• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@ayraan, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@kema-boratav evet hocam zaten ihtiyaç bu yüzden hala devam ediyor.
İçişleri eskiden 60 kaymakam adayı alıyordu artık 100 e çıktı sizce ne zaman tekrar 60 a düşer yada düşer mi
-
@kema-boratav hocam malesef onu bilemiyorum.
-
@kema-boratav neden 60 a düşmesini ya da alımların azalmasını istiyorsunuz?
-
@sim, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@kema-boratav neden 60 a düşmesini ya da alımların azalmasını istiyorsunuz?
Neden isteyeyim, geçen Facebook grubunda birisi bu sene 60 olabilir yazdı o yüzden dedim
-
@sim fazlası olur azı olmaz inşallah bu sayının:)
-
Arkadaşlar duyum değil bizzat bakan beyle namaz çıkışı sohbet etme imkanım oldu bugun sınav ilanını sordum mayısta ilan olacak dedi 100 kişi seneye de 60 olur dedi
-
@mülkiidareci mayısta ilan varsa sınav eylülde mi?
-
@cevatcobanli444 eğer mayıs doğru ise sınavın temmuz sonu agustos basi olmasi beklenir hocam.
-
Ne kadar erken o kadar iyi de , pek sanmıyorum eylül öncesini.Yakın zamanda kasım aralık gibi olacak diyenleri de duydum. Am bence bu yıl eylülde olacak ve 60 kişi olacal alım bu da burda kalsın.
-
@mülkiidareci Bu mübarek gecenin hürmetine Rabbim hepimiz için,milletimiz için,devletimiz için inşallah en hayırlısını eyleyecektir.Zaten ilan mayıstaysa yakında burada tarihe yönelik duyumlar da artacaktır.Bir arkadaşımız 22 haziran demişti daha önce belki haklı çıkar.Ne diyelim bekleyelim görelim.Her şeyin en hayırlısı olsun..
-
2 Eylül 2018deki sınavın ilanı 27 Haziran'da, 9 eylul 2017deki sınavın ilanı da 5 temmuzda gelmiş.17 Aralık 2016 sınavının da ilanı 21 Ekim'de gelmiş.Sanırım bunlar aşağı yukarı ipucu verir.
-
@mülkiidareci Allah razı olsun
-
sınav haziranın son haftası dıye duydum khk kaymakamlıkta
-
Ben de bugün 8 Eylül’de olacağına dair duyum aldım nasıl bir iş anlamadım
-
Ben de Eylül diye duyuyordum ama en üst yetkili bakan netice de.olursada yanlış bilmiyorsam Haziran’ın sonuna doğru olur ilk haftalar da Ramazan bayramı var çünkü
-
@merasim34 baktığımızda sınavlar en aşağı 2 ay önceden ilan ediliyor Mayıs’ta ilana çıkılacak olsa bu seferde Haziranda sınav olmaz. Temmuz ayı KPSS vs var zaten olamaz. Bekleyip görelim
-
vallahi keşke gec olsa
-
@ankarasbf, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Ben de bugün 8 Eylül’de olacağına dair duyum aldım nasıl bir iş anlamadım
Sizin kaynak kim hocam ?
-
@kema-boratav Bizzat bakanlıktan ama bakan değil arkadaşın dediği daha yakın kaynaktan ama alınan duyumlar uyumsuz enterasan olan bu hocam
-
@ankarasbf, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@kema-boratav Bizzat bakanlıktan ama bakan değil arkadaşın dediği daha yakın kaynaktan ama alınan duyumlar uyumsuz enterasan olan bu hocam
Burda kimseye kesin güvenmemek lazım , arkadaş bakanla görüştüm diyince bu dönem mezun olacağım için sınava çalışmayı bırakacaktım şimdi yine kararsız kaldim