İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
-
@mr-aday Hayır.
-
@mr-aday, içinde söyledi: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
İdari yargı için;
Themis
Justice
Hakimim
Konsensus
Monopol
Karine
Külliyat
Dönüşüm
dışında çözümlü soru kitabı var mıdır?TEBLİĞ Yakın eğitim diye bir yayın var hocam ama kullanmadım.
-
@aslan-reyiz ne zaman ilan gelir belli bir tarih var mi
-
@elif-atılgan, içinde söyledi: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
@aslan-reyiz ne zaman ilan gelir belli bir tarih var mi
Gruptan bir üstad mayıs için 200 kişilik bir alımın olabileceğini söyledi ama netleşmemiş daha ..
-
@aslan-reyiz tesekkur ederim hocam
-
200 kisi mayıs için plan var dostlar. Yakın. Netleştirirsek guzel olacak
-
@paretowilfredo Dostum Nasılsın ? Kolay Kolay Böyle Bilgiler Sunmazsın Bizlere Sen : ) Dogruluk Payının %85 DOlaylarında oldugunu Düsünüyorum ..
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
takipteyiz.
-
Yine pareto hocamdan müthiş haberler geliyor,doğru çıkmadıgını hiç görmedim.Senden Allah razı olsun @paretowilfredo hocam,inşallah en yakın zamanda netleşir:)
-
@paretowilfredo hocam bu sayının ne kadarlık kısmı iibf'ye ayrılacağı hakkında bir bilgi var mı?
-
http:/ /www. kamubiz. com/sinavlar/iktisadi-ve-idari-bilimler-fakultesi-iibf-mezunlarina-idari-yargi-h2008.html
Meclise soru önergesi verilmiş idari hakimlik alımı olacak mı diye ..
-
@suigeneris Şu an için o kadar yüksek değil kardeşim oran. Yüksek olduğunda tarzımı biliyorsun zaten Şu an sadece sesler yankılanmaya başladı. Bakalım seyredip göreceğiz.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
Bunu yeni goruyor olmam️️️ Sevincten uyuyamam artik:)
-
Kanun okuyanla gecici madde okuyomusunuz .cikar mi sinavda ?
-
@tysbyno-hi Adı Üzerinde Gecici Madde ...
Kesinlıkle Okumamalısın.. Ösym Teamül Tarzı seylere Pekte Değinmiyor . Veyahut şu şu tarihlerde Yürürlüge girecek Şu Şu Tarihlerde Yürürlükten Kalklacak Tarzı Bugun var yarın yok Hukuki işlem Benzeri Fiilleri Sormuyor Soramaz da . Sorarsa Gecmişe veya gelecege etkili iptal sebebi yaratabilir . -
@paretowilfredo Tarızıını Bilmezmiyim : ) : )
Cümlenin En Önemli Organı Olan Nokta Gibisin : )
2018 Muhakkak İdari Hakimlik acılacaktır . ßana Kasım-Aralık Gibi Geliyor Nedense.
Hatta Kaymakamlıkla beraber ikisi Kasım-aralıga Düşecek gibi ... -
Dr.Sibel ÖZDEMİR CHP İst.Milletvekili @dr_sozdemir.
Sözlü soru önergesi :
İİBF mezunları için İdari Yargı Hâkimlik alımı olacak mı? soruma Başbkn Yrd Sn @Hakan_cavusoglu"Elbette alacak. Çalışmalarımız Adalet Bakanlığımız nezdinde sürdürülüyor, kısa süre içerisinde ne kadar sayıda olacaklarını açıklayacaklar"
-
@aslan-reyiz kisa süre?Amaann, seviniyoruz da sonu guzel olsun️
-
@kismetnasip, içinde söyledi: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
@aslan-reyiz kisa süre?Amaann, seviniyoruz da sonu guzel olsun️
Mayıs sınavını kastediyor sanırım..çünkü şuan 1500 kişilik adli alımı var aralıkta ona ek ilan gelir mi bilmiyorum.....ondan sonra olur tahminim 100-200 kişi
-
@aslan-reyiz ona sure cok az kaldigi icin ihtimal vermiyorum. Sanirim basvurularinin da baslamasina az kaldi onun. Gelirse de son gece sinava calisan insanlar gibi oluruz:)
Insallah hayirla gelir gönlümün efendisi,sonunda da uzmez. Bakalim