Aktüel ürünler
-
@1umut en güzeli diyetisyenlerde var çekiliş filanda kazandım. Hayatı böyle yaşıyoruz biz napalım
-
@agor param yok pulum yok olsun ziyanı yok
-
@secret hocam sen baya iyisin yalniz:D
Instada katildigim tek cekilis dogu ekspresi icin olandi, bilet bulamiyodum. Kendimi paraladm ama cikmadi:((( cekilis isi cok zor ya. Helal olsun sana:)) -
@plansız aynen katılıyorum. Lazım olacak düşüncesi ile aldığımız herşey lazım oldu bize çok şükür
-
Mesela philipsten bi kulaklik almistim 150 liraya, cok gecmedi bozuldu. Ama a101den 15 liraya aldim, kulakliga etmedigim iskence kalmadi ama hala gumbur gumbur.
Simdi ben a101 kulakligi varken philpsin iyi olduguna nasi inanayim:( -
@agor öyleyiz öyleyiz. Bu tüketim açlığının başka açıklaması olamaz
-
@1umut o zaman çok istemiştim çok tombiktim çıktı. sağolun hocam. zayıflama masrafımı aldığım ot çöp ile beraber 50 tl de kapattım şükür
-
@1umut anlatmaya gerek yok görüyorsunuz :))
-
@secret hocam helal:) instada hemen “50lira ile nasi zayiflanir” hesabi acin, yurur gidersiniz valla:)) ilk takipciniz ben ve forumdaslar olacagiz soz:))
-
@1umut ben stalklamayı seviyorum ama ihtiyacınız varsa size yardımcı olabilirim. Kendi çabalarımla ve sağlığımı bozmadan ideal kiloma 6 ay gibi sürede ulaştım. ️ Size özel program çıkartırım.
-
@secret masallah hocam, daim olsun:)) benim skintim aslinda almamak uzerine kurulu. Yemek yemegi seviyorum, iki bi sey yesem alirim. O yuzden diyet hesaplari takip ediyorum ki sekersiz tatli ogreneyim filan:)) kilo aldirmicak seyler gerekiyor cunku ders calisirken:( ben de agir stalkcuyumdur. Memnun oldum:D
-
Kadınlar kulübünün forumuna girdim sanmıştım ama çok şükür ty forummuş...
-
@kilici yapmazsam olmaz. dsagasdgsadhadsfhnasdjklghklsdghasdfhasdfh
-
@kilici tam random gülmelik bir tepkiydi o yüzden tüm ağırlığımı bir yana bırakıp attım o randomu.
-
@secret hocam böyle becerileriniz var ise bir başlıkta anlatsanız ne güzel olur, malum sınavlara hazırlanan bir ekibin en büyük dertlerinden biri kilo almak. Bence o başlığa ihtiyaç var bu forumda.
-
-
-
@agor birincil amaç sağlık olması lazım . İkincil amaçta sağlıklı beslenmeyi hayatımıza sokmak lazım üçüncül amaç ise daha hoş bir görünüm olması lazım. En önemli nokta ise olayı kafada bitirmek ️ Çünkü yıllarca 3 kilo verdim geri 5 kiloaldım. Ama insan istesin yapar
-
@agor @secret zayiflik basligi bu forum icin en faydali olabilecegim baslik olur:)
Yillarim nasil hem yemek yerim hem de zayif kalirim,i dusunmek ve arastirmakla gecti. Tam sonuc bulamadim ama elimden geldigi kadar faydali olmaya ugrasirim:D
Ama suan tatildeyim. Tum bu konusmalari acik bufeden baklavayi yedikten sonra cay icerken yaptim. Allah affetsin simdi de cekirdek citlicem:( siz basligi acin, ben normal rejim duzenime geri donunce daha faydali olurum :)) -
@1umut Yazıklar olsun. :S