Aktüel ürünler
-
Bim olur a101 olur şok olur bazen dikkat çeken ürünler getiriyor. Fark ettikçe buraya yazalım.
-
@aliveli en son mikrodalga fırın vardı Bim'de, sanırım A101'de de plazma. Bunları yazalım da almak zor oluyor üstat. Öyle ürünler geliyor ki ya çalışanlar el altından hiç ediyor ya da millet sabah 10.00'da açılır açılmaz bitiriyor.
-
@agor sabah 8 de sıraya giriyorum aldığım hiçbir ürün sorunlu çıkmadı çok şükür ️
-
@1umut
Yedi eylülde saatler dokuzu gösterdiğinde gözümüzdeki çapakla koşuyor muyuz söyle!
Bütün şekilli şukullu kalemleri, renkli not defterlerini alıyor muyuz,
Çoluğun çocuğun elindeki minnoş şeyleri alıp kasaya kaçıyor muyuz,
42 yıllık kırtasiye stoğu yapacak mıyız yine söyle!
Var mısın benimle! -
@buseneatanıyorum ben varım en sevdigim sey kirtasiye urunu satin almak
-
@richie-rich
Şey ama ben beğendiklerimi vermem
Sizin aldıklarınızdan beğendiğim varsa çalarım -
@Birumut istersen sana da alirim .
-
@buseneatanıyorum 7 Eylülden önce gidip tüm bimlerle anlasma yapmayi dusunuyorum. urunler daha gelmeden gidecek
-
@buseneatanıyorum o minnacık çocuklara nasıl kıydınız
-
@buseneatanıyorum
yağma için göreve hazırım komutanım:) -
@richie-rich gecen sene a101 den eliptik bisikleti oyle aldik:) az gelen seyler icin 2-3 gun once gidip konusmak mantikli.
-
O değilde benim oğlanın A çüç bir diyerek, direk oyuncak bölümüne yönlenip oradan ilk kaptiyla kasaya koşması da bir oluyor. Bu A101 çolumu çocuğu yedi doymadı (Arjantin para birimi)
-
@1umut ama bu haksızlık şaka bir yana hiç takip edememişimdir bunların geliş zamanını yine de en çok işe yarayan defterleri sınırsız getiriyorlar galiba ne zaman uğrasam olurdu
-
@plansız hocam annem konusmaya gitmis, bizim kizlar icin cok onemli tam 9da gelsek aliriz dimi diye.
(Yani biz gununde sabah o saatte gitmeye raziydik ve ilk alacagimiz buyuk bi seydi o tarz bi marketten,bilmiyorduk sistemi de)
Orda calisan cocuk da parasini simdiden verirseniz alabilirsiniz demis. Annem de vermis, oylece gununde de aldik gidip:( haksizlik mi evet ama yasadik iste bunu. Ben annemin yerinde olsam cekinir vermezdim para ama annem eliptigi almaya yemin icmis gibi gozu karartip vermis parayi:)
O eliptigi de instagramdan gormustum ben. Diyet hesaplarindan:) yoksa ben de takibini yapamam -
Ben spor seti aldım pilates topundan atlama ipine kadar baya iyi çıktı
Annemin favorisi saklama kapları
Ve organizatörleriçok iyi normalde gratiste 15 lira olan şeyler yarı fiyatı
Kamburluk giderici sırt bandı da güzeldi
Bimden de makyaj fırça seti aldım yüzümü boyuyorum
Geçen banyo takımıseti aldık.
İşteher perşembe a101 i sürekli bimi eve taşıyoruz
Ayrıca şokta da çok güzel züccaciye şeysileri var
Migrosta geçen orkide 14 liraydı affetsin bir arkadaşıma hediye götürdüm malum çiçeksepeti. com biraz pahalıydı.
İşe girecekleri indirimzamanına denk gelin piliz -
@secret o pilates topunu almak icin kendimi parcalamistim gecen sene ama alamadim:)
Sizi tebrik ediyorum -
@1umut Hakikaten gözünü karartmış yalnız önceden ödemesi de yapılmış anne yüreği ama bizim kızlar için çok önemli demiş her yerde öncelik çocuklar.
-
@plansız canim annem,annelerimiz♡
Allah basimizdan eksik etmesin onlari -
Başlığa bu kadar anı yazıp yazıp, yarın güzel bir ürün geldiğinde bildirmeyen bizden değildir. Herkes yağmacı çıktı arkadaş, umarım icraata gelince de inşallah bu şekilde devam edilir.
-
Bizim ilk ve ortaokul dönemlerinde A101, BİM, GİMSA vs. marketler yoktu. Türkiye'de bir kaç büyükşehirdeki AVM dışında AVM'de yoktu. Kitap ciltleri alırdık bol bol. Ciltleme yaparken şişme yapardı, sonra işin yok uğraş dur. Bir de şehre gelmeyen müfredat kitapları vardı. Her gün kendi ilinde bulunan MEB kitaplarının satıldığı kitapçıya gidip o kitabın gelip gelmediğini sorardık. Sayılı şekilde gelen kitapların tamamı sen gelene kadar satılmışsa, senin o kitabı alma işin bir sonraki sefere kalırdı. Kitabın kitapçıda olduğunu duyduğunda ve dönemin kitaplarının tamamını aldığında yaşadığın mutluluk çok güzeldi. Çok geçmişe gittim birden dostlar
Milli Savunma ve Vatandaşlık kitaplarını bulmak efsane zor olurdu.