Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@secret tabii ki hocam hayırlısı olsun Rabbim en güzelini en doğrusunu yazmıştır inşallah bizlere. Sabretmek en güzeli Günaydınlaar bu arada ben cevap yazamadan uykuya dalmışım
-
Bu başlık geceleri neden coşuyor anlamış değilim. Herkes aç mı yatıyor? Ya da yatarken mi yemekler akıllara geliyor? Bende farklı bir lezzetten bahsedeceğim. Tiryakiler gerçekten bilir ve tadına doyamaz.
Semaverde çay... İzmir'de kaldığım 4 yıl boyunca keyifle yaptığım şeylerden bir tanesi, Bostanlı Sahilde Semaverde Çay keyfi yapmak idi
Özlerim seni, Yaşayan şehir, Yaşanacak şehir!
-
@antimülakat, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Bu başlık geceleri neden coşuyor anlamış değilim. Herkes aç mı yatıyor? Ya da yatarken mi yemekler akıllara geliyor? Bende farklı bir lezzetten bahsedeceğim. Tiryakiler gerçekten bilir ve tadına doyamaz.
Semaverde çay... İzmir'de kaldığım 4 yıl boyunca keyifle yaptığım şeylerden bir tanesi, Bostanlı Sahilde Semaverde Çay keyfi yapmak idi
Özlerim seni, Yaşayan şehir, Yaşanacak şehir!
Ben mangal üstünde kaynayan çayı çok seviyorum bir de içine kaçak çay attık mı hopp tam löpürdetmelik ️
-
Forumdaşlar ysk ve kaymakamlık sınavına giren herkese başta geçmiş olsun sonrası hakkınıza hayır edecek sonuçlar almanızı dilerim
Onun dışında kimler bu sınav çıkısı nerelerde neler gömdü -
@secret, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Forumdaşlar ysk ve kaymakamlık sınavına giren herkese başta geçmiş olsun sonrası hakkınıza hayır edecek sonuçlar almanızı dilerim
Onun dışında kimler bu sınav çıkısı nerelerde neler gömdüTeşekkürler hocam kızılay ortak buluşma noktamızdı arkadaşlarla şimşek aspavaya gittik yaprak döner yedik ama pek iyi değildi. Fakat ikramları özellikle dondurmalı irmik tatlısı ikramı süperdi
-
Buluşmalar olmuş, bugün başka işlerim olunca dahil olamadım, @Rorschach159 da sanırım Kocatepe'deymiş, hocam evimin oralara gelmiş de ben geç girince foruma dahil olamadım. İnşallah başka bir buluşmada hep birlikte bol bol ne bulsak yiyeceğiz.
-
@north-remembers ooo afiyet bal şeker olsun vay vay vay beni niye çağırmadınız
-
@secret hocam siz burada mısınız normalde çağırırdım tabii ya başka sefere mutlaka sözüm olsun ama şimdi yola çıktık otogardan ne zormuş bi günde iki yolculuk bacaklarım yok hissedemiyorum hee bir de kahve içmeye hacı babaya gittik
-
@north-remembers falınız fallansın hayırlsı olsun inşallah zaten ben sınavlara girmedim neyin tribini atıyorsam gaza geldim
-
@secret olsun hocaam o kadar hukukumuz var burada sizlerle Ankara'da buluşma denk gelirsem katılmak isterim löp löp grubunun sakini olarak
-
@north-remembers bende o şerefe nail olmak isterim . hem zayıflatan hem kilo aldıran olarak ayrıca hayırlı yolculuklar hocam güle güle gidin
-
@secret teşekkürler hocam sağ salim geldim 24 saat boyunca uyuyabilirim şimdi ohhh be
-
@antimülakat hocam ben genelde ac yatarim, ki oyle yatmak lazim.
O yuzden geceleri instagramda yemek sayfalarina bakarim hep. Ikinci aktivitem de bu baslik oldu. Ama kendimizi gelistirmemiz lazim, gorsel filan yuklersek canimiz daha iyi ceker ve daha guzel bi iskence olur diye dusunuyorum -
Ankara'da yaşayan bir Adanalı olarak bu konudan çok mağdurum. Eğer bu şekilde devam ederse gerçek ocakbaşı yemek için sermaye toplayıp ocakbaşı lokanta açıcam. Bu konuda gayet ciddiyim
-
@1umut, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@antimülakat hocam ben genelde ac yatarim, ki oyle yatmak lazim.
O yuzden geceleri instagramda yemek sayfalarina bakarim hep. Ikinci aktivitem de bu baslik oldu. Ama kendimizi gelistirmemiz lazim, gorsel filan yuklersek canimiz daha iyi ceker ve daha guzel bi iskence olur diye dusunuyorumCanım kulaklarım şuan error veriyor neler diyorsun öyle
-
@aliveli beni de ortak alabilir misiniz ? Çok güzel tariflerim var ayrıca mekana konsept oluşturabilirim
-
@secret kendime iskence etmeyi seviyorum
-
@1umut yapma böyle şeyler hepsi geçecek metanetini koru
-
@secret yalnız konsept adana ile uyumlu olmalı öyle minik bir sorunumuz var
-
@aliveli kebablı yastık işlemesi mi yapalım ️ Bizde her yemek sonrası bici bici ikram ederiz irmik tatlısı yerine nasıl