• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
cümleten selamın aleyküm 2019 kaymakamlık sınavı için kaynak veya istanbul'da önerilcek hazırlık kurs varmı ? Herkese başarılar dilerim.
-
@blackeagle1903, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
cümleten selamın aleyküm 2019 kaymakamlık sınavı için kaynak veya istanbul'da önerilcek hazırlık kurs varmı ? Herkese başarılar dilerim.
Aleyküm selam hocam. Dershaneler tam bir para tuzağı. Git gel yol da para,zaman kaybedecek ve yorulacaksın. O Parayı kitaplara yatırmanızı tavsiye ederim. Kaymakamlık konuları sözler şeyler. kursa gerek olduğunu düşünmüyorum.
-
@refik-soydam hocam teşekkürler çok duyarlı davranıyorsunuz ve faydalı bilgilendiriyorsunuz. Ben 2018 de düşük puan aldım Inşallah 2019 'da mülakata kalanlardan olmak için başladım çalışmaya:)
-
@tardukağan, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@blackeagle1903, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Aleyküm selam hocam. Dershaneler tam bir para tuzağı. Git gel yol da para,zaman kaybedecek ve yorulacaksın. O Parayı kitaplara yatırmanızı tavsiye ederim. Kaymakamlık konuları sözler şeyler. kursa gerek olduğunu düşünmüyorum.
Aynen kardesim
-
@tardukağan tavsiyeler için teşekkürler... Herkese başarılar, hayırlısı olsun herkes için..
-
İçişleri Bakanlığı bütçe görüşmelerini takip eden oldu mu, önümüzdeki yıl alım ve kontenjan konusunda bir çıkarımı olan var mı?
-
Bütçe kabul edildi ama kaymakamlık ile ilgili dikkat çeken bir şey görmedim
-
Bugün açıklanan kaymakamlık kararnamesinde kaymakam adaylarının atandıkları bölgeler diye bi kısım da vardı. Acaba onlar, geçtiğimiz sınavın sonucumuydu ? Ben seneye girecek olmama ragmen heyecanlandım
-
@needforyou yok simdi tekrar inceleyince olmadığını anladım:) trafikte bu kadar okuyabildik
-
@needforyou ilk kez mi gireceksiniz bu sınava?
-
@bbbmmm insallah ikinci olacak. bu sene kendi açımdan (yani çalışmama göre) fena olmayan bir sıralama aldım ve bu beni daha da hırslandırdı
-
@needforyou inşallah hakkınızda hayırlısı olsun büyük ihtimalle eylülde olur sınav her türlü hallederiz Allahın izniyle
-
Arkadaşlar Kutluay kararlı nın Kitaplarından kaymakamlığa çalışan oldumu nasıl kiyapları. Son çıkan kamu hukuku kitabını inceleyen var mı
-
@çetin sınav test usulüne döndükten sonra hocanın çıkan kitapları pek iyi değil açık uçlu olan kitapları daha iyiydi ben başarısız buldum karar sizin tabiki..
-
@çetin ben son sınavda hukuk son değişiklikler kitabından çalışmıştım. Çok güzeldi. İçinde hem konu anlatımı hem de sorular var. İnsan hakları kitabını da öneririm.
-
@çetin hocam hukuk alanında daha kaliteli kitaplar var soru bankası cikardimi kendisini takip edemedim ama soru çeşitliliği acısından soru bankası alınabilir insan hakları acısından ise sınava vakit var halil kalabalık akademik olan kitabına bakılabilir aof bakilabilir
-
son yapılan sınav son 100 kişilik sınavdı diye ortak bir görüş vardı.
Bu ciddi anlamda moralimi bozuyor . -
son iki sinavi kazanmis biri olarak sunu soyliyim. ilan gelmeden bu sinava calisip vaktinizi heba etmeyin. arz talep nedir, su an yururlukte olan anayasa hangi yil kabul edildi vs sorularina cevap veremeseniz bile ilan geldigi gun basladiginizda yetistirirsiniz. kaynak isteyenler mesaj atsin. ortada ilan yokken ilan basligi surekli yukarda durmamis olur.
-
@oflu61 ondan önceki de son 100 alımdı hani...2016 2bine yakın ihraç oldu mülkiyede neredeyse her sene 50-60 tane alıyordu bu kurum zaten ne ara doldu :)) Hocam siz çalışmaya bakın millet söyler hep...
-
Yeni sınav için duyum var mı @amirim @pareto_wilfredo