• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Sınav var dediler geldik.
-
@kaymakam2019, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Arkadaşlar bağlı, ilgili ve ilişkili kuruluşların son güncel halini tablo şeklinde buradan edinebilirsiniz. Çok güzel çıkarılmış
https://drive.google.com/file/d/0B1nfA2I9PrfZYkpva09hUHFVQnYwdUE2NTRiSTQ0M2hDMW44/view?usp=drivesdk
teşekkür ederiz hocam
-
@parpp, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Arkadaşlar Akadro yayınlarının kaymakamlık kitabını sipariş ettim sizce yeterli midir ? yardımcı olursanız çok sevinirim
aşağı yukarı 90 tl, kitaplar ateş pahası olmuş iyice...
-
Yiğit Yılmaz hocanın anayasa/idare 54 soru cevap kaymakamlık denemesi-1
-
@kemoenes yetmez tek başına
-
-
Beyler ben geldiğime göre ilanda gelir yakında ücreti 200 tl geçmez inşallah
Bu sene yeni hesap açtım uğurlu olur umarım değerli rakiplerim @can-mavi @amirim @refik-soydam 'da yakında burda olur
-
o zaman bie iddaa başlatıyorum. yemın ederım sadece bu kitaba çalışıp sınava giricem bakalım ne olucak zaten pek umutlu değilim zaman da dar sonucu buraya yazarım
-
“Hatasız kaynak arayan kaynaksız kalır”
“Sınavı iyi kaynak değil elindeki kaynağı iyi çalışmak kazandırır”bu iki söylemi dustür edindim, gidip ysk seçim müdürlüğü için çıkan karahan yayınları kitabı gibi kitaplar da alın demiyorum ama piyasa belli az çok yılların yayıncıları kitap çıkartıyor. kimse yoğurdum ekşi demez ama övene de sövene de çok takılmamak lazım.
-
@kemoenes eyvallah
-
Arkadaşlar ben mühendislik mezunuyum.Sinava girebiliyormuyum?
-
@tlhince, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Arkadaşlar ben mühendislik mezunuyum.Sinava girebiliyormuyum?
kamu yönetimi, tarih yüksek lisansınız varmı ? Yoksa giremezsiniz.
-
@tlhince kaymakam olmak için mi mühendislik okudunuz hocam?
-
Dizel motora benzin doldurursanız motoru yakarsınız. Herkes aldığı eğitime uygun bir iş yapsa ne güzel olurdu değil mi. Ama imkan ve şartlarımız ortada.
-
Arkadaşlar iibf ve hukuk dışında bu sınava girme hakkı verilen bölümlere sonuçta devlet müsade etti. Doğal olarak da o bölümleri okuyan insanlar bunu duyunca sınava girmek istiyor ve bizlere soru soruyor. Hepimiz tepkiliyiz ben de eski mesajlarda belirttim tepkimi. Ama özellikle mübarek Ramazan ayında bu konu hakkında bilgisi olmayıp da soru soran insanlara da bence biraz daha yumuşak tepkiler vermeliyiz kırmamalıyız. Sonuçta bizi rahatsız eden bu durum onların suçu değil. Hayırlı Ramazanlar...
-
@fthdyngc şu olgunluğa sahip olsak yeter hocam. Size de hayırlı ramazanlar.
-
-
Hocam muhtemelen 23 haziran istanbul seçimleri yüzünden bakan bey sahada. Hayırlısı artık eylül de kesin sınav var bunu biliyoruz duyumlarimiz bu yönde zaten buna göre hazırlığımızı yapmak gerekli
-
Arkadaşlar yiğit Yılmaz mı ultra plas mı. Geçen sene yiğit Yılmaz mahalli idareleri çok beğenmiştim. Yeni kitaplarını da inceledim fena değil ancak kararsız kaldım. Ultra plus’ı inceleyen var mı
-
mas-plus ultra-kaimi makam kullunanlar yorumda bulunursu seviniriz