• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@k-33 Hayırlı ramazanlar. Bende nisan basımı var ve çözümlü soru bankası sadece. Konu anlatımı yok elimdeki basimda.
-
@yasarx nasıl hocam sorular
-
7 aydır kaymakamlığa çalışıyorum ve bugün bir haber gördüm Kaymakamlık için KPSS P37 şartı isteniyor diye , 2 yıldan beri böyle bir şartın olmadığını biliyorum, ÖSYM nin sayfasından kontrol ettim böyle bir bilgiye dair gerçekliğe rastlamadım , acaba bu konuda bir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi. Teşekkürler şimdiden
-
@k-33 Sorularin çözümleri aciklayici bir sekilde mevcut. Sorulari cozumlerken calistiginiz yerler zihinde bir kez daha canlanıyor ve güzel bir tekrar yapmış oluyorsunuz ayni zamanda. KAS kadar detaylı olmasada güzel bir kaynak degerlendirilebilir diye düşünüyorum şahsen.
-
@yasarx bilgilendirme için teşekkür ederim hocam
-
Sıfır torpil ile bu sınava çalışıyorum. Kazanma şansım olmasa da çalışıyorum.
-
Soru kitabı olarak Themis'in Nisan basımını alanlar var mı? Tecrübeleri nelerdir? Kas vs Themis?
-
@sedattoksoz007 Öyle Bir şey yok. İçiniz rahat olsun.
-
@sedattoksoz007 iibf gencligi olarak en cok zarari kendimize veriyoruz her yıl aynı muhabetler döner hocam ben artık yıldırma politikası olarak goruyorum bu söylemleri aldırış etmeyin hocam rakiplerimiz calışıyor ocakta başlayan bile var calışmaya devam
-
@alicenapsayha vakit varken her ikisinede bakılabilir bence. Themisi cözdüm sorular zor ama fazla soru göz cıkarmaz farklı bakış acısı katıyor.
-
@alicenapsayha, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Soru kitabı olarak Themis'in Nisan basımını alanlar var mı? Tecrübeleri nelerdir? Kas vs Themis?
Themis bir tık daha kaliteli sorulardan oluşuyor. Kas'ın güncel basımı çıkınca kas da alınabilir. Gazikitapevinden de STATUS kaymakamlık çalışma kitabını çok öneriyorlar. 1700 soru var içinde.
-
@kaymakam3838 Themis Anayasa soruları bence gereğinden fazla zorlama olmuş.
-
@larendeli, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@kaymakam3838 Themis Anayasa soruları bence gereğinden fazla zorlama olmuş.
Kesinlikle katılıyorum.
-
Sağlık bakanlığı sağlıkçıların yoğun çabası ile mülakatı iptal etti. Arkadaşlar bu gidişe bir dur diyebiliriz tek yapmamız gereken tek ses olabilmek. Yok terörü engellemekmiş yok liyakati olup olmadığını anlamakmış bunların hepsi farazi laflar. Hayati öneme sahip olsa sağlıkçılara mulakat yapıp damar yolu açtırırlar ama yapmıyorlar çünkü işin iş yapılırken ogrenilecegini biliyorlar. Bizler türkçe matematikle kadro istemiyoruz onlarca kitap,mevzuat, teori, kural öğrenerek hakkımızı istiyoruz. Lütfen tek ses olalım adalet için atanan atanamayan tüm arkadaşlarımızla beraber sesimizi duyuralım çünkü sağlıkçının emeği ile bizlerin emekleri sabırları mukayese edilemeyecek düzeyde, bu haksızlığa bir dur diyebilelim. Bu arada tek 1 mülakattan dahi elenmedim çünkü yeni mezunum ancak bu sistem daha çok canlarımızı yakacak, daha çok lokmamızı kursağımızda bırakacak boğazımızı düğümleyecek. Kurulan derneğin tanıtımı ve amacı için, gövdemizi taşın altından çıkarabilmek için lütfen elimizi taşın altına koyalım.Saygılar.
-
Themis soru bankasını önermiyorum, idare soruları bir nebze ama Anayasa sorularının 2018 sınavıyla uzaktan yakından alakası yok, sırf soru sormak için dallandırılıp budaklandırılmış, kelime oyunları yapılmış. 2018'de kelime oyunu olan soru hiç gelmedi direkt kanun maddesi sordular.
-
Gazi Kitabevi STATUS kaymakamlık soru bankası aldın 1700 küsür soru var, açıklamaları ve çözümleri beni baya tatmin etti
-
@brunomars, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Themis soru bankasını önermiyorum, idare soruları bir nebze ama Anayasa sorularının 2018 sınavıyla uzaktan yakından alakası yok, sırf soru sormak için dallandırılıp budaklandırılmış, kelime oyunları yapılmış. 2018'de kelime oyunu olan soru hiç gelmedi direkt kanun maddesi sordular.
Sadece 2018 değil, son 5 yıldır yapılan tüm kaymakamlık sınavlarında anayasa bölümünde direkt anayasa metninden soru soruldu. Ancak yine de belli bir seviyeye ulaştıktan sonra pekiştirmek amaçlı themis çözülebileceği kanaatindeyim.
-
Arkadaşlar Mühendislerinde kaymakam olacağı haberleri doğru mu? KPSS girip olabileceklerimiş ibflerde mi KPSS giricek ?
-
Arkadaşlar sınav başvurusu ne zaman , nasıl başvuru yapılıyor?
-
Arkadaşlar merhaba, 4-5 arkadaş mesaj olarak kaynak önerisi istemiş , suan yayın ismi olarak kaynak önermek istemiyorum ancak kaynak seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini az çok yazabilirim.. bunları yazarken 6 yıllık tecrübe ile yazdigimı göz önünde bulundurmanizi isteri.. Kitap seçerken nelere dikkat edilmeli (nacizane) :
- Yazarin kitap içeriği hakkında sosyal medyada (soru kitabiysa soru, konu kitabiysa bazı konular) gönül rahatliyla paylaşımda bulunup bulunmaması ...
- Yazarin veya yayinevinin kitap hakkinda eleştiriye açık olup olmaması
- Yazarin veya yayinevinin rekabete açık olup olmadığı
- Her kitapta bazı yanlışlar olacaktır , önemli olan sonraki baskılara bu yanlışların duzeltilmesidir
Mesaj ile yogun bir sekilde kaynak sotan arkadaslara Nacizane olarak kitap seçerken bunlarıa dikkat etmelerini tavsiye edebilirim.