Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@north-remembers cukuraga sofrasina gidiyosun yaprak kebabi gomuyosun ve beni aniyosun
-
@lion ooo hocam kebab mi ne diyorsunuz hemen not aldım haritadan yerine bakayım şimdiden bir yükseldim
-
@lion kafam yandı iyice. internet kafe itemlerini görünce dayanamadım :))
-
@lion, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@north-remembers cukuraga sofrasina gidiyosun yaprak kebabi gomuyosun ve beni aniyosun
Hocam Allah razı olsun yorumlara da baktım şimdi mükemmel yaa öğlen olmaz da sınav yerim keçiören. Akşam mutlaka arkadaşlarla buradayız
-
@north-remembers yer ayırtın mutlaka. Yoksa sıra beklersiniz
-
Dostlar yaprak kebabı yiyecekseniz eğer, Konya yolu üzerinde Petrol Ofisi içinde Bayram Usta işin erbabıdır. Salaş bir dükkan ama içerisi şampiyonlar ligi, bürokratlar, vekiller, galericiler, pırlantacılar
-
@onuktekin teşekkürler ararım mutlaka
-
Usta masa 15 denildi pc acildi. Sandalyeye oturmadan once itina ile cuzdan cikartildi. Arasindan yassilasmis tanesi 25 krustan alinan 3 dal uzun tekel 2001 cikartildi. Sonra gta vice city ilk surum (2002) acildi. Akabinde taksi gaspedildi ve winaptan ask sarkliari secildi. Gunlerden cuma aksami yarin okul yok 3 saat ozenle taksicilik yapildi kirmizi isiklarda duruldu. Hesap 3 tl + 75 krusta cigaralar etti 3.75. Yarina 1.25 bakiye artti. Anne 3 lira versene denilerek 5 lira istenilmedigi icin annenin gozune girildigi zannedildi.
-
@paretowilfredo TY Medya da orada galiba :)) Gelecekte gazetede bir haber: "İletilerin düzeltilemediği,üyeliğin silenemedi TY Medya sahipleri paranın üstü eksik gelince Bayram Usta'yı satın aldı."
#iletilereözgürlük -
@onuktekin Bitmez tükenmez bir isyan Duruma şöyle açıklık getireyim dostum, kısa süre içerisinde teknik bir toplantımız olacak. O toplantıda tüm bu talepleri dile getireceğiz hepsini tek tek not ediyoruz teknik ekip ile istişare edip oluruna karar vereceğiz hep birlikte inşallah Biz de isteriz dostlarımız mutlu olsunlar, iletilerini düzeltince gururla ekrana baksınlar, üzerine bir keyif sigarası yakarak dumanını ekrana üflesinler :))
-
@paretowilfredo Araya sıkıştırayım dedim
-
@paretowilfredo bazen öyle yanlış yazımlar oluyor ki yer yarılsın,internet hatları kopsun,tsunamiler olsun istiyorum. Eski sevgilinin insatagramda yanlışlıkla fotoğrafını beğenmek gibi bir his oluyor bu daha nasıl anlatayım bilemiyorum
-
@onuktekin, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@paretowilfredo bazen öyle yanlış yazımlar oluyor ki yer yarılsın,internet hatları kopsun,tsunamiler olsun istiyorum. Eski sevgilinin insatagramda yanlışlıkla fotoğrafını beğenmek gibi bir his oluyor bu daha nasıl anlatayım bilemiyorum
*instagram :))
-
@onuktekin heheh İyi bir stalker değilim dostum o deneyimim yok lakin benzetme güzel
O denli sorun olunca biz de yardımcı oluruz dostum, biliyorsun Bakalım inşallah çözüme kavuşturmaya çalışacağız bu durumu.
-
*instagram :))
Yanlış yazma örneğini naklen veren koca yürekli adam
-
@paretowilfredo stalk yaparken sorun degil o hesap açıksa kendi hesabından baktığında aşağı ineyim derken telefon takılır 2 kez dokunursun oraya offff işte o an bu bahsettiğim şey :))
-
@paretowilfredo hahahaha :)) ya bak bugün üst üste kaç kez nothing else matter yazmışım matters yerine bunlar hep utanç işte :))
-
bugünlük bu kadar sitem yeter hayırli geceler
-
Kaymakamlık çıkışı gömülecek yerler listesi;
*Ciğerci Apo - ciğer , kuzu şiş
*Masabaşı Kebapçısı- saç kavurma
*Ciğerci Bahattin - kuzu şiş
*Bolu Mangal- acılı , acısız, kaşarlı köfte
*Zeugma- künefe
*Hasat Masat -künefe
( Mekanlar Balgat’ta bulunmaktadır. Eğer üstüne nargile içmek isterseniz ; Osmanlı Nargileyi öneririm.)Eğer dondurma yenilmek istenirse; 7. Cadde Sim Dondurma Balgat’tan ortalama hız ile yürüyerek 15 dk da varabilirsiniz.
Afiyet olsun -
@secret az tuzlu olabilir ama bu listedeki yerler:) o da akıllarında olsun
uygun bi mekan ve lezzet arıyolarsa da bahçeli 7nin orda aden dürüm var. Çok güzel adana yapıyolar ve salatası ezmesi ikramları muhteşem. Ve uygun:)