2018 Kpss Sonuçları
-
@otuzyılsavaşı
Tam nazar etmelik bakış atıyordum ki meğersem senmişsin
Şu an minnoşça bakıyorum -
Gy: 26-3
Gk: 38-17
Hukuk: 38-2
İktisat: 29-9
Maliye: 32-7
Muhasebe: 26-5
2018: P48:88 sıralama:504
2017: p48:76 sıralama: 8200 -
@buseneatanıyorum
elimde dua hazır bekliyordum :))kurban olurum o bakışa :))
sağolasın dostum.gky yaktı beni biraz :(..senin nasıl? -
@vorgheizer işte görüyorsunuz anlatmaya gerek yok gky nin önemini..
-
@otuzyılsavaşı dguy a gitte önümüz açılsın hocam bak kazanıp başka sınavlar kovalarsan kulaklarını çınlatırım :))
-
@zeuscuk şahane
-
@sofuoglu kesinlikle, arkadaşlara fikir vermesi için alıntıladım ben de. 21 net; 3 puan ve neredeyse 700 kişi ileriye atmış.
-
Seneye de herkes gk gy çalışır bu sefer alanın sapması yükselir bu sınav işlerinde cobweb teoremi baya geçerli oluyor
-
@otuzyılsavaşı
"Sizin kız zeki ama çalışmıyor" diye azar işiten biri ne kadar alabilirse aldık bir şeyler. Bakalım ilanları bekleyelim
Ama gayet iyisin bence Rabbim kem közlerden sakınsın bizi tü tü tü -
@buseneatanıyorum tabi kem gözlerden de koruyabilir. Alternatifi köz. Lanet olsun düzeltilemeyen iletiye
-
arkadaşlar
p 48 83 sıralama 2550
p 14 90 sıralama 550 lerde
üst kurullar dguy veya hazine felan gelirmi sınavlarına girebilirmiyim tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilirmi -
Arkadaşlar p3 84 puana düz memurluk şansım var mı ?
-
ilk girişim:
p3 84
p48 80 sıralama 4000. -
@altıyüzelliyedi zeki ama çlaşımıyor dediler bütün yıl ders çalıştım anca 80 alabildim. demek ki o kadar da zeki değilmişim.
-
@buseneatanıyorum
:)) ahh bir de çalışsa :)...inşallah güzel ilanlar gelir ve sonuçları da güzel olur dostum.sağolasın.teveccühün. amin Rabbim kem gözlerden,közlerden,küllerden ve düzeltilemeyen iletilerden sakınsın bizi.amin :))) -
@sofuoglu
inşallah hocam inşallah aminn...eğer ki olsun kovalarsam namerdim :)) -
@cagan361 Hayır dostum, o puanları alan ilk senesi olan dostlarımız da var elbette ancak onlar çok sıkı hazırlık yaptılar ve öyle aldılar bu puanları. Önümüzde ki yıl siz de böyle bir hazırlık ile alacaksınız eminim
-
@beyonder
Biraz şansla olur hocam. -
Hepsinden yarısını yap, 80 nete 80 puan gelir atanırsın dediler,85 alan neti yaptık 77 puan 8000 sıralama geldi. Guy dan başka bişey olmaz
-
85 nete 78 puan dusuk degil mi? nasil itiraz edebilirim?