2018 Kpss Sonuçları
-
Öncelikle herkes için hayirli olsun.
Bu sonucla hangi kurumlara girebiliriz dostlar? -
@nopainnogain, içinde söyledi: 2018 Kpss Sonuçları
arkadaşlar şimdi bu puanlarla biz düz memurluk ilanlarına başvurabiliyor muyuz?
P3 ile basvurabilirsiniz.
-
@sofuoglu kim bilecek ki hocam, alan zor olmalıydı açıkçası. Ama kurum sınavları var orada kıyasıya yarış oluyor, alan iyiyse sizin sıkıntı yapmayın. Kurum sınavlarina girince alancilar konusacak. Siz avantajlisiniz alandan devam edin
-
@richie-rich 84.8 1683
-
@sofuoglu
senin nasıl hocam sonuçlar? -
Vmy de puan kaça kadar düşer.
-
@slhn benim p48 2017 puan 84.7 sıralama 1600.
Aynı sıralamar geçen sene gibi -
Gky 77 Alan 115 . P48 89,43 sıralama 373 .. herkese hayırlı olsun
-
@sofuoglu hocam 1 senedir ben burda sürekli diyorum gyki ihmal etmeyin önemli diye...
-
@falanfilan haklısın hocam hakkımızda hayırlısı olsun @otuzyılsavaşı hocam p3 den dolayı beklentimiz çok altında bi puan aldım P48 85 geldi, puan türlerinde en iyi p22 geldi 86.5 o da kullanılıyormu bilmiyorum yine de buna da şükür tabi ama anlık şoka uğradım sonuçları görünce
-
@bayke netler ne hocam alan
-
@fişek-morgen evet hocam geçen seneyle bu sene arasında pek fark yok gibi
-
@sofuoglu
sağlık olsun.hayırlısı olsun.beni de gky yaktı benimki de p48 89 gelmiş.en iyi de P21 94 gelmiş.. kullanırız inşallah..ben de pek bilmiyorum.ama şu dguy olsun bırakıyorum artık...alanla gky aynı anda bir iyi yapamadık yahu :(( -
Dguy Guy anketlerinde niye yuksek sonuclar cikiyor diyordum..İlk 500 forumda masallah Puanlariniz hayirli ugurlu olsun..
-
@paretowilfredo hocam puan türleri ve bu puan türlerinin kullanıldığı kurumlar tablosu yapılmışmıydı bu sene?
-
@tiebout alan netinizi merak ettim kac acaba ?
-
Arkadaslar oncelikle hepinize hayirli ugurlu olsun sonuclar. Bu senenin 5000 siralamasi kac puana denk geliyor?
-
@bayke siralamasi kac biliyo musun
-
Merhaba sonuçlarınız hayırlı olsun.
Bu yıl devlet gelirin sıralaması kaç acaba ?
p 48 77.96 sıralama 6723 devlet gelir
gelir mi arkadaşlar ? -
@genclerbirlikli keşke zamanında görüp dinleseymişim hocam çok haklıymışsun... İş yoğunluğunda anca alana bakabildim tabi bu bahane değil yine bakmak gerekti neyse hayırlısı olsun bir sonraki dönemde girersem üstüne ciddi anlamda yoğunlaşacağım
@otuzyılsavaşı hocam maşallah 89 puan seni bir çok sınava sokar dert etme bence