2018 Kpss Sonuçları
-
@rootofallevil Bu kadar iyi sıralamalara bu puanlar resmen haksız rekabet:)
-
@ilanmılano hocam maliye bölümü mezunuyum ama p14 siralamam yuksek. İktisatçı olmadığım için örneğin TSE alımında kullanamama durumum söz konusu mu?
-
Geçen sene 81.5 alanın sıralaması kaçtı acaba
-
P3 54.5 net puan=71
P48 89 net puan=78 sıralama 5993
Dguy 300 kişilik alımda gelme ihtimali var mıdır?
-
Tüm alan sınavlarına girdim hepsinden belirli net çıkardım en son p45 hesaplanmış, p48 puanımın da yer alması gerekmiyor mu?
-
2016 yılı puanları tek yıl geçerli olduğu için 2017 Kpss puanları tek başına olmuştu ve kurum sınavlarına başvuruda taban puanlar dolayısıyla düşmüştü bir birikme olmadığından dolayı. Örneğin 2016 yılında 87 puanla yerleşemeyen çok fazla kişi vardı ve bu kişiler eğer o puanlarla 2018 de açılan vmy, dguy ve guy sınavlarına başvurabilseydi bu kadar bir düşme olmayacaktı. Şimdi gelelim 2018 puanlarına. 2017 ve 2018 puanları birlikte geçerli olacağı için bir birikme mevcut olacaktır diye düşünüyorum önümüzdeki alımlarda.Bu yüzden rasyonel düşünerek hareket etmek daha gerçekçi olup 2017 puanları ile kıyas yapmamak gerekiyor arkadaşlar bir bilgi notu paylaşmak istedim. Herkes hakkında hayırlısı olsun Allah herkese emeklerinin karşılığını versin.
-
@hahamas belki önümüzdeki senelerde girecek arkadaşlar burayı okur diye bir şey daha yazmak istiyorum.
bir arkadaşım benimle aynı alan neti yaptı ama gk-gy si 50 netti. o 83 puan aldı ve 3 binlerde. ben ondan 20 net fazla gk gy neti yaptığım için 88 puanım var ve 600 lerdeyim. GK-GY'ye önem verin arkadaşlar. -
gkgy 42net, alan 111.5 net 84.4 puan 1901. sıra
rezalet resmen... -
@cnkn gky ah gky. Ocak söndürdü gky
-
@küçükarabalık Aynı kafadayız. Ben de Rekabet için p31 hedefledim ama 87 küsur gelince diğer hedeflediğim p16 ile 89,6 getirdim ancak alım sayısı bir sürpriz olmazsa böyle olursa yetmeyecek. Sizin de puan Rekabet için sınırda sayılır.
-
Bu puanlarin geçerliliği 1 yıl mi, yoksa kurumdan kuruma değişiyor mu. Bilgisi olanlar detaylı aydınlatırsa sevinirim
-
@mulkiyelikeynes istisna olarak sadece 2016 puanları 1 yıl geçerli, diğer yıllar 2 yıl geçerliliği devam ediyor.
-
@cnkn hocam merkez bankası yaptığı ilanda 2018 puanları dedi bu kurumun inisiyatifinde mi? Ben seneye yapılan alımda 2018 puanını kullanamayacak miyim bazı kurumlarda
-
Forumdaki puanlari gordukten sonra P48 84 puana sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim valla.
-
@ilanmılano eyvallah hocam
-
101 alan
54 gy-gk (daha kötüsünü yapamazdım sanırım)
sıralama 3233VMY bu sene de gelmeyecek gibi görünüyor. Herkes için hayırlısı olsun.
-
56 gk gy
123 alan
89.91 -
gkgy 57 alan 105 p48: 84 sıralama 1981
bence bu sınavdaki ilk 1000 en son acılan sayıstay guy dguy vmy vs sınavları kazanıp gider.
84-85 alıp üzülen arkadaslar olmus, üst kurullar hariç ki onların da çoğu p48 ile almıyor; ilk 2500 deki adamın açılan her sınava girmeye puanı yeter demem o ki 83 aldm die üzülmeyin..
-
2017 puanları iyi olanlar yaşadı valla:) bu yıl yüksek netlere yüksek puan gelmedi tam da beklenildiği gibi, gygk çok önem arz etti... öyle ya da böyle bir sınavı daha geride bıraktık bu yıl ilk defa girip istediği puanları alamayanlar ve 2. 3. veya kaçıncı girişi ise artık almak istediği puana erişememiş olanlar çabayı elden bırakmasın; bundan sonraki süreçte ilk iş olarak ydsyi halletmeye çalışın çok önemli en az 70 puan alınması gerekiyor ekimde kpss a maratonuna başlamak yerine yds işini halletmeye çalışın bence aralıkta veya ocakta başlansa bile yetişir a grubu konuları
-
Arkadaslar cok kotu geldi benim, p48 76.043 p27 80.8 felan sanirim bi halta yaramaz p3 te 82.5 geldi napayim suan birde cok hastayim kafayi yiyecem yol gosterin bana