• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@cyberthought, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Geçen sene de aynısını yaptılar. Mart'ta olacak sınav dediler. 2 ay gece gündüz çalıştım klasik sınav usülüne. Sonra eylül'de test olacak diye kıvırdılar ta haziran'da. Ondan sonra da test sınava çalışmaya odaklanamadım.
Reklam kokan duyurulara kulak asmayın. Muhtemelen eylül'de olur yine. Ona göre çalışmaya başlıyacağım yakında.
aynen hocam aynısını yaşadım sonra kpss kaçtı.
-
@tardukağan sırf kurslardan kitaplardan para götürmek için başladılar yalandan duyumlara. Tanıdığımız buradan birkaç kişi dışında kimseye derim ben.
-
@cyberthought 3 gün önce girdiği sınavın soru sayısını bilmeyen biri kaymakamlık sınav tarihi ve kişi sayısı hakkında bilgi veriyor çok ilginc
-
@cyberthought, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@tardukağan sırf kurslardan kitaplardan para götürmek için başladılar yalandan duyumlara. Tanıdığımız buradan birkaç kişi dışında kimseye derim ben.
Arkadaşa başka grupda da hakimlik sınavını bildim diye yazıp duruyor , normalde 65 gün önce ilan edilen sınav için Mart'ta ilan Nisan da sınav stratejik planı okudum diyor baktım stratejik plana öyle bir bilgi yok ha doğru olabilir mi olabilir fakat düşük ihtimal
-
@amirim olumlu ya da olumsuz bir şey yazmadıkça insan meraklanmıyor değil
-
Üstat bir duyumun olursa paylaşırsan çok sevinirim @amirim
-
Yds şartı gelebilir mi?
-
@arastirmaci34 yok canım daha neler? kaymakamlığa yds şartının gelmesine imkan yok!
-
Artık mühendislik ve sosyoloji mezunları da girebiliyor mu sınava ?
-
@ovuz yüksek lisansını idari bilimlerden yapmış olanlar girebiliyor diye biliyorum.
-
@ovuz girse nolcak kazancak mi
-
Kpss icin program yapicaktim .
İcime kurt dustu simdi .
Adamin hakimlik duyumu tutmus.
Kaymakamlik icinde bakin goreceksiniz seklinde emin konusuyor .
Kaymakamliga mi calissam kpss ye mi gelde karar ver simdi -
-
@enea *Beyninin çirkinliği
-
@oflu61, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Kpss icin program yapicaktim .
İcime kurt dustu simdi .
Adamin hakimlik duyumu tutmus.
Kaymakamlik icinde bakin goreceksiniz seklinde emin konusuyor .
Kaymakamliga mi calissam kpss ye mi gelde karar ver simdihocam bakanlık bile kendisi söylüyor sonbaharda genellikle oluyor sınav diye. Daha sonuçlar açıklanmadı kafasından sallamış o arkadaş bence. Önce kpss ye çalıştıktan sonra kaymakamlığa dönmek daha mantıklı.
-
@ovuz ha sen muhendislik cikuslisin anladim birader git mezun olduğun bolumun isini yap bu isler senlik değil
-
@enea Kaymakamlık mesleğine aday olan üsluba gel hele. Ben Kamu mezunuyum kardeşim, kuzenim mühendislik mezunu
-
1700 sayılı dahili memurlar kanunu hangi bölümlerin başvuru edebileceğini veya hangi şart ile başkalarının da başvuru edebileceğini yazıyor...burada yasal hak mevcut... potansiyeli olan her birey bu millete faydalı olacaksa bu yolda kesinlikle olmalıdır... bu yüce millet artık sınırlar içinde kapalı bir görüş ile yönetilemez... her ferdin her düşüncenin genel yönetim içinde yeri vardır ve eksiklikler varsa da talep edilip değiştirilmeli, yer almalıdır. Bu meslekte mühendis bakış açısı da lazım başka bakış açıları da... bu yolda yolculuğa çıkmış her arkadaşıma kardeşime... naçizane görüşüm....ben merkezli değil biz merkezli bu yolda sağlam adımlar atmaları. Biz neye ihtiyaç duyuyoruz sorusu sorulmalı ve bunun gerekleri en iyi şekilde yerine getirilmeli ... bu yolda herkese Allah yar ve yardımcı olsun... sınavın ne zaman olacağı da şuan için net değildir... bunlarla fazla uğraşmamak ve takılmamak lazım....107. Sonuçlar ilan edildikten sonraki 2 haftada bilgiler gelir...
-
@oflu61 ne zamana diyor peki ilan tarihini
-
@ovuz iibf mezunusun ama bu olay sana dokunmuyor ise diyecek lafim yok zaten kuzenine söyle iyi calissin o zaman