2018 Kpss Sonuçları
-
Katılım çok düşük geldi bana.Geçen seneye kıyasla neredeyse 10 bin kişi daha az p48 de.
-
@gmzankr066 79 5000 civarı
-
2017 puanlari DOLAR gibi her geçen gün degeri artiyor
-
P48 den 69.9 puan aldım. Ve acayip moralim bozuk. Ilk sene için nasıl sizce ve bu yolda başarmak için vardım ve devam etmeli miyim beklediğimden 3-4 puan da az geldi ayrıca.
-
Alan123
Gkgy72
P48 176. Herkese hayırlı olsun -
p48 82.8 sıralama 2811
-
Alan 122.75 gkgy 64.75 p48 90.71 sıralama 231.
-
@cagan361 Cok normal dostum. Gectigimiz sene 70'in uzerinde olurdu muhtemelen puanin. Ciddi bir hazirlik surecine girerek seneye cok daha iyi bir puan alabilirsin o nedenle moralin bozulmasin hic.
-
Benim gk-gy 33 netim var ama alan 106 net(hukuk+iktisat+maliye+muhasebe) P48:81.87 sıralama 3422 gk-gy beni mahvetmiş
-
Maşallah 90 civarı alan dostumuz çok bu yıl da. Şampiyonlar ligi yine TERCİHİNİ YAP!
-
@paretowilfredo
ahahahah.eyvallah dostum.hem de hiç istemem :))
neden olmasın çok güzel olur hem artık kurum adlarını değiştirmek de yeni bir kurum kurmak da çok kolay :)) sen başkan ben de başkan yrd olurum :)) -
@paretowilfredo bilmiyorum kafam çok karıştı buradaki insanların sanırım bi kısmı ilk senesi değil. Ilk senede 85 üstü alan varsa eğer bu kadar fazla. Üzülmekte haklıyım gibi hissettim
-
P48 83 sıralaması kaç geldi arkadaşlar bu yıl. Bu puanlarda alan varsa yardımcı olabilir mi
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Kpss Sonuçları
@sofuoglu Valla dostum ben de yapabileceğimin epey altında kalmışım, o yönden beni de güldürmedi fazla ama yine de şükür altyapıdan yemişiz.
Bankacılık uzmanlığa eğer çok düşük kadro açılmaz normal bir alım olursa yeter dostum bence. İngilizcesi de BDDK'nın eskisi kadar kabus değil biraz belli seviyeye getir sorun olmaz inşallah.
Hocam sizin altyapı kac senelik?
-
@cagan361 Aman diyeyim burada olan puanlara bakıp kendi yaptığını küçümseyip çalışmayı bırakma. İlk yıl çoğu insan sistemi anlamaya çalışırken sınavı başarılı olmayabilir. Burada paylaşanların birçoğu emin ol bu işin kurdu olmuştur zaten. Durmak yok dostum devam çalışmaya.
-
@duymhuyguy hocam birkaç arkadaş daha yazmıştı bunu benim de 2017den puanım var hangi açıdan değeri artıyor ki anlayamadım
-
@noturns bende öyle düşünüyorumama burada arkadaşları da görünce tedirgin oldum sıkı çalışamadım farkındayım ve bırakmak istemiyorum. Ben bu sayfaya inşallah çok güzel bir puan yazacağım seneye. Çok teşekkür ederim telkinleriniz için.
-
@gonzaloluca 2397 sıralamam var p48 83.48
-
@cagan361 Rica ederim dostum, kendini bir hafta her şeyden uzaklaştırıp nadasa bırak. Foruma sosyal medyaya girip insanların ne yazdığına kulak asma sadece kafa dinle. Sonrasında otur dersinin başına eksik kalan ne varsa bir bir sistemli olarak çalış. Böyle bir azim edinirsen seneye buralara yüksek rakamları yazma olasılığın çok çok yüksek.
-
@gkhn-gnr, içinde söyledi: 2018 Kpss Sonuçları
Alan: 114 net
Gkgy: 60 net
P48: 86.7
Sıralama:1000Alan: 114
Gkgy: 81
P48: 89.8
Sıralama: 325