• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@safitürk69 onu yakaladım çok şükür
-
@wroclaw Teşekkür ederim
-
@keynesin-faizi baktımda makro için yeni kitap çıkarmamış geçen senekini satıyorlar galiba. Mikroyu güncellemiş bahsettiğiniz hocaları hem mikro hem makro için mi öneriyorsunuz?
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Arkadaşlar selam. Askerdeydim, forumu yaklaşık 20 gündür takip edemedim. Ne oldu tarih ve miktar belirlendi mi? Özet bilgi verebilecek biri var mı?
Hoşgeldin dostum, sen gitmeden evvelki noktadayız. Eylül için gerek bizim kaynaklarımızın, gerek başta can-mavi olmak üzre diğer kardeşlerimizin, gerekse eğitimdeki dostlarımızın ilettiği haberle devam ediyoruz
Not: Askere gittin geldin yapılanma bitmedi.
-
@genclerbirlikli hoşgeldin:)
-
@paretowilfredo hosbuldum reis o yapılanma uzun dönem gidip gelsem bile bitmezdi
-
@freeboy hosbuldum
-
@sim Insan haklarının genel bir mevzuatı yok dostum.. piyasadaki kaynaklara baktım. Bayramdan sonra kaymakamlık sınavında ihtisas yapmış bir dostum kitap çıkaracak.. onu inceleyeyim ona göre önereceğim
-
@yakup-cemil piyasadaki hangi kaynaklara baktınız
-
@sim reklam yapmak istemiyorum. Kitap yazarlarından bir tiksinme geldi.. (işi sadece paraya dökenlerden). Özelden yazarım
-
Arkadaşlar genelde en çok kaymakamlık ilanina çalışanlardan devlet memuru yada özel sektörde çalışan çıkıyor o yüzden bu sayfaya özellikle yazmak istedim. Durumu olan bu yollardan geçmiş olanlar lütfen yardımcı olsun.
Arkadaşlar gördüğünüz gibi VMY, MHUY duyumları had safhada bu duyumların daha hızlı gerçekleşmesi icin o ilanın verilmesi gerekiyor. Herkes taşın altına elini koysun lütfen. Çok değil yapacağınız 10 tl lik bağışla bu gazete ilanı verilir ve insallah sınavları getirir.
GAZETE İLANI İÇİN TOPLANAN PARA CUMA GUNU 3000 TL OLDU ARKADAŞLAR
ve dün bir kaç kişi EFT yaptığını ve p.tesi geçeceğini söyledi sizlerde şimdiden destek olursanız belki Pazartesi bu parayı toplamış ilanı vermiş oluruz belki bu duyumların gerçekleşmesini sağlarız.#1000İİBFliden10arTL
BANKA BİLGİLERİ
Buket Çoban
İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368#1000İİBFliden10arTL
İNTERNET BANKACILIĞINDAN AZ MİKTARDA ÜCRET KESER BAZİLARİNDAN KESMEZ BİLE ATM DEN YATIRMAK DAHA MALİYETLİ OLUR BİLGİNİZE..
-
Selam ahali. AÖF mezununa uygulanan teamül AÖF mezunu olupta yüksek lisans yapana da uygulanır mı fikriniz nedir
-
@gokturko1 Bu sınav özelinde sadece lisans diploması baş aliniyormus. AÖF mezunları için kesin teamül söz konusuymus. Kisacasi yüksek lisans diploması da ise yaramayacaktir.
-
@ryan hevesinizi kırmak gibi olmasın ama wall street jurnal’e de ilan verseniz, hiçbir yararı olmaz. İhtiyaç, işgücü talep eden kurumun gelir-gider durumu, ilgili bakanlık bütçesinin durumu.. onlarca etmen var işin içinde. Sadece duygusal faktörlere bağlı zannetmeyin.
-
@gokturko1 teamül mü kaldı arkadaşım.. onlar eskidendi.
-
@samet90 adam prof unvanı alsa bile lisansı AÖF olduğunda yok gelme kardeş sen aofsun mu diyorlar yani
-
@gokturko1 Yani detaylı anlatmak isterim ama bunlar her dönem her sene konuşuluyor. Ama bir sonuca ulaşmıyor. Bakanlık bu konuda genel olarak yazılı sınav için kurallar belli dese de; mülakat komisyonları bu teamulu uyguluyor ne yazık ki.
Referans bile bu konuda eksik kalıyor. Son alımda sınavı kazanıp mulakattan elenen AÖF mezunları vardı. Komisyon direk ekliyor maalesef. -
@samet90 Hayırlısı dostum
-
Büyükşehir Belediyesi Genel sekreteri, belediye başkanının teklifi üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanı tarafından atanır.
29/11/2018 tarihli ve 7153 sayılı Kanunun 28 inci maddesiyle bu fıkrada yer alan “İçişleri” ibaresi “Çevre ve Şehircilik” şeklinde değiştirilmiştir.
-
Tercihiniyap anketindeki sonuca binaen söylemek mecburiyetinde hissediyorum kendimi kaymakamlık grubu öğrencisi olarak sbnetten memnun değilim, başka herhangi bi kursu da tavsiye etmiyorum bilmiyorum hiç. Buradan gömmeyeyim de almayı düşünen merak eden mesajdan sorabilir merak ettiğini.