TY zayıflıyor :)
-
@secret baslik acarim da bisi yazamam ona:D onu sen acmalisin bence:)
-
@1umut ya saçmalama beddua ederiz bol bol işte ne güzel okur. Hem toplu beddua ile garantiye alırız di mi @North-remembers :))
-
-
-
@1umut ben başlık açmayı bilmiyorum
-
@buseneatanıyorum Allah versin hepsinin cezasını
-
-
@buseneatanıyorum bence de çok güzel olur içimizdekileri dökeriz bol bol
-
@paretowilfredo gazam mübarek olsun inşallah becerebilirim malum bu tarz şeylerle aram pek kötü
-
-
@paretowilfredo açtım mı bilemedim oldu mu ?
-
Geçenlerde tarifini verdiğim yukaflı krep dostlar:)
Sizin için çektm. Sabah kahvaltimda ekmek niyetine bunu yiyorum. Hem cokkkk tok tutuyor, hem enerji veriyor, hem cok lezzetli.
Ben yulafi sütle meyveyle filan yiyemedigimden boyle yapiyorum. Tavsiyemdir
-
@1umut Afiyet olsun. Yulaf iyi ödem yapar sonra aman nereden aldım bu kiloyu bir şey de yemedim ya diye üzülme
-
@onuktekin oyle mi, bana hic yapmiyor
Vucuttan vucuda degisiyor demekki -
@onuktekin dedigine cok sasirdim, cunku tum detokslarda diyetlerde vs yulaf verilir. Arastirdim da suan,
Yulaf bilakis odemi atiyormus vucuttan. Ki ben de kendi bunyemde bunu cok defa test etmis biriyim, o yuzden duzenli yerim.Soyle kopyalayim yulafin odem attigina dair yaziyi da
“ Yapısında bulunan beta glukan sayesinde bağırsak hareketlerinin artmasına, dolaşımın ve sindirimin hızlanmasına, dolayısıyla vücuttan ödemin atılmasına yardım ediyor. Sütle pişirerek, yoğurdun içine katarak, kurabiye veya kelerde kullanarak yulafa günlük beslenmenizde yer vermenizde yarar var.”
Arkadaslarimiz yulaftan korkmasin diye yazdim. Yulaf iyidir, yiyin dostlar:)
-
“Yulaf, bol miktarda lif içerdiğinden sindirimi hızlandırıp bağırsakları çalıştırır. Bu şekilde vücutta oluşan ödemden kısa sürede kurtulmak mümkündür”
-
Bu sabah uyandım yanımda yoksun...
Tuğçemi yad ettikten sonra bende 2 adet yumurtadan yaptığım 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile olan omletimi ekmeksiz 5 zeytin 1 dilim peynirciğimle yedim
Anlamsız bir mutluluk var içimde ️ -
@1umut ellerine sağlık hamarat dostum benim ️️ Bir gün bana da hazırlar mısın ?
-
@secret yaa tabi hazirlarim da seninle gorustugumuz gun löp löp yuvarlama gunumuz olsundiyet degiiilll:))))
-
@1umut ay canımsın o zaman hunharca yiyelim ️️️