• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@aslan-reyiz yazılı sınav kışın olursa ilan eylülde mi gelecek?
-
Plus ultra kaymakamlık konu ve soru kitabını kullanan var mı nasıldır?
-
@idealistbiri sınav bir terslik olmazsa eylülde olacak.İlan haziran-temmuz gibi gelir.
-
@görünmez-el hocam bende araştırıyorum bunu kararsız kaldım ultra plus mu kaim makam mı
-
Status gazi kitabevinin çıkardığı bir kitap ben aldim gayet guzel bir kitap
Açıklamalı ve çözümlü soru kitabi. -
@görünmez-el, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Plus ultra kaymakamlık konu ve soru kitabını kullanan var mı nasıldır?
Ben aldım, yarısını çözdüm. Mevzuatlara göre ayrı ayrı soru hazırlanmış. Dizgisi falan gayet iyi, sorular da yeterli diye düşünüyorum. Konu sonrası soru çözmek için faydalı buldum. Sorular az sayılır ama konu pekişiyor.
-
Dostlar iktisatta video ders izleyip mi uğraşayım yoksa bi kaç sefer yüksel bilgili çözsem bir de başka soru bankası ile çalışsam yeterli olur mu ki? iktisadı nasıl hallediyorsunuz?
-
@idealistbiri haziran 23 veya 29
-
@k-33 ben kaim-i makam kullanıyorum çok memnunum şiddetle tavsiye ederim.
-
arkadaşlar themis kaymakamlık çözen var mı? aşırı zor değil mi? yoksa ben de mi sorun var.
-
@çölkaplanı bende aldım ama pek beğenmedim,kaim makam ve status elinden bulunan arkadaşlar resim atma şansları varsa bilgi edinmiş oluruz
-
@sneijder5 neyini beğenmediniz hocam
-
@çölkaplanı hocam biraz kelime oyunu gibi sorular genel olarak tam bitirmedim idaresi güzel ama anayasa dediğim gibi
-
@kaymakam1842 sipariş ettim hocam status ve kaim makamı yarın elimde inşallah.
-
@çölkaplanı Themis nispeten ağır bir kitap, ama misal MAS, Kaim-makam vs. kitapların üstüne çözdüğünüzde hem bilgi yönünden hem dikkat yönünden toparlayıcı etkisi oluyor. Bilgiyle birlikte dikkati de ölçüyor. Son sınavda sorular pek dikkat ölçen cinsten değildi ama yine de bu kitap konuyla ilgili farkındalığı üst seviyeye taşıma açısından faydalı bence.
-
@mülki anladım hocam eyvallah valla aşırı zorlamış çünkü.
-
@çölkaplanı, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@mülki anladım hocam eyvallah valla aşırı zorlamış çünkü.
katılıyorum, soruların büyük çoğunluğu zorlayıcı ve uzun
-
Arkadaşlar 2 3 hafta sonra inşallah mezun olacağım okulla beraber çalışıyorum kaymakamlığa fakat zor oluyor acaba kalan 2.5 3 ay da düzenli ve sert bir çalışmayla sınavı kazanabilir miyim?(Anayasa bitti mikro çok az kaldı idarede ortalardayim)
-
@mülkiidareci
Günde 5-6 saat düzenle çalışma ile yapılmayacak birşey değil.
sadece düzenli çalışma
sağlam kaynak
son tekrar
ve ön önemlisi inanç -
@mülkiidareci
Bende geçen yil bu sekil ilerledim ancak kpss eksenli gidiyordum özellikle kamu hukuku ve iktisata yoğunlaşarak
Temmuz sonu kpss yi noktalayip sadece Ağustosta kaymakamlık çalışıp 68 gibi bı puan almıştım çok az calisabilmistim bayram düğünler falan dağıtmıştı beni
Yani yetiştirirsin o sorun değil de kaymakamlık sınavında iktisat ve Türkiye ekonomisi yapamadan sınavı kazanmak bence çok zor illaki biyerlerden soru kaçıyor ( turkcetarihten üç soru yapamamistim ahahaha)
Ona göre çalış derim
İktisat benim dört bes ayimi almıştı evde sıfırdan ogrenmistim(beş kadar kitap)
Kamu hukuku taş catlasa bir ayda bitmişti
Epey yorulmustum