• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Henüz kaymakamlik sinavinda ilgili bagli iliskili durumlarının bilinip bilinmediğini ölçen soru sorulmadi. Kuruluşların hangi bakanlik bazinda oldugu bolca soruldu tabi. ÖSYM bu tabi sürprizleri sever.
-
@yiğityılmaz En azından Eylülde olursa 20 güne kadar ilan gelmesi lazım zaman
-
@siyaset-bilimci gelmesi lazım o zaman yazacaktım yanlış oldu:)
-
@siyaset-bilimci gecen sene haziran 12 si gibi Ösym takvimine düştü. Haziran sonunda da ilan geldi. Haziran sonuna kadar netlesmezse eylül için ihtimal cok düşük olur artık
-
Çok teşekkürler hocam Allah razı olsun
-
@yiğityılmaz, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@siyaset-bilimci gecen sene haziran 12 si gibi Ösym takvimine düştü. Haziran sonunda da ilan geldi. Haziran sonuna kadar netlesmezse eylül için ihtimal cok düşük olur artık
Geçen sene mayıs ayın da net olarak belliydi Test olacağı ve tarihi...
-
@amirim görunen o ki eylülden sarkıcak sınav ?
-
@marjinalmaliyt57 belli olmaz siz yine de 3 ay sonra sınav varmış gibi çalışın, olmadı 1 ay daha çalışırsınız (nacizane)
-
Emperyalist güçlerin sömürü düzeni üzerine kurulu küresel ekonominin en büyük pastalarından doğalgaz, petrol v.b enerji gücünü dünyanın hiç alışık olmadığı ama Türklerin geninde olan sömürmeden ve tamamen hakkımızı almaya yönelik Doğu Akdeniz'de (KKTC münhasır bölgesinde) başlatılan petrol ve doğalgaz arama faaliyetleri öncelikle Ege Denizi'nin diplerine boylara dedelerini özleen rumlari rahatsız etmiştir ve kaşınmaktadırlar ki abd, fransa, israil ve ingiltere gibi akbabalarin hepsi şu an Doğu Akdeniz'de yani Kıbrıs'ta... Olacaksa bir 3. Dünya Savaşı Doğu Akdeniz'de olacaktır. Son zamanlarda Türk devletimiz birçok defa kapsamlı büyük bir deniz tatbikatlari yaptı ben inanıyorum ki devletimizin daha fazla gizli silahları vardır ancak en büyük silah birlik ve beraberliktir. Bizim dünya görüşlerimiz be kadar farklı olursa olsun biz bir ve beraber tek yumruk olduğumuz müddetçe bizi yeryüzünde yenebilecek hiçbir güç yoktur. Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşında bir ve beraber olunca deviremedigimiz hiçbir gücün olmadığının ispatıdır. Araplar ile ümmet çatısı altında birleşmek nerdeyse imkansız hepsi ya abd ya ingiltere köpeği olmuş hakeza iran şii nüfusunu yayma peşinde hayır gelmez. Kıssadan hisse en iyisi hem Türk hem Müslümanların selameti ve kızıl elma ülküsünü gerçekleştirmek (cihan devleti) için Enver Paşanın kurduğu Teşkilatı Mahsusanın birer neferleri olarak bütün Türkleri Turan birliği çatısı altında birleştirip daha güçlü bir şekilde Müslümanların hamiliğini yapmak ve İslamın son ordusu Türkiye'yi süper güç yapma zamanı çoktan geldi. İnşallah Teşkilatı Mahsusa daha diri ve güçlü bir şekilde Turan birliğini kurarız her zamankinden daha çok elzem.
-
@marjinalmaliyt57, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@amirim görunen o ki eylülden sarkıcak sınav ?
Aslında Eylül de kesin tarih değil di alinmiş net bi tarih yoktu sadece tartışılan bi süreç ti...
-
@yiğityılmaz Eyvallah hocam. Her zaman kafamı karıştırmıştır TMSF. Çünkü CB'ye bağlı kuruluşlar içerisinde yer almıyor ilgili kuruluş olduğu aşikar.
-
@amirim inşallah ekimden sonraya kalmaz.
-
@yiğityılmaz hocam, tmsf KAYSIS sisteminde 5018 sayılı kanun dışında özel bütçeli ilişkili kuruluş olarak geçiyor.(Bi şey mi kaçırıyorum!)
-
@yiğityılmaz hocam bende sadece kaim makam mevzuat konu ve soru kitabi var. artivizyon Kaymakamlık Ders Notları konu icin gerekli mi kararsiz kaldim
-
@amirim tünelin ucu kapandı hocam, yine karanlığa düştük. Yok mu bir ışık.
-
TMSF, kamu tüzel kişiliğini haiz, idari ve mali açıdan özerk, Cumhurbaşkanlığı ile ilgili bir kuruluştur.
Fon görevini yaparken bağımsızdır. Fonun kararları yerindelik denetimine tâbi tutulamaz. Hiçbir organ, makam, merci veya kişi, Kurulun kararlarını etkilemek amacıyla emir ve talimat veremez.
Fon, 3346 sayılı Kamu İktisadi Teşebbüsleri ile Fonların Türkiye Büyük Millet Meclisince Denetlenmesinin Düzenlenmesi Hakkında Kanun, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ile 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu hükümlerine tabi değildir..
Fonun malları Devlet malı hükmündedir. Fonun mal, hak ve alacakları haczedilemez
Merkezi İstanbul’dadır -
Ayrıca TMSF, 5018 sayılı Kanunda sayılmamıştır
-
@yerli bu konudan bende muzdaribim a kadro ve artıvizyon kararsız kaldım bide gereklimi
-
Merhaba arkadaslar. Malum henuz ilanla ilgili bir gelisme yok, belki sarkar bilmiyorum. Egitim daireyle konussaniz da su an icin net bir tarih soyleyen yok, ama alim olacagi asikar. Hal boyle olunca da tarihe cok takilmadan ders calismak lazim. Kaynaklara da takilanlar olmus, mevzuat ogretmeyi amaclayan kaynaklarla mevzuati ve diger dersleri bildiginizi varsayarak hazirlanmis kitaplari karistirmamak lazim. Bu yuzden diyoruz bu sinav kolay gorunen zor bir sinav diye. Daha kaynak seciminde elenmeye basliyor adaylar.
-
Sınav Eylül olur Ekim olur hatta Kasım olur aslında çok da önemli değil ne zaman olacağı, önemli olan tek şey terini soğutmadan, sadece hedefe kilitlenip önüne bakıp koşanlarındır bu sınav.