Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@proust etli ne alırsınız zira benim canım saç kavurma çekti
-
@secret aç değilim lakin olsaydım kesinlikle gece kuşbaşı pide tercih ederdim
-
@proust et et et nereye kadar sağlıklı yaşam lazım birazda çaktırmayayım ben de pek bir severim saç kavurmasından tut tantunisi külbastısı, ali naziği, kuşbaşılı pidesi, çoban kavurması çok acıktım ya
-
@north-remembers ben bayramdan beridir biraz etten soğudum
-
@north-remembers Başlığa bir bakayım dedim ilk gözüme çarpan bu yazı oldu Üstad bu hangi seviye
-
@north-remembers uvvvv sizin durum fena hahha
Hepsini sayarsanız tabi ki acıkma olur :)) -
@secret olsun hocam ama yine de arayı pek açmamak lazım etli kuru fasülye ama güveçte ağır ağır pişecek ben iyi değilim galiba gevrek yiyeyim bari
-
-
@proust fena evet midem çok acıktı north çok açım diye vicdanıma sesleniyor bende kıyamadım üzüldüm meyveli gevrek yesin biraz
-
@north-remembers yanlışlıkla iştah açıcı şurup mu içtin
Ara vermek lazım malum bayramda bir kuzu yedim -
@secret galiba yaa ahahsjsjs ooo bi kuzunu etkisi anca geçer ama hocam
-
@north-remembers Starks Hanesi varolsun!
Gece kavurma size dokunmaz hocam! Gevrek güneylilerin yiyeceği. Kavurmalı yumurta gerek gece sizin için! -
@onuktekin, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@north-remembers Starks Hanesi varolsun!
Gece kavurma size dokunmaz hocam! Gevrek güneylilerin yiyeceği. Kavurmalı yumurta gerek gece sizin için!Lannisterlar tüm köylerinizi yakar sizleri de kuzu çevirme yapar yer kim kaldı starklardan acaba cercie ye ne olacak
-
@north-remembers sorma protein diye diye
Cidden bayramın lezzeti başka Allahım nicelerine kavuştursun amin -
Canim terayagina kirilmis yumurta istedi. Ustune toz kirmizi biber yaninda domates salatalik kurusogan cin biberi tursusu. Somunu alacaksin kulagindan tutup banacaksin sahana sonra gomeceksin. Yalniz sarisi ile beyazi tam karismis olacak. Yaninda cayin sicak sicak. O cay bardaginin agzinda dudaklarindaki terayagi bugusu cikacak vay be ne giderdi.
-
@onuktekin ağır şeyler gece dokunuyor hocam Kuzeyin kralı Westeros'un da kralı olacak demir tahta oturacak inşallah
-
@secret Arya Stark hepsini öldürecek izleyip göreceğiz lannister diye bir şey kalmayacak
-
@north-remembers Cercei ne yapacak görmek lazım hocam. Ak yürüyenler ortalığı dağıtacak. Çok fena yerde bıraktılar :)) İnşallah yeni sezonda işsiz olmam hala
-
@secret Cercei'ye bir şey olmaz hocam. Herkesi gömer o :))
-
Sabah löp löp yulaflı krep yuvarladım:))