2018 Kpss Sonuçları
-
@aleks10, içinde söyledi: 2018 Kpss Sonuçları
@ilanmılano üst kurullar için yds şartı varmı hocam yoksa kurullar ingilizceyi kendi sınavlarındamı soruyor
bddk ve rekabet kendi ingilizce sınavını yapmıştı ama digerlerini bilmiyorum. eski ilanları bir bir incelemek gerek hocam bu konu için.
-
@ilanmılano hocam bu üst kurullar ve rekabet yazdıgım puanlara gelirmi?
-
@foucault, içinde söyledi: 2018 Kpss Sonuçları
Su kpss cahilini bir iyilik melegi aydinlatsa....bu (sanirim? yeni puan turleri hic mi bi ise yaramaz...? P14 olsun P34 falan.. alim yok degil mi bunlarla ?
İyilik meleği degilim ama aydinlatayım hocam tek dersin ağırlikta oldugu puan türleri p48 kadar çok kullanılmıyor ancak kullanılınca da yüksek kapatıyor. örneğin gecen yıl 4 kişilik tse alımında p14 95 civari kapatmisti. rekabette kullanildi 89 dolaylarinda kapatmisti. kullanılır ama genelde yüksek kapatır cunku bu puan türünü kullanınca ya alım az oluyor yada bu puan türü yanında maliye agirlikli hukuk agirlikli yani tek ders agirlikli farkli puan turleri de kullaniliyor. Şansıniz varsa ve p14 ünuz 85 ustuyse bir kaç kurum sınavı kapısı açabilir.
-
@walrass06 benim 79du 5000. Otomatik doldur klavye 77 yazmış o heyecanla fark edemedim. O zaman yığılma aralığı belli oldu 73-77 ben direkten dönmüşüm
-
arkadaşlar merhaba geçen senenin kpssp48 86 puanın sıralaması yaklaşık kaçtı hatırlayan var mı?
-
@aleks10 Geçen seneye bakarsak gelir ama bu sene rekabet kac kisi alacak ona bağlı. Forumda eski basliklar var hep yaziyor taban puanlar rekabet 88.9 gibi birseyle kapatmisti.
-
@gonzaloluca hocam 2269 benim
-
@kyrieirving, içinde söyledi: 2018 Kpss Sonuçları
arkadaşlar merhaba geçen senenin kpssp48 86 puanın sıralaması yaklaşık kaçtı hatırlayan var mı?
küsürata göre degişmekle birlikte 800 1000 civariydi diye hatirliyorum.
-
@sinan 77.9 6723
-
Arkadaşlar ben sonucuma bakamıyorum istediğiniz sayfa yayından kaldırılmış olabilir diyo sizlerde varmı böyle bi durum
-
Geçen sene ile bu sene arasında pek oynama olmamış anlaşılan. Herkese hayırlı olsun arkadaşlar.
-
@ilanmılano benim bu seneki sıralamam da 1000 lerde demekki fazla değişmemiş hocam o zaman.
-
Gk-gy : 90 alan:79 p48: 79,5 geldi. Gk-gy nin etkisiyle ilgili ipucu olabilir sonucum. Herkese hayırlı olsun.
-
@vural, içinde söyledi: 2018 Kpss Sonuçları
Geçen sene ile bu sene arasında pek oynama olmamış anlaşılan. Herkese hayırlı olsun arkadaşlar.
P20'yi kontrol ettim. Fark yok gibi ancak Rekabet Kurumu için hedeflediğim puan türlerinden biri olan P16'da geçen sene 89,2 yapan 472. oldu. 89,5 yapan 429. oldu. Ben 89,6 ile 628. oldum. Belki muhasebe ve işletmenin olduğu çok fazla dersin hesaba katıldığı puan türlerinde bir fark olmadı ama iktisat-hukuk-maliyenin katıldığı bu puan türünde 91-89,5 arasına yığılan fazladan 200 kişi Rekabet Kurumu'nun kapatacağı taban puanı çok etikileyebilir. Bunun gibi bazı nokta atışı puan türleri de olabilir ayrıca.
-
@gonzaloluca benim 82.8 üstad, sıralamam 2811. ama gkgy biraz yüksek, ondan sıralamada öne atmış olabilir. başlıkta biri 83 küsür puan 3000küsür sıralama yazmıştı sanki
-
@odtüsbky Anladım hocam. Pek detaylı bakmamıştım, doğrudur.
-
Kamu yönetimi puan türleriniz nasıl arkadaşlar? Rekabet Kurumunu hedeflediğim puan türü olan p31de 14. olmama rağmen puanım 90,1 olduğu için büyük ihtimalle giremeyeceğim:(
-
@küçükarabalık benim de 89.77 puan var ilan gelirse başvuracağım gelmezse de sağlık olsun
-
Arkadaşlar sgk denetmenliği her yıl açılıyor mu düzenli takip eden var mı?
-
@dream-on tarayıcı değiştirin hocam