• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Yeni bu sınava hazırlanmaya başladım. Üniversite son sınıf öğrencisiyim sizce beraber götürüp sınavı kazanabilir miyim
-
@matrixnity hocam mesaj olarak ulaşırmısınız ben almak istiyorum
-
@kmmlady bence kazanabilirsin. düzenli çalış kendine güven. olmazsa da bir sonraki sınava birikimin olur. geç kalmadan başla:)
-
@paretowilffredo ustad kaymakamlik nasil hazirlanmali hangi kaynaklari kullanmaliyiz
-
@iibf teşekküler ,vakit olarak yeterli bi süre diye düşünüyorum tabi sunav Eylül’de falan yapılırsa
-
Levent hoca biraz önce sınav için Eylül’ün ilk haftası 100 kişi alınacak dedi
-
@sim o kim ?
-
@cevatcobanli444 gazi üniversitende hukuk hocası yakın eğitimde de ders veriyor
-
@sim inşallah güvelir bir kaynaktır.Böyle duyumlara ihtiyacımız var önümüzdeki 1-2 ay içinde.
-
@sim 2018 aralık ta hakimlik sınavı olmayacak dedi sınav oldu, 2018 haziran da hakimlik sınavı olacak dedi sınav olmadı.
-
ben de 22 haziran diye duyum aldım. ama sağlam mı değil mi hiç bilmiyorum.
-
@zeynep25 ben sadece söylediğini yazdım. Kesin öyle diye bir ifade kullanmadım. Doğrudur ya da yanlıştır sorumluluk hocanın sonuçta.
-
@sim hocanın söylediğini belirtmişsiniz zaten. ben de hocanın öngörülerinin yada duyumlarının isabetli olmadığını anlatmaya çalıştım. söylediği tarihleri tutturamıyor bir türlü.
-
Gonlumde hakimlik var ama burdada yerimizi alalim. Herkese bol verimli calismalar ve nacizane tavsiyem kanun okuyun okuyun okutturun. Kaynak olarakta tek tavsiyem kemal gozler olur ki uni yillarindada ders kitabi olarak hocamiz bize bunu okutmustu allah razi olsun iyiki de oyle yapmis.
-
(ALINTIDIR)
İçişleri bakanlığı bünyesinde kaymakam bulunmayan ilçe sayısı 137 imiş..Aciliyet arz eden boş kaymakamlık sayısı 112 imiş..
Bakalım bunun nasıl bi etkisi olacak..
(Bir hocanın twitter paylaşımı)
-
@kızıl-elma ihtiyaç dönem dönem artar hocam malum arada yenilemek gerek deyip alım yapılıyor.
-
@kızıl-elma, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
(ALINTIDIR)
İçişleri bakanlığı bünyesinde kaymakam bulunmayan ilçe sayısı 137 imiş..Aciliyet arz eden boş kaymakamlık sayısı 112 imiş..
Bakalım bunun nasıl bi etkisi olacak..
(Bir hocanın twitter paylaşımı)
Şuan 1500 civarı Mia var 300 u merkezde nasıl boş yer oluyor anlamıyorum
-
@kema-boratav 922 ilçe var 81 il her ilde ortalama 2 ile 5 arası vali yardımcısı var Mülkiye Müfettişleri var merkez valileri var
Valilikler de Mia kökenli hukuk işleri müdürleri var yurtdışında olan 100 aday var her yıl emekli olanları daire başkanı genel müdür olarak farklı kurumlara atananlar var bunların hepsi bahsettiginiz sayılara dahiller bu şekilde düşününce ihtiyaç hala devam ediyor. -
@ayraan, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@kema-boratav 922 ilçe var 81 il her ilde ortalama 2 ile 5 arası vali yardımcısı var Mülkiye Müfettişleri var merkez valileri var
Valilikler de Mia kökenli hukuk işleri müdürleri var yurtdışında olan 100 aday var her yıl emekli olanları daire başkanı genel müdür olarak farklı kurumlara atananlar var bunların hepsi bahsettiginiz sayılara dahiller bu şekilde düşününce ihtiyaç hala devam ediyor.Böyle düşününce 2000 civarı Mia olmalı
-
@kema-boratav evet hocam zaten ihtiyaç bu yüzden hala devam ediyor.