2018 Kpss Sonuçları
-
@bitikci2013 sıralama 6200 yanlış hatirlamiyorsam
-
Alan: 115
Gy/Gk: 76P48: 89.52
Sıralama: 362 -
arkadaşlar benim de bir sorum olacak,
p39, p40, p41 puan türleri hangi kurumlar için işe yarıyor. bilgisi olan var mıdır? -
p48 84,8 Hayırlısı olsun. Kullanabileceğimiz ilanlar gelir inşallah.
-
hukuk 14/15
iktisat 26/10
maliye 31/6
muhasebe 24/8
kültür yetenek mahvetti bizi p48 77.96 -
Dostlar herkese hayırlı uğurlu olsun tekrar. Gördüğüm sonuçlardan ve kendi sonucumdan da yola çıkarak vardığım bir kaç değerlendirmeyi yazayım ben de.
Bu yıl açıkçası netler hakettiği puanları alamamış. Geçen sene daha düşük netler ile aynı puanlar elde edilebiliyordu. Ortalamanın nispeten yüksek olması standart sapma baremini yükseltmiş. Belli neti aşanlar sapmadan hakettiğini alırken, o eşiğin altında kalanlar patlama yapamadan belli bir standarda saplanmış kalmış. Bu yönden açıkçası geçen sene ile oluşan dengesizlik üzücü bu yıl emek veren dostlar adına.Geçen senenin tüm alımlarını derlediğim tabloyu fotoğraflar haline getireceğim @onuktekin dostum, onları atacağım foruma inceleyebilirsiniz referans teşkil edecektir bu yıl hangi puanlardan alınabileceği konusunda.
@atanamayan dostum p42 ile alınmaya devam ederse p23'ünün düşük olmasının hiçbir önemi yok. Önemli olan yüksek olan puanın. Hiç korkmana gerek yok
-
@sofuoglu
eyvallah hocam.inşallah.. -
@otuzyılsavaşı Lanet olsun dostum, tebrik ederim o GK GY'ye rağmen derece yapıyormuşsun nerdeyse :))
-
alıntı
KPSS A PUANLARIYLA HANGİ KURUM HANGİ PUAN TÜRÜYLE ALIM YAPTI LİSTESİ
-VMY ALIMINDA KULLANILAN PUAN TÜRLERİ
KPSS17, KPSSP18, KPSS22, KPSS23, KPSS27, KPSSP28, KPSS47 ve KPSS48
-İL GÖÇ ALIMINDA ;
KPSSP6, KPSSP7, KPSSP16, KPSSP21, KPSSP26, KPSSP31, KPSSP36, KPSSP41
-GUY DGUY , TEİAŞ Müfettiş Yardımcısı,
Tarım Kredi Kooperatifleri Kontrolör Yardımcısı,
Kredi Yurtlar Kurumu müfettiş yardımcısı ;P48
-SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI ;
KPSS P13, KPSS P23 ve KPSS P42
-SGK MÜFETTİŞ YARDIMCISI
KPSSP22 veya KPSSP48
- YÖK UZMAN YARDIMCISI
P29
- Gümrük ve Ticaret Bakanlığı uzman yardımcısı
KPSSP4
KPSSP14
KPSSP12
KPSSP18
KPSSP29-MERKEZ BANKASI DENETÇİ
KPSSP1
- Enerji Bakanlığı uzman yardımcısı
KPSSP2 VE KPSSP7
- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müfettiş Yardımcısı
KPSSP33
-Hazine Müsteşarlığı uzman yardımcısı
KPSSP14
KPSSP19-Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcısı
KPSSP4
-BDDK UZMAN YARDIMCISI
a) Bankalar yeminli murakıp yardımcısı için;KPSSP17, KPSSP18, KPSSP22, KPSSP23, KPSSP28, KPSSP47 veya KPSSP48
b) Bankacılık uzman yardımcısı (bankacılık alanı) için;KPSSP17, KPSSP18, KPSSP22, KPSSP23, KPSSP28, KPSSP47
-ÇEVRE BAKANLIĞI MÜFETTİŞ YARD.
hukuk mezunu adaylar için (KPSS) P4, İktisat bölümü mezunu adaylar için (KPSS) P14, Maliye bölümü mezunu adaylar için (KPSS) P19, İşletme bölümü mezunu adaylar için (KPSS) P24
- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı uzman yardımcısı
İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilgiler,
İktisat veya İşletme Fakülteleri KPSSP3
HUKUK KPSSP4
-REKABET KURUMU UZMAN YARDIMCISI
a) Rekabet Uzman Yardımcılığı (Genel) kadrosu için; KPSS P14, KPSS P15, KPSS P16, KPSS P24, KPSS P25, KPSS P26 KPSS P27, KPSS P28, KPSS P31 veya KPSS P36
b) Rekabet Uzman Yardımcılığı (Hukuk) kadrosu için; KPSS P4, KPSS P5 KPSS P6 veya KPSS P7
-EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARET UZMAN YARD
-
İktisat alanı için KPSSP-14
-
Uluslararası İlişkiler alanı için KPSSP-34
-
İşletme alanı için KPSSP-24
-
Kamu Yönetimi alanı için KPSSP-29
-
Hukuk alanı için KPSSP-4
-KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA UZMAN YARDIMCILIĞI
İİBF : KPSSP33 VE KPSSP38
HUKUK İÇİN : P4
-
P19 ile alim yapan bir kurum var mıdır
-
@paretowilfredo
eyvallah dostum.sağolasın.yanış anlaşılma olmasın geçen sene sadece gk 51 idi gy daha azdı bu sene gy artmış gk ise ciddi azalmış -
@sofuoglu Dostum hiç fena değil modunu düşürme hiç. Tempo içerisinde gayet güzel netice elde etmişsin, inşallah işini görecek puanın.
-
@otuzyılsavaşı Allah standarttan ayırmasın cancağzım takılıyorum. Son 5 KPSS'dir P3'üm 81 yine 81 yine 81 nasıl bir çizgi yakalamaktır bu o.O Lanet olsun!
-
@paretowilfredo hocam sgk nın durumu şuan nedir değişim sonrası ilanlar gelir mi denetmenlik ve müfettişlik ve bunların puan alımları değişirmi p23 p22 p42 ve p48 değişir mi mesala
-
@rorschach159 bunların hepsi ingilizce istiyor mu
-
@ulrich Vakti geldikçe soruştururuz dostum, şu sıcaklık biraz dinsin de
-
@iktisatsever alıntıladım ben pek okumadım muhtemelen vardır
-
Sonuçlar hepimiz için hayırlı olsun arkadaşlar. İnşallah herkes nasibine bir an önce ulaşır. Puanlarınızı kesinlikle dert etmeyin. Rızkınız bir yerde yazıldıysa onu kimse sizin elinizden alamaz. Bu puanlar falan sadece bu işin vesilesi olabiliyor. Bir an önce kurum sınavlarına çalışmaya başlayın boşlamayın sakın.
-
Netlerle birlikte;
Gk/Gy: 73,5
Alan: 97,75
Sıralama: 2265 -