2018 Kpss Sonuçları
-
@gmzankr066 puanının nasıl hocam? Aslında kritik puanlilar için geç gelmesi daha büyük bi avantaj. Çünkü çok yüksek puanlı olup atanması bekleyen ciddi bir kitle var. Son Guy 70.03 le kapattı İzmir'de. Gec gelmesi de bunda etkili oldu. Eğer geçen sene bu zamanlar gelseydi mümkün değil bu puanda kapatmazdi
-
@genclerbirlikli halk bank sınavı kesin gelir mi?
-
@sena_25 1500 üzerine gelir
-
@tolga80 bilgim yok hocam
-
@beveridge-eğrisi kuruma da bağlı hocam. mesela rekabette gelmeme ihtimali yüksek. iş teftişte kesin gelir gibi.
-
@genclerbirlikli iş ve SGK teftiş yakın zamanda alıma çıkmaz heralde dimi hocam? Daha son alımlar sonuçlanmadı bile galiba
-
@gresham-t aynen öyle hocam daha en son alımlar sonuçlanmadı. ufukta yoklar daha.
-
@idealistbiri 15 bin olmaz hocam bu yıl 2017 puanları da geçerli çünkü. Sadece 2018 i baz almak yanlış olur
-
@a-okun, içinde söyledi: 2018 Kpss Sonuçları
@idealistbiri 15 bin olmaz hocam bu yıl 2017 puanları da geçerli çünkü. Sadece 2018 i baz almak yanlış olur
tabiki 2017 puanlarına da bakılmalı ancak şahsi gözlemlediğim kadarıyla 2017 puanı olan % 80 lik kesim 2018 sınavına da girdi. en az 30 tanıdıgım var 2017 de 80+ puanı olup 2018 de 88 89 alan bu nedenlerle yukardaki arkadaşa çok büyük ihtimalle guy gelir
-
Merhabalar arkadaslar, kpss ye denemek amacli girdim ancak puanlar iyi geldi altyapi vardi derslerden.Suan calisiorum zaten ancak yinede kurum sinavlarinida denemek istiyorum.
P23 86 1026.
P48 81.5 3750
P19 86 2000
P27 86 624
P28 87 732
P24 86 225
P25 89 130
P26 87 393
P18 85 1300
P45 88 500
P46 84 1435Yuksek olanlae bunlar digerleri 80-83 arasi
Yds 90 var 2017 de alinmis.
Vmy, sgk denetmenlik, dguy , guy , hazine , bddk , spk , rekabet , kosgeb, mhuy, defterdarlik gelir mi ona gore kurum sinavlari icin calismayi dusunuyorum hangileri kesin gozuyle gelir
Tesekkurler fazla bilgim yok -
@bianconeri ben de bundan sonra deneme amaclı girecem sonuçlar daha havalı geliyor baksanıza:)
-
@olursaolur yok hocam kamuda calisiyorum zaten kpss ilk giris a kadro degilim yds sansi var biraz
-
@bianconeri puanlar guzel dil isteyen merkez uzmanliklar var onlara yönelirsiniz yds 90 iken. klasik tarz sınavlar olur bunlar genelde o mantik çalışmaya devam edin
-
@olursaolur saydigim kurumlar gelir mi peki hocam basliyim mi? Vmy dguy mhuy ozellikle ve spk?
-
@bianconeri hepsine de girme ihtimaliniz yüksek ancak merkez kariyer uzmanlıkları denemenizi tavsiye ederim hem yds nizin olması hem de puanlarınız denemek için giren çoğu kişiye göre yüksek anlaşılan temel sağlam beklentiniz yüksek olmalı diye düşünüyorum. Tebrikler
-
@a-okun hocam calisamadim mezun olduktan sonra direk ise girmekle hata yaptim vakit olmadi.Ama pisman degilim gelir iyi.Ama merkezi uzmanliklara gecmek istiyorum hangi puan turlerim isime yarayacak peki? P48 sanki ortalama gibi
-
@bianconeri hocam dil varsa eğer p48 den girmeyi pek düşünmeyin bence 10 binler arasında yarışmak çok sıkıntılı bir süreç p23 puanı ile hazine veya ab uzmanlığı gibi kurumları takip edin rekabet kurumu falan olabilir buralar az kişi alsa da hem yds hem kpss olan aday sayısı fazla değil. Ama tabi ki maliye bakanlığı genelde p48 den alım yapıyor ve dil şartı yok oraları da deneyebilirsiniz yerinizde olsam dil istemeyen kurumlara başvurmazdım hiç tamamen tercih meselesi
-
@bianconeri vmy gelir dguy gelebilir mhuy merkez uzmanlık degil ama ankara ici kadro da ihdas ediliyor.spk hangi puan türünden alır bilmiyorum pareto paylaşmıştı hangi kurum hangi puan türünden alır diye bi bakın isterseniz ona
-
@a-okun hocam dil isteyenler p23 ve p19 mu sadece ve 86 puan yeterli olur mu
-
@olursaolur vmy p27 den rahat gelir herhalde dguyda 81 vs kapatabilir bencede mhuy 200 kisi acsa 20 katina gelir diye tahmin ediyorum hocam