• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
-
BEN YİĞİT YILMAZIN KİTABINI ALDIM YENİ BAŞLADIM AMA GÜZEL BİR KİTAP
-
mülakat kitapları var arkadaşlar öneriyor musunuz?
-
@Aslan-Reyiz Hocam başka güncellemelerle ilgili not var mı elinizde
-
@vforvandetta not yok hocam güncel şeylere denk geldikçe gruba atıyorum.
@sim değil hocam hesabı kilitli sanırım. https://twitter.com/safa_sazak?lang=tr
-
Sınav tarihi eğer 27.10.2019 ise bu aylar nasıl geçecek ?
-
@aslan-reyiz teşekkür ederim
-
Sınavın kesin olarak ertelenip ertelenmediğini ne zaman öğreniriz? Ona göre plan program yapalım, belirsizlik çok zor.
-
@nikolayromanov bol tekrarla geçecek.
-
@aslan-reyiz RTÜK ilişkili kuruluş değil mi ?
-
@k-33, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@nikolayromanov bol tekrarla geçecek.
Anlaşılan ertelenirse sınav yüksek kapatacak:)
-
@can-mavi elbette hocam çalışmak çalışmak
-
-
@taromisaki9 2018/2 sayılı cb genelgesinde kültür ve turizm bakanlığı ile
"ilgilendirilmiş" hocam
http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/CumhurbaskanligiGenelgeleri/20180724-2.pdf
-
@can-mavi en fazla 72
-
Son sınavın soruları elinde olan var mı arkadaşlar?
-
@atacan Ben hiç beğenmedim çok pişman oldum aldığıma. Sorular genelde çok basit, yüzeysel, ÖSYM soru tarzından uzak tuzaklı veya öncüllü sorular neredeyse hiç yok. Çoğu sorular paragraf sorusu çözüyormuşum gibi çok uzun ve alakasız sorular. Yani piyasanın şişirme kitabı ancak bu kadar olur. Amaç kaliteli soru çözmek ve tekniksel anlamda verdiğin paranın ederi bir soru kitabı istiyorsaniz yiğit yılmazin kitabindan uzak durun ! Piyasada daha mükemmelleri var. Piyasanın tuzağına gelmeyin.
-
@aslan-reyiz oradaki ilgilendirilmiştir ifadesinin RTÜK ün ilişkili kuruluş olduğunu değiştirmeyeceğini düşünüyorum. 5018 de 3 sayılı cetvelde düzenleyici denetleyici kurumlar var malumunuz ve bunlar aynı zamanda ilişkili kurumlar bunlardan hariç 2 sayılı cetvelde olmasına rağmen bir kaç kurum daha var ilişkili olan. Diğer kurumlar da ya bağlı ya da ilgili statüsünde.
@taromisaki9 -
@The-kaymakam 5018 ya da Cb genelgesine göre sorulan soruya bağlı değişecek anlaşılan bu durum.Bakanlık da kendi sitesinde ilgili kuruluş olarak saymış.
-
@legend-is-back BEN daha yeni başladığım için çok içeriğini bilmiyorum 2 gün önce geldi kargodan. peki önerdiğiniz var mı? ayrıca mülakat kitapları da var önerir misiniz alayım mı?