Aktüel ürünler
-
@antimülakat şşşş, yaşları belli etme.
-
-
@agor 1987 doğumluyum hocam çok mu belli oldu ki
-
@1umut gittiğim 5. A 101 de aldım o gün 24.539 adım atmıştım. En son kız halime acıyıp kendine ayırdığını vermişti teşekkür ederim.
-
@agor, içinde söyledi: Aktüel ürünler
Başlığa bu kadar anı yazıp yazıp, yarın güzel bir ürün geldiğinde bildirmeyen bizden değildir. Herkes yağmacı çıktı arkadaş, umarım icraata gelince de inşallah bu şekilde devam edilir.
Bu başlığı aktif kullanabilsek oldukça yararlı olur,kabul
-
@plansız ya ben o pilates topu icin bilmem kac a101 ve bim gezdim. Hepsi saat 10 gibi bitmisti. Cok sasirdim hatta ulkemizde boyle spor seviliyor mu diye:)) ama babam dediki “uyanigin biri toplamistir, sonra satacaktir” ben de gidip pasa pasa decatlondan aldim pilates setini. Canim decathlon
-
@plansız 26 lira civarı bişey ama pilates lastiği filan da var baya güzel işe yaradı tencere takımlarını yakalayamadım bir türlü teyzeler basıyor kucağa annem kasa yanı bekliyor sıraya girmek kolay olsun diyeben topluyorum tabi bunları babam hiç görmüyor
-
@1umut ben tek minderimi ordan aldım. Yaa çok para spor salonu aç youtubedan instagramdan spor sayfaları mis dambıl filan getirmiyorlar. Ama yine de herşey var
-
@agor benim iphone uzun şarj kablosu alabilmişliğim var bir de tablet aldım yeğene
-
@aliveli üstat sen de güzel şeyler toplamışsın. Tam yağma mantığı ama cidden bakınca, çok mu fakiriz acaba.
-
-
@aliveli üstat sen de güzel şeyler toplamışsın. Tam yağma mantığı ama cidden bakınca, çok mu fakiriz acaba.
Aslında çoğu mağazada şişirilmiş fiyatta ki ürünleri daha hesaplı alıyoruz. Aslında bir nevi pazar kültürü gibi benim için a 101 bim filan çocukluğumda da uygun fiyatlı şeyler için pazara giderdik.
-
Başlığa bu kadar anı yazıp yazıp, yarın güzel bir ürün geldiğinde bildirmeyen bizden değildir. Herkes yağmacı çıktı arkadaş, umarım icraata gelince de inşallah bu şekilde devam edilir.
Bu basliktakilerden fena korktum ben de
-
@secret hadi kabul edelim fakiriz.
-
@agor gönlümüz zengin ️ Cebimiz fakir olabilir ️
-
@agor arabaya bir şarj aleti aldım. Hem arabadan, hem telefondan hem de orjinal diye yedirdikleri şarj aletinden sağlam çıktı. Hepsinde muhakkak bir arıza ortaya çıktı ama A101'den aldığım araba şarj aletinde asla! Hangi ülkenin teknolojini kullandıkları gerçekten muamma!
-
@secret hocam youtube ve instagram varken spor salonuna ne gerekk yaaa:)) yasasin ucuzculuk:D
-
@secret o zaman bu şarkı hepimize gelsin.
-
@secret @1umut Muhtemelen aynı üründen bahsetmiyoruz Neyse rahatladım, neredeyse şanslı bir insan olduğuma inanacaktım
Bu arada bu ciddi bir alışkanlık bizim mahallenin teyzeleri düzenli takip ediyor, her zaman da alacak bir şeyler buluyorlar. Ev ekonomisi ve israf arasında ki o ince çizgide gidip geliyorlar sanırım:) Nasıl olsa lazım olur dedikleri de oluyor çünkü.
-
@antimülakat yalnız başlıkta da iyi A101 ve BİM reklamı dönüyor, buraları sansürlesem mi ya da yarın gidip para mı talep etsem bilemedim. (İçimdeki kapitalist uyandı yine. )