Herkese iyi bayramlar. Sevdiklerimizle beraber güzel bayramlar geçirmek dileğiyle, her şey gönlünüzce olsun.
kmmlady tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İyi Bayramlar! Tercihini Yap Ailesi
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Bende 63 net yaptım. Keşke hiç çözmeseydim moral bozukluğu yaptı, bu yüzden deneme çözmeyip tekrar yapmak benım için daha iyi
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Yeni bu sınava hazırlanmaya başladım. Üniversite son sınıf öğrencisiyim sizce beraber götürüp sınavı kazanabilir miyim
-
@new_user elinize sağlık.inşallah sizinde emekleriniz boşa gitmez ,telefonda olmuyo bilgisayardan açılıyo idare
kmmlady tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@ahmetdeniz hocam yeni yapılacak sınav içinde net bi duyum var mı?
-
Benimde diplomamda işletme/isletmecilik yazıyor. Esdegerlik almama gerek var mı?
-
@kmmlady sınav bu sene olur mu tekrardan yani,kaybettiğimizi anlayınca ona göre yol alalım
-
Bende 63 net yaptım. Keşke hiç çözmeseydim moral bozukluğu yaptı, bu yüzden deneme çözmeyip tekrar yapmak benım için daha iyi
-
@Aslan-Reyiz Kas 2018 değişiklikleri var mı sizde?
-
@sbui61 anladım çok teşekküler.Ben cb kararıyla atananları basit işlem olarak sanıyodum.Valinin atanması gibi, başka kaynaktan yanlış öğrenmekten soruyu yanlış sandım
-
Arkadaşlar kaymakamlık hukuk çıkmış soru kitanını aldım Bi soruda Kaymakamların ataması basit işlem olarak gözüküyo soruda yanlışlık var değil mi?
-
Haydi Bismillah,herkese başarılarr
-
Sınav kesin 9 Kasım’da mı? Aralık’ta olucak diye duyumlarda vardı