• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@kaymakam1842 İnşallah öyle olur... Bakacağız
-
Bugün itibariyle sınavın 2020 ye filan kalacağı yok.. calismaniza bakin
-
kaimi makam da il genel mec topl 10gün bel. mec top. 5 gün diyor. ???
-
@can-mavi var mı bir haber can hocam
-
@kaymakam1842 şuan için tek haber 2019 yılı içinde en az 100 kişilik bir alımın planlandığı... büyük ihtimalle de ekim ortasından sonraki bir tarihte olacak,ekim ortası ile kasım başı arasındaki bir tarihte
-
@balakhan Doğru ve salim duyumunu bizlerle paylaştığın için ihtiyata riayet olsun diye gecikmiş bir teşekkür borcum vardı... Teşekkür ederim.
-
Merkez bankasının yedek akçe kararını duydunuz mu? Bu konuda gerekli bilgiye sahip olan bir arkadaşımız aydınlatabilir mi?
-
@ömermuhtar, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@balakhan Doğru ve salim duyumunu bizlerle paylaştığın için ihtiyata riayet olsun diye gecikmiş bir teşekkür borcum vardı... Teşekkür ederim.
Rica ederim kardeşim sadece söyleneni paylaştım.
-
@aslan-reyiz mal bildirimi süreleriyle ilgili bi tablo mevcut mu acep?
-
@harun-resid aklında tek bi tanesini ezberlemen yeter seçimle göreve gelenler 2 ay içinde mal bildirimini verir geri kalanlar hep 1 aylık süreye tabi.
-
@tyr61 e katılıyorum
-
Ritüel sipariş eden arkadaşlar var mı?
-
@nikolayromanov Ağustos gibi alabilirim içeriği nasıl acaba görebilsek
-
Arkadaşlar sınavın 2020 ye kalacağı falan yok hatta Eylül ayında bile olabilir 100 kişinin hazırlıklarının hızlandığı duyumunu aldım. Hazırlıklı olmak lazım
-
@can-mavi hocam Kasım 9 da askerim o tarihe kalmaz insallah dimi sevindim bu açıklamanıza
-
@gencbiraday tam tarih olarak kesinleşen bir şey yok ama sen askere gidene kadar Sağlam çalış, askerdeyken sınava gidersin
-
Olay külliye de aldığım bilgi an itibariyle. Kadro talep edilmiş sayı 100 herkesin malumu. Onaylandığı an da işlemler hızlanır
-
-
@nostromo komik olan ne dostum ?
-
ısrarla söylüyorum en geç eylülün sonu..