• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@isko61 gördüğünüz her rüyayı bu platformda paylaşıyor musunuz yoksa bugüne özel bi trollük peşinde misiniz? Size sorulan soruya saygı çerçevesinde cevap verme yeteneğine sahip değilseniz duyumlarınızı da bence kendinize saklayın.
-
@harun-resid siz yazılanı anlamayacak biriyseniz ben birşey diyemem. Size göre orda kullanılan rüya kelimesi trollük ise öyle algılamaya devam edin. Bence o kelime ile ne demek istediğimi anlayan arkadaşlar vardır.
-
Yani kesin olarak ertelendi öyle mi ? Hiç ders çalışasım kalmadı şu an
-
@isko61 siz rüyalarınızı aktarmaya devam edin öyleyse. Rüya kelimesini “ doğru “ anlayanlar için. Size hayırlı geceler tatlı rüyalar
-
şu başlık altında trollük yapan ya da sallamasyon tarih yazanlar şu başlığın içerdiği mesleği yapmayı planlıyorlarsa vay halimize. bu kadar ciddiyetsiz ve laubali tiplerin memur bile olmaması lazım aslında.
-
Noluyor kardaşlar ?
Selamaleyküm
Maşallah , enerjiyle yaza giriş yapıyoruz , temmuz başına kadar ilan gelmezse ekime sarkmış demektir. Bekleyelim görelim. -
20 güne belli olur zaten her şey.
-
Eğer eylül değişirse Aralık bile olabilir siz Ekimi çok görmeyin.
-
Garip birşey var kimse de ses seda yok. Bayram tatilinde biri sınav tarihi ile ilgili bir açıklama yapıyor akabinde birçok kişi teyit eder birşey yazıyor. Sanki o arkadaş o tahmini yazmasa kimse birşey demeyecek gibi. Bu arkadaşlardan biri daha net bir açıklama yapabilir mi tehir edilme sebebi nedir 2019 da sınav olmayacak kadar sıkıntı bir durum varsa herkes ona göre programını gözden geçirir Eylül ihtimali birçok kişi tarafından satın alındı. Bir çok kişi bu bilgiye göre dersaneye kaydoldu. Samimi arkadaşlardan daha net bir açıklama rica ediyoruz
-
İlanın sancıları bunlar, her ilan böyle sancılı geliyor. Bu bir açıdan iyi yaklaştığını haberliyor.
İlan gelir karmaşa çözülür.. -
Merhaba arkadaşlar. Ilk kez bu sınava hazirlanacagim. Forumu okudum farkli oneriler yapilmis. Kendimce araştırma yaptım ve konu anlatımı için ahmet nohutcu'nun savaş yayınları kaymakamlik kampı 2019 basimi adlı kitabı uygun gördüm. Deneyimsiz olduğum için fikrinizi sormak istedim. Bu kaynağı önerir misiniz? Yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin hepimize
-
@amirim özlettin kendini arada ses ver
-
Bakan bey Habertürk tv de 2-3 hafta önce şu açıklamayi yaptı. **Mülki idarenin içinde yüzde 50'nin üzerinde tasviye var. Kaymakam yetiştiremiyorum. Mülki idare 2 bin 500 civarında. Bunun yüzde 40'ı gitti. En acımasız bir tavır burada gösterildi. ** Böyle bir ortamda 2019 da sınav olmayacak demek kötü niyetten başka birşey değil. Şu an 140 ilçede hiç kaymakam yok. Erteleme normaldir olabilir ancak bunun aylar süreceğini sanmam. Ancak ortaya net bi tarih atmaya baslayan arkadaslar biraz daha açık olursa hepimiz için daha sağlıklı olacak. İnşallah en kısa sürede ilanı görmek kısmet olur.
-
@ayraan sınav olmayacak demediler,sınav sarktı dediler. Memnun etmeyen bir duyum gelince hemen kötü niyet şu bu diye çıkışıyorsunuz.insanlar haklı olarak hesap kapatacak noktaya geliyor.
-
@taromisaki9 Benim bu sözüm " 2019 da sınav olamayacak hatta 2020 de şu tarihlerde olacak " diye duyum değilde kendi tahminini yazan kişilere. Burada sürekli duyumunu paylaşan kişilere dikkat ederseniz bir sataşma durumu bir çıkışma durumu yok. Sınavın ertelenebileceğini bizlerde kabul ediyoruz. Bu olağan bir durum ancak ortada bir ihtiyaç durumu olduğunu Sayın Bakanın kendisinin ifade ettiği bir ortamdayız. Yine temmenni ediyorum inşallah en kısa sürede ilanla karşılaşırız.
-
Ciddi bir eksik varsa ve acil çözülmesi gerekiyorsa dışarıdan atarlar merak etmeyin. Önünü açtılar nasılsa. Yakında birçok Trabzonlu ve rizeli öğretmenin, imamın vs kaymakam olarak atandığını duyarız.
-
@larendeli Arkadaşım o khk hatırlamıyorum tam olarak ama bildiğim kadarı ile ilçedeki kaymakam şehir dışında yada herhangi bir makam boşluğunda en yakın ilçenin kaymakamı idari işlerle ilgileniyor galiba bu kısa süreli vekillik yoğunluğun olduğu vakitte o ilçedeki işin ehli şube müdürlüklerine verilen bir yetki tabi kısa sureli mesela mal müdürüne , MEB müdürüne öyle imama , öğretmene verilmez Bende tam bilmiyorum ama böyle olduğuna inanıyorum.
Siz boşverin onu devlet büyüklerimiz en iyi şekilde ayarlamıştır emin olun.Ders çalışmaya bakın iyi çalışmalar. -
@acemkızı ahmet nohutçunun ayrı kitap şeklinde anayasa-idareden çalıştım bence iyi kitaplardı ancak kamp konusunda forumda olsun çevremde çalışanlardan olsun olumsuz yorum çok geldi geçen sene,ancak 2019 basımlarda hataları düzelttiyse kullanılabilir, zaten kamp-altınseri- bir de üçlü kitap var hemen hepsi aynı bilgileri ihtiva ediyor.
Genel olarak önerilen kaynaklardan çalışılmalı sürekli hangi kaynak en güzel en iyisi en mükemmeli tarzı arayışlara girilmemeli bence, elimizdeki kaynağı en mükemmel şekilde çalışmak en güzeli. -
@aday-adayı çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için. Tecrübem olmadığı için kaynak arayışında bile tereddüt ediyorum. Olumsuz yorumlar varsa başka bir kaynağa yönelmek daha doğru tabi. Ilk.kez hazırlanacak biri icin önereceğiniz kaynaklar varsa rica etsem yazar mısınız? Iyi çalışmalar dilerim.
-
@larendeli çok doğru