2018 Kpss Sonuçları
-
@de_lorean inşallah hocam . Çünkü gerçekten çok yıpratıcıymış kpss a süreci.
-
@sena_25 yaş 33 herkes bir a grubuna girdi 70 le 72 ile zamanında biz 85 aldık yok 80 aldık yok 76 aldık yok yok oğlu yok hayat bitti son bir defa deneceğim vmy için bakalım
-
Facebookdaki o enteresan kitle burda yok çok enteresan. Adamlar ciddi ciddi 50.000 kişi arasından bunları seçilip cevaplarını değiştirildiğini düşünüyor. Şaka yapıyorlar sandım ama gayet ciddiler. Biri demiş bu işaretleme yapılmayacak alan neye göre belirleniyor cevabı değişenler kontrol etsin falan. Bunlar kafayı yemiş
-
@de_lorean Hocam gerçekten zor haklısınız verilen emeğin karşılığını malesef ki hemen alamıyorsun. Ama azminizi tebrik ederim ben 23 yaşındayım ve bıktım şimdiden. Nasibiniz muhakkak ki bir yerlerdedir ve vakti gelmemiştir sizi bulmak için , bir de öyle düşünün. Umarım bu kez kazanırsınız.
-
Sevgili dostlar A grubunda Guy dguy vmy hatta vmy daha sınavini bile yapmadi.Guy dguy sonuçlanmadi daha mülakat var.A grubu artik sabırlari zorlamaktadir.Bu ise 23 te girersin bir bakmissin ataninca 27 olmussun.Oyle 85 aldim pazartesi is bası yaparim diye bir durum hic olmadi bundan sonrada daha kotuye gidiyo.2 yildir A grubundan atanana benim gözumde 5000i gecmez.Bu nedemek geriye kalan kisiler perisan durumda
-
@sena_25 zTen 2020 Aralık son puan alıp vmy bekleyeceğim olursa ne ala olmazsa edecek birşey yok
-
@zenginmemur guya bakmak lazım geçmişine milletin nasıl girdiğine o kadar çok şeye şahit oldum ki anlatamam mülakat önü sonrası 9000 lerdeyim guy amacım kazanıp mülakatta ne yapmam lazımdıyı sormaya döndü artık kendi özelimde
-
Arkadaşalar p48 77.91 sıralama 6.779 Allah rızası için guy olur mu danışacağım kimse yok etrafımda bu işleri bilen arkadaşalr yardımcı olabilir mi
-
@buğracaan sınav olursa puanın yeter ama sen kpss çalış
-
@rassal niye hocam o kadar berbat mı
-
@buğracaan hocam Allahin izniyle tabiki olur, ama halihazirda yapilmis guy sinavinin sureci devam etmekte. En iyi ihtimalle ilkbaharda alim olur.
Sen guyu dusunmeyi birakip dersine odaklan, hem sinav geldiginde hazir olursun hem de kpssde isine yarar -
@buğracaan başka hiç bir sınava yetmez puanın ilanda gelmez 2019 a kadar
-
Merhaba arkadaslar 6020siralamaya istanbul guy gelir mi acaba ¿
-
@berrak_27 Dostum kadro belli değilken henüz bunu konuşmak için çok erken. Belki İstanbul'a alım olmayacak, henüz bunu bile bilmiyoruz.
-
@paretowilfredo üzdünüz:(