2018 Kpss Sonuçları
-
@zede, içinde söyledi: 2018 Kpss Sonuçları
arkadaşlar p14 puanım iyi gelmiş faka iktisat mezunu değilsek atıyorum hazine ilan açsa başvurabilecek miyiz?
Hazineye başvuramazsin. Bölüm mezuniyeti sarti arar o .
-
@beyaz02 bende tebrik ederim hocam .
-
@laibsonayipsin, içinde söyledi: 2018 Kpss Sonuçları
@tiebout hocam tebrikler ne yaptin 1 yilda yeniden 5 yillik fakulteyi mi okudun yoksa
Tesekkur ederim hocam. biraz hirs biraz da kütüphanede calismak faydali oldu.
-
P48 puan 89.6 sıralama 356 abiler
-
@gözde, içinde söyledi: 2018 Kpss Sonuçları
Bu yilin 85 puaninin siralamasi kac acaba
1700 lerde olsa gerek
-
Gk-gy 46,25 net
Alan 89.5 net
p48 78,27 sıralama 6415 -
Gk-gy 46,25 net
Alan 89.5 net
p48 78,27 sıralama 6415 -
@cassel, içinde söyledi: 2018 Kpss Sonuçları
113 net p48 91 (p3 92)
Tebrik ederim. Şu p3 ü 90 biz yapsaydik cok fena 1.likler gelirdi ah ah
-
Gky nin ne denli etkili olduğunu yaşayarak öğrendim, gky etkisi çok az diyen arkadaşlara inanmayın sakın ciddi anlamda etkiliyor burada benden alan neti daha düşük arkadaşlar gky sayesinde benden yüksek almış cidden şaşılası bi durum
-
Gygk 65.5 net
4 temel ders 100.25 net
P48 83 puan sıra 2700 -
@sofuoglu aynen öyle hocam . Şu gk gy netini 90 lara çıkarmak şart oldu . 110 un üzerinde net var puan kaldı 85 de . Gk gy inanılmaz etkiliyor
-
@sofuoglu onlardan biri de ben olmalıyım resmen puanlarıma eklenmiş hayırlısı olsun esas şimdi başlıyor kurum sınavları ilanlar ️
-
@sofuoglu bu sene etkisi çok yüksek ben de fark ettim ama geçen sene alan zor olduğu için çok azdi. Alandan 1 net fazla ile ara baya açılıyordu. Bu sene gerçekten gk gy ile yüksek puanlar alınmış
-
arkadaşlar şimdi bu puanlarla biz düz memurluk ilanlarına başvurabiliyor muyuz?
-
@sucuklu_oralet Hayırlı olsun hocam. Maşallah
-
@richie-rich teşekkürler. bu sene çift yıl olduğu için gk-gy kastım biraz. a grubunda mülakatlardan sıkıldım en azından merkezi atamada şansım olur
-
GkGy bu sene epey etkili oldu arkadaşlar
-
P 48: 89.22
sıra:400gk-gy yaktın beni lanet olsun sana.hele ki gk sana daha çok lanet olsun 51 yapmıştım lan ben seni geçen sene.artık bir daha girersem lanet olsun bana.bu ne yahu
-
@falanfilan valla hocam bu denli etkiyeceğini bilsem bu sene daha farklı bir çalışma stili benimserdim, neyse sağlık olsun diyelim
-
P42 sıralama 435
Hayalimdeki SGK denetmenliğine adım adım yaklaşıyorum.