Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@secret yok dostum ben haneme bağlıyım krallık bizim olacak kuzey unutmaz
-
@north-remembers benim bildiğim cercei de starkları yaşatmaz
Bence ak gezenler hepsini alsın onlar otursun krallığa 🧟️🧟️🧟️🧟️🧟️🧟️🧟️ -
@secret sonu galiba öyle olacak intikamlarını alacaklar insanlardan
-
Yalniz bebek cikolatasi reklami alan yoneticileride burdan selamlamak istiyorum. Nacizane bir oneri. Alo lahmacun Alo pizza Alo kebap vs vs diye reklam alinabilir. Misal en cici tantunici mersin tantuni gibi
-
@lion bebek çikolatası reklamı nerede?
-
@agor foruma ilk girdigimde en ustte cikiyor www.haciserif.com uyelerimize kargo bedeva diye
-
@lion google'a ait reklamdır o, sorun şu ki onlar kişiye özel çıkar, senin ne işin var bebek çikolatası ile. :DD
-
@lion evet hocam kişiye özeldir o bende de mesela dominos pizza çıkıyor
-
@agor ALLAH ALLAH benim ne isim olsun kesmez beni bebek cikolatasi kardesim
-
@lion valla gizli gizli bebek çikolatası yiyormuşsun, bunu da bize açık ettin, koca aslan krala bak çoluğun çocuğun rızkına dikmiş gözü. :DD
-
@lion haklısınız minicik çikolata neresi doyurucu olacak ki
-
@north-remembers yok bu yeni dogan bebekler icin yapmislar gormeye gelenlere hediye minvalinde verilmek icin
-
Demekk ki google icimizide okuyor. Ah ulan bir ise guce gecsek evlensek coluk cocuga karissak diye dusunduysem bugun bebek cikolatasi reklami verdi bana
-
@lion, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Demekk ki google icimizide okuyor. Ah ulan bir ise guce gecsek evlensek coluk cocuga karissak diye dusunduysem bugun bebek cikolatasi reklami verdi bana
Bu çok ürkütücü yalnız, bazen aramadığın hatta konuşmadığın şeyleri, sadece zihinden çıkan şeylerin reklamını bile veriyor, acaba diğer aramalar sonucu oluşturduğu algoritma sonucu öngörüde bulunup mu öneriyor. Hocam evlenin de tercihini yap düğünleri diye de başlık açalım.
-
@lion anladım üstünde genellikle bebeğin ismi yazar onlardan galiba hocam
-
@agor aslanlar surude yeni dogan bebekleri yok eder kardesim kendisine rakip olmamasi icin oysa benim ayi gibi yumusacik bir kalbim var
-
@north-remembers evet evet haciserif'ten hemde bide uyelerimize kargo bedava yazmis herif
-
@agor bence kardesim cidden telefonu uydudan muydudan dinliyorlar. Sehir efsanesi felan degil gibi. Telde konusmasanda ortamda tel bocek gorevi goruyor
-
@lion dinleme var zaten, hani onunla ilgili şüphem yok, kesin bilgi; dinleniyoruz. Ben konuşmadığımız şeyleri bile diye onun için belirttim. Hadi yazdıklarımızı okuyor, sesimizi dinliyor da zihnimizi okuma bari mübarek.
-
Hanimlara duyurulur!!!
Hergun 1 kg bebek cikolatasi yiyorum ve ciltim bebek poposu kivaminda yumusacik pofuduk pofuduk. Pahali kozmetik urunlerine son. Sizde yiyin sizinde olsun. Haciserif garantisi ile beybi çaklattee. TY uyelerine kargo bedava.