• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@aslan-reyiz sorun kazanıp kazanamamalari değil bir şeye ulasilabilirlik kolaylaştı mi ona karşı itibar kalmıyor. Herkes söz sahibi oluyor maalesef
-
@vuralkara hocam nisan 2019 baskisi var zaten bunu tekrar mi guncelliyecekmis ? Bir de özelden whatsab gurubunun linkini atabilirmisiniz sanırım buradan paylaşmak yasak
-
yaklaşık 5 aydır girmiyordum iki gündür bakıyorum sitenin her yerinden fırt fırt reklam çıkıyor :))
-
@tyr61 al benden de o kadar.(
-
tepki gelmiyor diye reklam üstüne reklam koymuşsunuz galiba .
ayıp yani .
kaçak maç linklerinde bu kadar reklam yok yahu bu ne .
oturdum yakalanmayan reklam engelleyici program arıyorum .
hangisi indirsem sureklı site yakaladı . -
@oflu61 haklisin reklamlar bazen cok abartılıyor
-
@marjinalmaliyt57 ben sordum baskı tükendiği için yeni baskı gelcek yoksa zaten kitap güncel
-
Bir kaymakamımızın ilçenin belediye başkanından büst istemesi üzerine, belediye başkanı: efendim bizim buralarda büst yetişmez diye cevap vermiştir.
Her mülki idare amiri kendi mahallinin aspirinidir. -
Ağustos 2018 basım tarihli kaynaklar ne ölçüde günceldir, kullanılmasını önerir misiniz ?
-
@öktem_ilteriş, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Ağustos 2018 basım tarihli kaynaklar ne ölçüde günceldir, kullanılmasını önerir misiniz ?
Yüzde 90 günceldir hocam birtakım değişiklikler oluyor tabi ama imkanınız varsa yeni basımları almanızı tavsiye ederim.
-
@atacan Bir siz eksiktiniz zaten hocam tüm aday adayları olarak sizi bekliyorduk biz de
-
27.10.19
Hayırlı olsun -
@balakhan muhtemel sınav tarihi mi hocam ?
-
@balakhan kesin mi hocam
-
@balakhan ???
-
@balakhan, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
27.10.19
Hayırlı olsundoğruysa eğer , beklenen tarihten neredeyse 2 ay sonra
-
@balakhan hayırlı bir tarih değil ? Bütün sınavlar üst üste mi gelecek ? La havle ...
-
Ben o tarihte olacağını sanmıyorum arkadaşlar. arkadaşın bu kadar sağlam duyumu olsaydı şayet geçmiş iletilerinde mülakat tarihi hakkında bir duyumu var mı diye sormaz direkt öğrenirdi.
-
Duyumlarını yazan arkadaşlara teşekkür ederiz ama nerden duyduklarını yazarlarsa iyi olur. Tarih yazıp bu kadar insanı meraklandırıp bi kaç saat yazmamak hoş değil. İşi olur müsait değildir tabi ki bilemeyiz sadece duyumlarını yazarken tam yazarlarsa iyi olur insanlar meraklanıyor.
-
Ortaya tarih atıyorsunuz kaynağını belirtin bari bakanlığın duyurular bölümünde öyle bir tarih geçmiyor. İddiayı ortaya atan amirim olsa itimat ederdim.