• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Burada yeri geldiğinde sınavla ilgili facede olduğu gibi sınavla ilgili tecrübelerim kapsamında yardımcı olmaya çalışacağım. Onun dışında gereksiz hiçbir tartışma içinde bulunmayacağım ve cevap vermeyeceğim. Başarılar arkadaşlar..
-
@yiğityılmaz hocam sınav tarihi hakkında yorumunuz nedir
-
Sınav tarihi henüz netleşmedi. En erken haziran en geç eylül durumu var. Haziranda sınav olursa yeni mezunlar sınava giremiyor. Dolayısıyla tek sınav olursa büyük olasılıkla eylülde yapılacaktır. Haziran ve sonbahar olmak üzere iki sınav durumu da ihtimal dahilinde. Sonuç olarak Haziran-Eylül bandına göre hazırlanmakta fayda var.
-
Arkadaşlar... Burayı takip eden herkes sınav tarihi hakkında duyumlarını yazabilir mi. ?
Haziran söylentileri var. Burda ki arkadaşlarında duyumlarını merak ediyorum.
Düşüncelerimiz berraklaşır en azından. -
@yiğityılmaz buralar yavaş yavaş şenlenmeye başladı. Hocam hoşgeldiniz.
-
Reklam değil bir tavsiye kitap ;
Sertkan erdurmaz editörlüğünde idare hukuku kısmında çıkan mevzuat soruları ile ilgili 32 kanun metni ve soru bankası şeklinde 2 cilt bir yayın çıkmış.
Daha önce forumda buna yönelik bir çalışma yapılmıştı.Sınav duyumlarının da arttığı bu dönemde erkenden kanun okusak yararımıza olacaktır.İdare hukuku çalışıyoruz ama sınav içeriği kanun ağırlıklı geliyor.
41 soruluk idare hukuku kısmında faydalı olacaktır.Özellikle mevzuat okumak bizler için sıkıntılı olduğu için toplu şekilde elimizde güncel bir kaynak bulunmuş olur.Kitapların İçeriği linkten incelenebilir.
https:/ /www.kuramkitap.com/plus-ultra-kaymakamlik-2-cilt-konu-soru
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Reklam değil bir tavsiye kitap ;
Sertkan erdurmaz editörlüğünde idare hukuku kısmında çıkan mevzuat soruları ile ilgili 32 kanun metni ve soru bankası şeklinde 2 cilt bir yayın çıkmış.
Daha önce forumda buna yönelik bir çalışma yapılmıştı.Sınav duyumlarının da arttığı bu dönemde erkenden kanun okusak yararımıza olacaktır.İdare hukuku çalışıyoruz ama sınav içeriği kanun ağırlıklı geliyor.
41 soruluk idare hukuku kısmında faydalı olacaktır.Özellikle mevzuat okumak bizler için sıkıntılı olduğu için toplu şekilde elimizde güncel bir kaynak bulunmuş olur.Kitapların İçeriği linkten incelenebilir.
https:/ /www.kuramkitap.com/plus-ultra-kaymakamlik-2-cilt-konu-soru
Eyvallah hocam öneriniz için
sizin iyi niyetinizden şüphem yok ancak bu kitap,kurs tavsiye konusu ciddi manipüle ediliyor. Forumun bu sayfası zaten yardımlaşmak amaçlı ve illa ki tavsiyeler de olacak yorumlarda. Ancak bazen acımasız yorumlar da yazılabiliyor. Elbette hak edene hak ettiğini söylemek gerekiyor. Piyasada okumadığım veya kullanmadığım kaymakamlık kitabı yok tavsiye sorana da özellikle özelden yazıyorum ki yanlış yönlendirme veya başkalarına haksızlık olmasın. -
@aslan-reyiz Peki hocam o kitapta yer alan kanunlar ve kapsamı kaymakamlık sınavında çıkacak olan mahalli idareler idari teşkilat komple hepsini kapsar mı ?
-
@yakup-cemil Hoş bulduk kardeş.
-
@aslan-reyiz hocam inceledim siteden gerçekten çok güzel çalışma olmuş gözüm kapalı alırım bu kitabı en büyük sıkıntı yaşadığım mevzu insan hakları birde onun için bir çalışma olsa çok güzel olacak.
-
@k-33 bende sizin gibi insan haklarından sıkıntı yaşıyorum
-
@sim genelimizin sıkıntı yaşadığı ders
-
Sevgili arkadaşlar bugün 2-3 gündür bilgi almaya uğraştığım çok sağlam bir kaynaktan bilgi aldım sizinle paylaşmak istedim. Normal şartlarda haziran ayına sınavı yapmak niyetindelermiş fakat yetişmeme durumu çok yüksekmiş aradaki ÖSYM takvimi vs münasebetiyle ağustos sonu veya Eylül ilk haftası muhtemel sınav tarihleriymiş. Tabii ki yarın her şey değişebilir ben böyle duydum sizinle de paylaşmak istedim.
-
@ankarasbf haziran ihtimali bitmiş değil o zmn
-
Benim konuşmadan anladığım %95 ihtimal yetişmeyeceği ama dediğim gibi yarın her şey değişebilir.
-
@ankarasbf hocam bana da eylüle kalır gibi geliyor.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
-
@ankarasbf 22,23 haziran hala tehlikeli tarihler hocam.Ösymnin takviminde eyds gözüküyor ama sanırım o pek de çakışma sayılmaz.Ancak mantıklı olan yine de eylül.Yeni mezun olanlar da katılabilirler.Bu normal şartlarda haziran ayında yapma niyeti de biraz korkutmuyor değil.Bir bakmışız ilan gelivermiş..
-
Hocam dediğim gibi ben kimsenin hakkına girmek istemem bir bilgi edindim bunu da paylaşmak istedim süreci nasıl yöneteceğiniz sizlerin takdiridir.
-
@ankarasbf Çok teşekkür ederiz hocam.Zaten zaman gösterecek her şeyi.Hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun inşallah:)
-
İnşAllah hocam rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için.