• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Özel Bütçeli İdareler arasına yeni katılan kurumumuz?
- Kapodakya Alan Başkanlığı
( 2019 Yılı 1 Haziranı Yeniliği )
-
Merhabalar sayin arkadaslar. Oncelikle herkesin gonlundekilerin olmasini dilerim. Belki konuyla dogrudan ilgili olmayacak ancak kaymakamlik mesleginin artilari eksileri getirisi maasi veya ilerde gorevde yukselinebilecek noktalar vb. hakkinda bilgisi olan var midir. Saygilar.
-
@yiğityılmaz teşekkür ederim hocam, sağolun.
-
Arkadaşlar insan hakları hukuku kemal gözlerin kitabı yeterli mi?
-
Bu sınav tarihi garabeti insanı gerçekten allak bullak ediyor. Şahsım adına diyebilirim ki; Ekim 27 olur kanısına kapılıp fazlaca rehavete düştüm. Ek olarak sınav o kadar da ertelenmeyecekmiş gibi de geliyor. Psikolojiler iyi değil
-
sınav tarihinin eylül ayı içerisinde olacağı kanısındayım.
-
@kaymakam1842, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
neden sen de mi kitap çıkarttın ya da kurs açtın?
-
hocam öncelikle şu çirkin itamlarınızdan vazgeçmenizi öneririm benim hiçbir kurs kitapla alakam yok bu bir ikincisi tanımadığınız birisine senli benli nezaket gereği konuşulmaz bir kaymakam aday adayının bunları bilmesi gerekir. üçüncüsü devlette planlamış bir program sınav vb hususlar çok çok öenmli bir durum olmadığı sürece ertelenmez bu sınavın eylülde olacağı mart ayında uyum kursunda söylenmiştir.
-
@kaymakam1842, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Hissiyatınız mı ?
“Sağlam kaynaklı duyum” mu ? Sizin bu söyleminiz acaba. -
@tardukağan hocam öncelikle şu çirkin itamlarınızdan vazgeçmenizi öneririm benim hiçbir kurs kitapla alakam yok bu bir ikincisi tanımadığınız birisine senli benli nezaket gereği konuşulmaz bir kaymakam aday adayının bunları bilmesi gerekir. üçüncüsü devlette planlamış bir program sınav vb hususlar çok çok öenmli bir durum olmadığı sürece ertelenmez bu sınavın eylülde olacağı mart ayında uyum kursunda söylenmiştir.
-
@kaymakam1842 hislerim nedense 2020 subat martina sarkacak gibi geliyor, umarim sizin hisleriniz tutar
-
@emrah16, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@kaymakam1842 hislerim nedense 2020 subat martina sarkacak gibi geliyor, umarim sizin hisleriniz tutar
Öyle hissetmeyin lütfen. Öyle his mi olurmuş efendim Şubat-Mart aman aman.
-
@kaimakamaday tamam hissetmiyorum artik ekimin ilk haftasi diye hissediyorum uygun mudur sizler icin :))
-
Arkadaşlar merhaba sınav tarihinin açıklanmaması tabiki bizi ayrı bir strese sokuyor.Ama bu sınavın olmayacağı anlamı taşımıyor.daha fazla çalışmak için elimizden geleni yapmalıyız ve sıkı bir şekilde hazırlanmalıyız 3 Mayıs'tan Beri sıkı bir şekilde çalışıyorum günde (6saat ) ve hiçbir işle uğraşmıyorum tam anlamıyla konsantre olmuşum derslerime.Güncel olarakta takibimi yapıyorum siyasi ve ekonomik olarak.sınava tam donanımlı girmek için elimizden geleni yapmalıyız diye düşünüyorum.sınav tarihini fazla da dert etmiyorum sınav işlemleri hazır olduğunda açıklanacaktır.herkese hayırlı çalışmalar.
-
@esnaf61 hocam hangi soru bankalarını çözüyorsunuz bende soru bankası almayaı düşünüyorum tavsiye varmıdır?
-
@esnaf61 KOLAY GELİsin hocam benim de 5 temmuzda kısmet olursa dershanem başlayacak yoğun olarak çalışmaya başlayacağım önerdiğiniz kitaplar var mıdır?
-
@alihan
K.A.S.
Themis
Plus Ultra
Bu kaynakları bitirdim soru bankası olarak. Gayet güzel kaynaklar.
Ayrıca K.A.S sorularını belli aralıklarla tekrar ediyorum. Yararı olduğunu düşündüğüm bir çalışma şekli. Sizin kullandığınız bir kaynak var mı ? -
Arkadaşlar iktisat sorularında makro mikro ayrımı var mı şu kadar soru makro şu kadar mikro gibi
-
@kaimakamaday bende sadece kas var son zamanlarda statüsüde övenler var bi kayank daha almayı düşünüyorum bakalım ritüel kitabıyla ilgili yorumları da bekliyorum biraz kolaylıklar.
-
@idarenin-iradesi, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 4 yıldır bu sürecin içinde birisi olarak bugüne kadar kpss kitaplarına yüklü miktarda para verdim ve hepimiz de vermeye devam ediyoruz. Ama kaymakamlık hakimlik gibi sınavlarda artık mevzuatın kendisi tek başına kaynak olarak yeterli oluyor. Konu anlatımlı hukuk kitapları almak yerine artık mevzuattan çalışmak bizler için hem ekonomik hem de verimli oluyor. Bu yüzden kendim için günlerce uğraşıp hazırladığım kanun metinlerini bedeli karşılığında sizlerle de paylaşmak istiyorum.
Biliyorsunuz mevzuat gov tr den indirdiğimizde minik puntolu ve karmaşık göründüğünden pek çalışmak istemiyor insan. O yüzden puntoyu büyütüp, metinde geçen başlıkların hepsini koyu renk yaptım. Mülga maddeleri, gereksiz dipnotları sildim, özellikle dmk gibi kanunlarda çıkması mümkün olmayan yerleri kırptım. Aşağıya fotoğraflarını ekliyorum. Foruma üye arkadaşlar mesaj yoluyla, üye olmayan arkadaşlar aşağıdaki mail adresim yoluyla ulaşabilirler. Süreç sonunda idarenin iradesi olmak umuduyla
idarenin-iradesi@hotmail.com![alt metni](https://i.hizliresim.com/P7YRq5.jpg)
Arkadaşlar geri dönüşünüz için çok teşekkürler ben bu kadar beklemiyordum... Sınav tarihinin ertelenme ihtimalinden dolayı kısa bir süre daha bu mevzuat notunu almak isteyen arkadaşlara göndermek istiyorum. Ders çalışmaya devam ettiğim için ileriki zamanlarda müsait olamayacağım malesef. İyi çalışmalar herkese.