Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@lion yanlış başlıkta oldu seni güzelleşiyoruz başlığına alalım
-
@lion Ooo kargo bedavaysa iyiymiş ya
-
@lion viral alınmış ahshsshdhdjdh
-
Artık kimse birşey yuvarlamıyor
-
@secret hadi ben rejimdeyim de neden baska kimse yuvarlamiyor:( biz de okurduk:)
-
@1umut hayır bana çıt kırıldım diyen arkadaşlar için tam yiyecektim löp löcüler kayıp
-
Hocam 4 tane tahinli cevizli kurabiye gömdüm Allah affetsin çayın yanında bir güzel oldu ki
-
@north-remembers bunu yesil cay icmekten midesi agriyan biri okudu suan. Mutlumusun?
-
@1umut canımmmm dediğim ilaçları iç
@buseneatanıyorum da keşke burda olsa -
@1umut yeşil çaya nasıl dayanıyorsunuz hocam kendisi pek leziz değil de hayatımda iki kere max anca içmişimdir. Çok sağlıklı gerçi ödem atma konusunda başarılı. Affedin hocam başlık sessiz dediniz geldim
-
@north-remembers mecbur oldugu icin insan alisiyor iste:(( lipton yumusak icim bi tik daha icilebilir en azindan. Ben baska icemiyorum:(((
Ya saka yaptim:))) sizsiz rejim yapmanin bile tadi yok be:D -
@1umut ahmed tea var hocam annem onu kullanıyor yeşil çayda baya memnun. Mecburiyetler kötü Yok hocam ben de şaka yaptım zaten Bu başlığı çok sevdim yemek yemek motivasyonu artırıyor bence
-
Aksam mangal yaktik. Kasap koftesi vardi menude bayagi saglamdi. Mangalin icine sarimsak ve kurusoganda gomduk tabi aci biberde kozledik. Akabinde lavas ile birlikte gomdum. Mangali sondurmeden ustunde cayda demlendi insanin icini gımıl gımıl edecek tarzda enfesti. Yaninda kek karpuz cekirdek ile beraber. Temiz bir gomme operasyonu idi sahsim adina.
-
@lion maşallah ne güzel okurken bir yutkundum kokusu geldi burnuma köz soğan ile biberin afiyet olsun hocam patlıcan közleseydiniz salatası mükemmel oluyor mangalın yanına.
-
@north-remembers bidahakine artik. Kozlenmis patlican yataginda adana deneriz:)
-
@lion sigara icseydim su anlatisi bu kadar acken okudugum icin bi sigara yakardim, gercekten cok huzunlendim .....
-
@1umut, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@lion sigara icseydim su anlatisi bu kadar acken okudugum icin bi sigara yakardim, gercekten cok huzunlendim .....
Hayatimda sigara hic icmedim ama icenler nasil bi iz biraktiysa ne zamanlarda sigara icilir biliyorum
-
@1umut guzel gitti mangalin ustune sigara. Eller yagli yagli kofteyi gomerken tatli bir yag olmustu cikarttim sigarami offf off oyle tadi bir baska.
-
@lion hocam yemek uzerine kitap yaz ya. Cidden:)))
-
@1umut biz de kitap yazalımm