• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Haziran olacak denmesinin sebebi şimdiden atmosfer oluşturup piyasayı canlı tutmak
Haziran’da ilan gelmeyecek Eylül Ekim’e sarkacak ve Haziran a kadar emek vermiş olan kardeşlerim bu sefer Eylül e ne kaldı diyerek devam butonuna basacaklar o süre zarfında da çeşitli (sözde işe yaramayan güncel) kitaplar bastırılıp (en en en yeni!!) alışık olduğumuz sloganlarla kaymakam Adaylarının akıllarını çelecekler ve adamlar bu sayede daha şimdiden 8 ay boyunca milleti ilan beklentisinden koparmayıp fahiş fiyatlı kitap satışlarına devam edecekler. Mümkün mertebe Prim vermeyin arkadaşlar alternatiflere yönelin kanun okuyun not çıkarın. Hele hele yeni başlayan kardeşlerimizi kesinlikle uyarın ki bu bilinçli yanlış algı ve yönlendirmelere karşı daha dikkatli olup ona göre davransınlar. -
Haziranda sınav yapma gibi bir usul yok mia da ben de eylül de bekliyorum.Ayrıca haziranda olacaksa nisan ayı içinde ilan çıkar.
Yalnız hakimlik için bir şey diyemem.Bakan kasım aralık aylarında alıncak diyordu mezunlarda girsin diye.
-
Önemli bilgiler duydum linç yememek için netleşince yazacağım eylül fikrimi askıya aldım
-
@keynesin-faizi hocam duyum da olsa bilgiye ihtiyacımız var paylaşırsanız çok güzel olur
-
@keynesin-faizi şimdi yazsanız hocam o önemli bilgileri
-
Arkadaşlar dershane gruplarının viral reklamı olabilir araştırıp geleceğim hayırlısı olsun hakkımızda öncelikle.
-
@keynesin-faizi peki bekliyoruz hocam
-
Bir gelişme yok galiba kimseden ses çıkmıyor
-
Arkadaşlar bu başlığa boşuna duyum yazıp durmayın. Artık sınavlar eylül'de oluyor. Sınav zamanı eylül ayına göre ayarlanır bundan sonra. Ona göre çalışın. Dersanecilerin kitap satan hocaların boş duyumlarına inanmayın.
-
@cyberthought, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Arkadaşlar bu başlığa boşuna duyum yazıp durmayın. Artık sınavlar eylül'de oluyor. Sınav zamanı eylül ayına göre ayarlanır bundan sonra. Ona göre çalışın. Dersanecilerin kitap satan hocaların boş duyumlarına inanmayın.
Hocam bizzat bakandan duyum bile alındı burada ohoo:))
-
@cyberthought Hocam doğru veya yanlış duyumlar insana ders çalışma şevki verdiği tartışılmaz bir gerçek.Dershane menfaatlerine hareket etmeden duyumların böyle bir fonksiyonu var bence . Duyumu olan yazar isteyen inanır isteyen inanmaz.
-
@cyberthought ki sizde kanıtlamışsınız bunu tabi geçen sene istisnai bir durum sınavın yapısı değişti. Bu sene böyle bir durum söz konusu değil.
-
@kaymakam hocam sınav yine test usulü mü olcak yoksa geçen sene sadece bir istisna mı yaşandı
-
Yahu her duyuma dersaneci reklamı demek, tutmuyo diye paylaşan kişiye karşı saldırılar,tutumlar vb. sıktı. Bırakın da insanlar bildiklerini duyduklarını paylaşsın en nihayetinde adı üstünde olduğu gibi duyum, burası da paylaşılan bir forum sitesi. Bu sebeple birçok kişiye faydası dokunmuş arkadaşlar forumdan ayrıldı ya da yazmıyor. Adamın duyumu çıkmazsa ne yapsın(zaten reklam veya troll paylaşımsa kendini belli ediyor), öğreniyor iyi niyetle paylaşıyor işte. Sanki %100, kesin bilgi, banko diye paylaşıyor da hemen linç. Yukarıda bir arkadaş da duyumunu paylaşmaya çekinince yazmak istedim iyi forumlar...
Not: Hiçbir sınava duyuma göre de hazırlanmış biri değilim. -
Arkadaşlar mevcut konuda artık daha fazla yipranmayalim hatta mümkünse dusunmeyelim dahi.. Kimisi trolluk kimisi ticari çıkar için sürekli ortaya bir tarih atıyor. Yok yere motivasyonumuz etkilenmesin.
2019 yılı içerisinde bu ilan zaten gelecek. Hatta daha da öteye taşıyıp yüzde 90 ihtimalle 1 Eylül tarihini baz alarak planlaminizi yapabilirsiniz.
Herkese başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcımız olsun.
-
hem haziranda hem eylül de olacakmıs bugun harbi böyle duyum almıs arkadas ben de yok artık dedim
-
@aristotales aynen hocam çok güzel özetlemişsin.
-
@ronin hocam ben de böyle bir şey duydum ama Haziran’la Eylül’de kazananlar büyük ölçüde aynı kişi olursa ne yapacaklar
-
Çalışmak çalışmak çalışmak neticede bu sınav olacak.
-
Merhaba arkadaşlar, Themis Anayasa İdare hukuku kitapları güncel baskıları çıkacak mı? Bilgisi olan arkadaş var mı?