• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Themisin idare hkuku konu anlatimi 2019 basimi ciktimi acaba
-
@robocop çıkacak cok yakında demişti murat kaymak.
-
Ben de aynı sizin durumunuzdayım. Bir yandan Hakimlik bir yandan kaymakamlık bir yandan KPSS 3-4 farklı kulvarda çalışıyorum.
Themis ve STATÜS'ten ilerlemeye gayret ediyorum.
İktisat için tabiki Zeynel DİNLER'in iki ciltlik kitabını aldım.Themis'in artısı bence 2 cilt olması ve tüm konulara içinde barındırması.
ama soruları çözdükçe bana yüzeysel geldi.Sonradan STATUS'ü aldım.
Anayasa
İdare
Mahalle İdareler
Türkiye'nin idari teşkilatı
Türkiye'de demokratikleşme ve İnsan Hakları konuları var 1700
tamamı açıklamalı ve çözümlü. Şahsen benim hoşuma gitti.Dersenizki tek başına yeterli mi bence değil.
O yüzden benim tavsiyem şu:
1-) Zeynel DİNLER'i al iktisatı ordan çalış arkana bakma
2-) Themis ve STATÜS al, Themiste cilt 2e odaklan, STATUS'ü çözümlerini okuya okuya çöz.
3-) 4T ya da Yargı yayınları Kaymakamlık denemeler al ve çöz.Emin ol yazılı sınavı başaracaksın.
Mülakat kısmını birşey diyemem -
![1_1558705898560_Ön.jpeg](Yükleniyor 100%) ![0_1558705898560_arka.jpeg](Yükleniyor 100%) @sneijder5
![1_1558705866536_Ön.jpeg](Yükleniyor 100%) ![0_1558705866535_arka.jpeg](Yükleniyor 100%) -
@kenanyasa, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
![1_1558705898560_Ön.jpeg](Yükleniyor 100%) ![0_1558705898560_arka.jpeg](Yükleniyor 100%) @sneijder5
![1_1558705866536_Ön.jpeg](Yükleniyor 100%) ![0_1558705866535_arka.jpeg](Yükleniyor 100%)sanırım beceremedim @sneijder5
-
@aslan-reyiz buyuk ihtmal bayram sonrasina kaldi diyebilirmiz
-
@kenanyasa aynen hocam olmadı sağolun ama görüp uğraştığınız icin
-
@av-dilara-ak piyasada mevcut olan tüm deneme setleri dandik bana göre ösym formatında değil kime iyuk soruyor kimi abd nin ithalat ihracatını soruyor türkiye ekonomisi diye (karşılaştım bu soruyla kaç kere denemede) vs vs şeyler...Deneme setleriyle alakalı olarak benim gördüğüm bu
-
PDF denemesi olan var mı???
-
@av-dilara-ak diğerlerini bilmem ama , iktisattan zeynel hoca asla yeterli değil , erdal hoca tek geçerim .
-
Merhaba iktisat için a kadro yayınları ermen erbaykal öneriyorlar ama burda hiç görmedim önerir misiniz?
-
@dilara94 ben butun sınavlara erman hocanın kitabindan calıstım hanımefendi oradan gonul rahatlıyla calısabilirsiniz.kitabin son baskısında veriler falan filan da var
-
@dilara94, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Merhaba iktisat için a kadro yayınları ermen erbaykal öneriyorlar ama burda hiç görmedim önerir misiniz?
Çok merak ediyorum o kitapta bu sene çıkan makro soruları mevcut mu mesela enflasyon sorusu :)))
Arkadaşım daha öncede dedim bu sınav için Erdal Hoca ve Zeynel hocanın kitaplarını almanızı tavsiye ederim diye... -
@keynesin-faizi hocam Tufan Samet hocaya ne dersiniz oradan çalışıom yanındada zeynel hocanın kitabı Erdal hocadan mı devam edeyim elimde onun kitabıda var
-
@kaymakam1842, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
PDF denemesi olan var mı???
aynen bundan ben de istiyorum ya
-
Bu status kitabının yazarları biyografileri hakkında bir şey bulamadım tanımıyoruz bilgisi olan var mı arkadaslar
-
@av-dilara-ak kitap yazarlarını tanımıyorum biyografileri hakkında bilgi var mı kitapta nette pek bir şey bulamadim
-
@vforvandetta, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Bu status kitabının yazarları biyografileri hakkında bir şey bulamadım tanımıyoruz bilgisi olan var mı arkadaslar
10 yıllık Bakanlık uzmanları diye biliyorum ama emin değilim
-
@av-dilara-ak hocam ben samet tufan hocanın makro-mikrosuyla çalışıyorum, zeynel dinler çıkmış sorulara bakıyorum. Yetmez mi diyorsunuz iktisat için. Erdal hocayı okumak mı gerekiyor bunların dışında.
İdareyi de mevzuat çalışıp ardından ümit kaymak hocanın konu anlatımlısına bakıyorum.
Bütün kaynaklara bakmak çok sağlıklı olur mu me dersiniz? -
@k-33, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@keynesin-faizi hocam Tufan Samet hocaya ne dersiniz oradan çalışıom yanındada zeynel hocanın kitabı Erdal hocadan mı devam edeyim elimde onun kitabıda var
Kitaptan zarar gelmez ama bence eksiklikleri dershane kitapları üzerine yazmak daha avantajlı olur eksik konu bulmak içinde Erdal hocamın kitabı yeterli diye düşünüyorum.