• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@uzmanyrd guncelledi zaten
-
@marjinalmaliyt57 en güncel basımları anayasa 22 idare 19 mu?
-
@cyberthought bu başlık duyum başlığı olduğuna göre ne yazılacak burada? inanmıyorsanız gidin başka başlıklarda dolaşın. hem duyum başlığında dolaşıp hem de duyumlara inanmayın diye yazılmasından daral geldi artık. inanmıyorsanız okumayın lütfen. iyi niyetli duyumlarını yazan insanlara da engel olmayın. ilan gelmediği sürece her şey duyumdur zaten.
-
@zeynep25 süper cevap. aynen öyle hem duyum başlığında geziyor hemde beğenmiyor bu kafayla da kaymakam olacak bide.
-
@can-mavi ağzına sağlık üstad. Bunlar bitmiyor aksine taraftarları da çoğalıyor. Ancak aman vermemek lazım. Doğru bildiğimizi söylemeli ve 1 kişiyi bile olsa doğru yönlendirebilirsek ne mutlu bizlere.
-
Soru bankasi onerisi olavak varmiii
-
Arkadaşlar bir sorum olacak.Bu sınav içeriğinde Türkiye'nin idari yapısı ve mahalli idareler kısmı da var.Bu konular o meşhur dershane kitaplarının idare hukuku kitapları içerisinde tam olarak anlatılıyor mu?Bazılarının içerisinde önemli mevzuatlar var diğer mevzuatlara da konular anlatılırken õnemli görülen yerlerde atıfta bulunulmuş.Tecrubeli arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorlar?Bu kalın idare hukuku kitapları yeterli olur mu?Yoksa mutlaka bunlara ek grupta paylaşılmış olan 30-40 adet kanunu da okumak gerek mi?Bir de iyuk sınava dahil mi?iktisatta da makro ,mikro ve Türkiye ekonomisi haricinde soru geliyor mu?
-
Bir sınavın sonuçlanması 6-7 ay sürüyor Haziran’da sınav yapılsa eylülde yeni sınav nasıl yapılsın biraz mantıklı düşünelim arkadaşlar. 2 sınav olacaksa diğeri en erken Aralık’ta olur. Dershanelerin ve yazarların oyununa gelmeyin.
-
Tarih kongreler döneminden mi başlıyor?
-
Arkadaşlar Türkiye Ekonomisi için test kitabı önerir misiniz? Yasin çoban var elimde de farklı bir şeyler arıyorum.
-
Son kaymakamlık sınavı için mevzuatı çıktı olarak almıştım. Isteyen olursa alıcı ödemeli ptt kargo ya da ankara içi elden teslim edebilirim.
-
@sim Trablusgarp savaşı ile başlıyor.
-
arkadaşlar bişey Sorcam.
Kaymakamlık yazılı sınavında 1. olup mülakatta daha önce eklediler oldu mu. son 2 yıldır takip ediyorum yazılı da 1. olan hep listede yer alıyor. -
@çölkaplanı sadece 1 kişi elenmiş. O da kekeme olduğu içinmiş.
-
@uzmanyrd anayasa 20 idare 19. Baski var benim elimde hakimlik zamani almistim. Daha gunceli varsa onu alabilirisiniz.
-
@sim facebookta görmüştüm Yiğit yılmaz diye biri var. 1.olup elendiğini iddia ediyor ondan mı bahsediyorsunuz?
-
@pabloescobarr bilmiyorum. Banada bir arkadaşım söylemişti. O arkadaş kekemiymiş?
-
Mevcut Bakan Bey döneminde yapılan son üç sınavda birinciler elenmedi. Öncesinde 2015, 2014 teki 3 birinci, 2012 deki 2 birinciden biri ve öncesi yıllardaki birçok birinci elenmiştir. Birinci kesin alınacak diye bir kural veya teamül yok. Sadece mevcut Bakan Bey'in bir uygulaması olarak birinci alınıyor.
-
@yiğityılmaz Ayrıca kekeme değilim çok şükür:)
-
@pabloescobarr ya o şey değil mi "şu sınavda 1. , bu sınavda 5., o sınavda 9. vs." yazıp da "hocam ne iş yapıyorsunuz?" sorusuna "özel hayatım sizi ilgilendirmez" cevabını veren kişi?
Hangi sınavda kaçıncı olduğu da ilgilendirmiyor halbuki.