Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@noturns, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret vay öz güvenin böylesi maşallah maşallah. Formül var mı? Büyülü değnek falan?
Hocam sizi zayıflıyoruz başlığına alayım özel ilgilenecem ne hızda isterseniz ayarlarız
-
@onuktekin Dikmen durağına giderken sağ tarafta mı? Çıkarken sağda, ışıkların orda doğru mu bildim?
-
@möözun, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@onuktekin Dikmen durağına giderken sağ tarafta mı? Çıkarken sağda, ışıkların orda doğru mu bildim?
Düzeltme: Dikimevi durağı
-
@lion, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret yalniz dun bu saatlerde bir tutam su otu iki tutam bu otu diyordun simdi hosmerim savasindasin hey gidi hey :)) var gelisme
ne güldüm yahu
-
@secret, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret vay öz güvenin böylesi maşallah maşallah. Formül var mı? Büyülü değnek falan?
Hocam sizi zayıflıyoruz başlığına alayım özel ilgilenecem ne hızda isterseniz ayarlarız
orada en son mezdeke önerinizden sonra buraya ışınlandım ben
-
@möözun @onuktekin Behçet???
-
@paretowilfredo üstadın dediği olur
-
@secret, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
orada en son mezdeke önerinizden sonra buraya ışınlandım ben
Hocam aşk olsun öncesi yemek tarifinden çaya baharat özelliklerinden sebze yemeğine bakliyattan kahve tarifine kadar yazdım mezdeke olayın espri kısmı
-
@paretowilfredo o gece tayfası benmişim iyi mi ama ismini bilemedim. Sadece konum hatırlıyorum
-
-
@möözun Oradan alıp Abidinpaşa köşkünde Ankara'ya nazır yemesi ımmhh mis mis :))
-
@paretowilfredo patron en son çıldırıyordu.
-
@paretowilfredo bu sefer yapmaya fırsat olmadı da ilk buluşmamızda sağlam bir şeyler yiyelim.
-
-
@agor, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@paretowilfredo bu sefer yapmaya fırsat olmadı da ilk buluşmamızda sağlam bir şeyler yiyelim.
Ama @möözun gelmesin. Çıldırma falan oluyor mu?
-
@agor Konya'da hesaplar @Antimülakat 'tan nasılsa istersen 90 TL'ye waffle söyleriz kardeşim :))
-
@agor, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@agor Konya'da hesaplar @Antimülakat 'tan nasılsa istersen 90 TL'ye waffle söyleriz kardeşim :))
Bolu lokantası
-
@paretowilfredo waffle dediğini ben hep yerim, bize de mi waffle? Bir buluşalım da etli ekmek mi yeriz, dürümler mi gömeriz, pide mi olur ona karar veririz.
-
@noturns Reis bu ne yaav. Yavrulara bak halaya kalkmışlar. Maşallah tavukcuklarıma benim