• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Ahmet nohutcu kanunname mi ? Ümit kaymak themis mi ? Gecen sene mülakat görmüş bir kardeşim cevaplarsa memnun olurum
-
Biraz evvel değerli ve guvendigim bir arkadaşım sayesinde ögrendigim bilgi : sınav ağustos sonu veya eylül başı... hazırlığınızı buna göre yapmanızı tavsiye ederim.. Bu bilgiyi öğrenmeme vesile olan arkadaşımın forumda hesabı yok ancak takipte , o yüzden buradan bu bilgi icin kendisine teşekkür ediyorum...
-
@can-mavi, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Biraz evvel değerli ve guvendigim bir arkadaşım sayesinde ögrendigim bilgi : sınav ağustos sonu veya eylül başı... hazırlığınızı buna göre yapmanızı tavsiye ederim.. Bu bilgiyi öğrenmeme vesile olan arkadaşımın forumda hesabı yok ancak takipte , o yüzden buradan bu bilgi icin kendisine teşekkür ediyorum...
Hilal-i Ahmer yetişti, beklenen kan geldi
-
@paretowilfredo kanımız feda kardeşim:)
-
@can-mavi ve beklenen insan beklenen haber Allah razı olsun hesabı olmayan ama takip eden kişiyede teşekkürler buradan gönül isterdi burada olmanızı.
-
Geçenlerde hatırı sayılır bir dershane hocası haziranda 100 kişilik bi alım olacak demişti..
-
Arkadaşlar son kaymakamlık sınavı soruları elinde olan varsa paylaşırsa çok makbule geçer .Sorulara bakıp fikir edinip,çalışmakta fayda var .
-
@can-mavi sayi 100mu hocam
-
Eylül ayı tamam , şimdi sıra sayıda
60 mı 100 mü olacak acaba -
Arkadaşlar ben 100 olacak diye duydum tabii yineleyerek söylüyorum “sadece duyum”.
-
@ankarasbf ben de bir dostumdan 100 diye duymuştum. Hayırlı olsun diyelim
-
@ankarasbf ben de 60 diye duydum ama inşallah doğru değildir
-
Bana da daha önce yazdığım gibi Eylül Ekim sınav duyumu gelmişti. Ama beni mutlu eden şey Haziran yaygarasının artık sönmesi ve birilerinin ekmeğine yağ sürmeyecek olması.. sizlerden tek bir ricam var ; Kaynak alırken SEÇİCİ ve TUTUMLU davranın. İnce eleyip sık dokuyun ve bir çok yazarın aslında kanunlardan derleyerek kitap yazdığını kendinize hatırlatın.
Belki bu sayede birileri satış korkusu yüzünden kitaplarını daha nitelikli hazırlayıp insanları kandırmak ve onların acemiliğinden faydalanmaktan vazgeçer. Bugün bilinçsiz şekilde talep edilen kitaplar yüzünden farklı şekillerde maddi olarak sömürülüyoruz ve bunu yaparken de adayların sanki dostu ve destekçisiymiş gibi hareket etmeye özen gösteriyorlar oysa İlanın gelmesini sizin için değil kendileri için istiyorlar Hatta gelmeyecek olan ilanı sosyal medya,forum,gruplar aracılığıyla sanki gelecekmiş gibi yaygara çıkarıyorlar. Ve ağızdan ağıza dalga dalga yayılan bu yaygaraya yayan bile inanır hale geliyor. Neyse sonuç olarak bu işten kazançlı çıkan malum yazarlar oluyor.
Bunu yazmamın tek sebebi sosyal sorumluluk..
Belki bir kaç kişiyi daha bilinçlendirebilirim ümidi. Göz göre göre bu rantçılığa müsaade etmeyi vicdanım kaldırmıyor ve elimden şu an için tek gelen bu. Yazı uzun oldu ama rica ediyorum dikkate alın. Allah en hayırlısı neyse sizlere onu nasip etsin inşallah. -
burdan bir arkadaş bakan beyin ağzından haziran demişti.
gerçekten kitap satmak için mi böyle yazdı yoksa doğru mu
ben de en başta eylül duymuştum.
haziran çok mantıklı değil -
@merasim34 bakan beyle konuşan benim mayısta ilan gelir demişti fakat inşallah öyle olmaz bende bu sene mezun oluyorum yoksa başka bi çıkarım yok
-
@mülkiidareci
Ve benim görüşümde eylül
Mezunların mağdur edilmeyeceği ni düşünüyorum -
Bakan beyin dediği gibi mayıs ayında ilan gelirse, söylenildiği gibi ağustos ayı sonunda ya da eylül ayı başında sınav olur o zaman.
-
@fthdyngc Kimseyi yanıltmak istemem ama bu şekilde söyledi ve yukarıda ki arkadaslarda büyük ihtimalle eylül olacak diyorlar
-
@mülkiidareci inşallah Eylül’de olur ve mezun olucaklarda girmiş olur
-
@mülkiidareci yani şunu demek istedim size söylenen tarihte ilan gelirse can mavi abimizin dediği gibi de ağustos sonu eylül ayı başı sınav olur yani bilgiler birbirini tamamlıyor. Sınavımız netleşti inşallah diyebiliriz