• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Arkadaşlar GÜNCEL olarak toplanılan para 3430 tl yi gecti ve gazete ilanı icin çok az bir miktar kaldı bence bugün Bile halledebiliriz. Sizde yardımcı olarak gazete ilan vermemizi sağlayabilirsiniz.
LÜTFEN SEYİRCİ DEĞİL DESTEKÇİ OLALİMİş Bankası Hesap Numaram/IBAN
İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368
Buket çoban#1000İİBFliden10arTL
-
@aday-adayı özelden yazdım hocam.
-
Güncel Ekonomik Veriler https://www.instagram.com/p/ByQPhPwH9FH/?igshid=b0dby6qck2i6
-
Güncel Ekonomik Veriler https://www.instagram.com/p/ByQPtogHgEI/?igshid=15gsl9er6u0uo
-
merhabalar arkadaşlar. eminim buralarda çok muhabbeti dönmüştür ama şuan en güncel, hatasız ve güzel anlatan kaynak hangisi acaba yardımınızı isteyebilir miyim?
-
@hahamas, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
merhabalar arkadaşlar. eminim buralarda çok muhabbeti dönmüştür ama şuan en güncel, hatasız ve güzel anlatan kaynak hangisi acaba yardımınızı isteyebilir miyim?
Güncel şu 4 kaynağı edinebilirsiniz. MAS, KAİM-MAKAM, STATUS, THEMİS
-
Statüsü kullanan var mı? içeriği biçimi nasıl??
-
@kaymakam1842, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Statüsü kullanan var mı? içeriği biçimi nasıl??
Kaliteli kitap iki kez bitirdim kesinlikle tavsiye ederim. En azından ahmet nohutçunun kas kitabı çıkana kadar elimin altında olması iyi oldu.
-
@vuralkara sagolun hocam
-
@vuralkara kaim-i makam la kıyaslarsanız sizce nasıl hocam? Iki kitabinda soru kalitesi zorluk duzeyi aynımıdır ? Tabi cozduyseniz kaim-i makamı
-
@marjinalmaliyt57, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@vuralkara kaim-i makam la kıyaslarsanız sizce nasıl hocam? Iki kitabinda soru kalitesi zorluk duzeyi aynımıdır ? Tabi cozduyseniz kaim-i makamı
Hocam whatsapp grubunda kaim makamın bayram sonrası güncel basımının çıkacağı söylendi. Oyüzden henüz almadm bayram sonrasını bekliyorum.
-
herkse merhaba yeni katıldım buraya tüm yazışmaları okudum. psikoloji mezunuyum hak verildiğini duyunca sınava hazırlanmaya başladım. önerileri okuyarak status ve kaim makam aldım umarım çalışan herkes güzel başarılar elde eder arkadaşlar
-
@kaymakam2019 merhaba hocam Türkiye sosyo ekonomik yapısı ile ilgili başka önereceğin bakılması gereken bir yer var mı?
-
-
Veteriner, doktor ve arkeolog arkadaşları da sınavda görmek isteriz. Aslında sınava başvuru şartlarına ibf dışında diğer tüm fakülte mezunları girebilir şartı eklenmeli.
-
*Belediye hizmetleri,
Danıştay’ın görüşüyle birlikte
Çevre ve Şehircilik Bakanlığının kararıyla imtiyaz yoluyla devredilebilir.
( 2018 yılı ile gelen bir Yenilik )*Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği Kaldırıldı.
Peki yerine ne kuruldu ?- İdari İşler Başkanlığı
-
Sırf şu lüzumsuz popülizm yüzünden vergi müfettişliğinden sonra kaymakamlıktan da soğudum. Sınava girmeyi zaten uzun süredir düşünmüyordum ki bu pdrciler sosyologlar da kararımın tuzu biberi oldu.
-
Bu sınavı o kadar hafife alanları görünce çok şaşırıyorum artık. Kimisi var şimdiden kendisini farkli farkli mecralarda kaymakam ilan etmiş kimisi bir soru bankası alıp halledilecek bir sınav gibi görür olmuş bu koca sınavı. Yıllardır dirsek çürüten onca kişi bile yarının ne olacağını bilmeden temkinli hareket ederken bu cesaretin kaynağı hayranlık verici!
-
Kaymakamlık da şey gibi oldu her sokağa açılan cig köfteci veya her sokak başı açılan lokmacı gibi. İtibar bırakmadılar
-
Bence bu sınav dışarıdan kolay gibi görünen ama işin içine girince mevzuata hakim olmayanların epey zorlanacağı bir sınav.Nitelikli sorular mevcut ve bu sınava yıllardır hazırlanan belli seviyeye gelmiş 1-2 bin kişi arasında geçen bilgi ve dikkat mücadelesi.