İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
-
Idari yargi ve medeni usule kanundan calisacagim. Anayasa ve idare nohutcu.maliye ve iktisattan sadece soru bazli gidecegim. Vergi hukuku ve tvs kalenderoğlu. Bir tek özel hukuk u nereden bakacagima karar veremiyorum bu konuda yardimlara acigim bir turlu ozel hukuk da baktigim kaynaklardan istedigim verimi alamadim
-
borçlara nereden bakıyorsunuz?
-
@davetsiz tan tahsin zapata yi denediniz mi hocam ?
-
İcra iflas ile ticaret için hangi kaynak önerirsiniz
-
@Yoluzunyol İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi. içinde söyledi:
@davetsiz tan tahsin zapata yi denediniz mi hocam ?
Hocam bakmadim bi arastirayim o zaman
-
bu yeteri kadar hukuk dersi almaları ibaresi artık kontrol ediliyor ama sanırım.
"4)Hukuk veya hukuk bilgisine programlarında yeterince yer verilip verilmediğinin tespit edilmesi amacı ile hukuk fakültesi haricindeki alanlardan mezun olanların ayrıca transkript belgelerini,"
böyle bir ibare vardı. yinede emin değilim. ekonometri seçtigim güne lanet olsun ayrıca.ayrıca geçen gün yapılan 2700 tl zam sadece 1. dereceleremi. yeni giren bir idari hakim maaşı ne oldu.
-
@hussle 500 tl civarı etki edecek denildi yani 6.5 -7 bin tl alırlar
-
arkadaşlar bir sürü kanun değişiyor referandum falan nasıl çalışacağız sınav ne zaman olur kafamda deli sorular
-
@aliveli ben varım
-
@hll hangi konuda
-
@Adrenalin hocam özel yazmışsın mobilim burdan yanıtlıyorum kusura bakma idari hakimlik 2017 kasım aralık hocam.
-
@aliveli cok. Tesekkur ederim . Buradaki sayginliginin üst seviyede olduğunu gördüm. Kasım veya Aralık diyorsan öyle olur . Sayı ne olur 200 olurmu dersin ..
-
@Adrenalin hocam inşallah yalan çıkmaz ilk kez 300 mezun ihtimali var.Bakanlık tetkik hakimleri kaynak efenim.
-
@aliveli İnşallah...
-
@aliveli Birşey için yazmışım ama bende bulamadım neye varım ne için yazmışım
-
Arkadaşlar merhabe , Maliye bölümü mezunuyum ,bir dahaki sınavda bende şansımı denemek , istiyorum , bir dahaki idari hakimlik sınavı ne zaman olur ,bi tahmininiz var mı ?
-
@FathCura yıl sonuna doğru beklenti var
-
2 lisans mezunu ama iibf aöf mezunu birinin mülakatta şansı olur mu?
-
@uzmanyrdd 7 kişi aynı anda mülakata girdik bu yıl mülakat formalite artık iş tamamen referans
-
@Harun-Resid Kaç dakika sürüyor mulakat?