• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@kaymakam1842 ne yapacaksın lojmanları dostum önce bir kazanalım da sonrasına bakarız
-
@kaymakam1842
Üstad sen baya odaklanmışsın bu işe -
Değerli arkadaşlar, yüzde 90 ihtimalle Eylül ayının ilk haftasi sinav olacak.
İktisat zeynel dinlerin kitabından
Alan bilgisini de STATUS’ten halledebilecegimi düşünüyorum ama sinava ilk defa girecegim icin mülakata nasil hazirlanmaliyiz, hakimlik sinavlarinda oldugu gibi direk mulakata yonelik bir hazirlanma kitabı var mi ? Biliyor musunuz! -
@brunomars dostum inanmak başarmanın yarısıdır. yapacağımız mesleği en ince ayrıntısıyla bilmek öğrenmek istiyor insan ister istemez
-
@kaymakam1842 nasıl bir bilgi? Merak ettiğiniz şey nedir?
-
@kaymakam1842 müstakil oluyorlar bahçesi filan herşey var birde kaymakamlar taşınmadan önce temizlenip tüm eşyalar gözden geçiriliyor kira filan yok abimden biliyorum kendisi kaymakam şuan doğuda.
İlçenin adını vermeyeyim gittiğimde eve hayran kalmıştım çok hoş bir evdi keşke bende o ilçeye gidebilsem MİA olarak -
@keynesin-faizi peki kadın kaymakamlar doğuya atanıyor mu?
-
@sim hiç bilmiyorum arkadaşım bilen birisi vardır burda sorunuzla ilgilenir umarım.
-
Cümleten kolay gelsin.
İnsan hakları için Ahmet nohutçu hocanın yeni kitabı nasıl bilgisi olan var mı ? -
@dağ1 k.a.s içindeki sorular mı ?
-
@kaymakam1842, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@brunomars dostum inanmak başarmanın yarısıdır. yapacağımız mesleği en ince ayrıntısıyla bilmek öğrenmek istiyor insan ister istemez
Kesinlikle.
-
@kenanyasa status nasıl bir kitap. Yabancı spot nicklerle piyasaya sürüyorlar ya irrite ediyor insanı.
-
@kaymakamxx dışarıda geçirdiğin gün kadar askerliğin uzar. Yükümlü olduğun gün sayısı belli ve sen o günün dışında askerlik hizmetinden olmayan başka bir iş için izin almış oluyorsun.
-
@idealistbiri hayır ateş isimli kitap konu anlatımlı
-
@sim bunun doğusu batısı mı var? atama zamanında açık olan ilçelere rastgele kura sonucu atama yapılıyor artık neresi çıkarsa. Bu arada şuan görev yapan Van Tuşba, Diyarbakır Çermik Kaymakamları hep kadın.
-
@sim, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@keynesin-faizi peki kadın kaymakamlar doğuya atanıyor mu?
evet -
@brunomars idari hakimlikte doğuya pek vermedikleri için sormuştum. Zaten olsun da doğusu batısı farketmez. Her yerde her şekilde görevimi icra ederim.
-
@dağ1 anladım
-
Sizce ilan ne zaman gelir ?
-
@idealistbiri yazılı sınav tarihinden 2 ay önce gelir.