• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@yiğityılmaz hocam, paylaştığınız denemeler çok güzel oluyordu. Sizin için problem değilse ve zor olmuyorsa daha sık ve düzenli paylaşabilir misiniz? Ne durumda olduğumuzu takip etmemiz açısından iki haftada bir olabilir mesela.. İlaveten, içine insan haklarını dahil etmeniz verimi artırabilir.
Faydalanabilmemiz için karşılıksız bir şekilde böyle paylaşımlarda bulunduğunuz için teşekkür ederim.
-
@30lukaday 6 makro 6 mikrodur hocam mantiken. Ama bazen araya bir tane para sorusu filan sıkıştırıyorlar gecen sene yapmislardi oyle. Belki bu sene de yapabilirler oyle bisey. Osym seviyor boyle seyleri sayistayda da ayniydi uluslararasi sordular bu sene bir tane. Degisiyor gonul ister ki mevzuta ne yaziyorsa onu sorsunlar ama malesef olmuyor.
-
@larendeli Ben de 15 günde bir diye planlamistim. Insan haklari ve inkilap tarihini de eklemeyi düşünüyorum. Ilan geldikten sonra iktisat ve türkce hocasiyla konusacam. Kitaplarindan alinti yapma konusunda anlasirsak 15 günde bir tam deneme paylasmayi da düşünuyorum.
Umarım en kısa zamanda ilan konusundaki belirsizlik giderilmiş olur. Bu hafta son dönem kaymakam adayi arkadaşlarla konuştum ancak henüz bir netligin olmadığı bilgisini aldim. Uyum kursunda eylül ayinda sinav olacağı açıkça söylenmişti. Secimden dolayı erteleme olduysa bir iki hafta icinde çalışmalar baslar. Ağırlıklı duyum olan ekim sonu tarihi gerceklesirse ilan ağustosun sonunu bulur.
-
@yiğityılmaz Yigit bey merhaba. Kitaplarinizla ilgili ekleme-duzeltme mesajlarınızı ve hazırladığınız denemeleri hangi platformda paylasiyorsunuz? Grup vs. Linki paylaşabilir misiniz?
-
Merhaba kardeşim. -2019 kaymakamlik sinavina hazırlık platforumu- ile -2019 kaymakamlik- gruplarında paylaşıyorum. Daha önce paylastiklarim bu grupların dosya kisminda bulunmaktadır. Aslan reyiz vasıtasıyla burda da artik paylaşıyoruz.
-
dün biraz çalışayım dedim, hava 40 dereceydi. belediye kanunundan 2 sayfa okuyup uyuyakalmışım. o sıcakta insanı ancak sıkıcı bir konu uyutabilirdi. yalnız okuduğum yerleri o kadar iyi anlamışım ki. rüyamda belediyenin takdiri ve bağlı görevlerini kendi kendime tartışıp duruyordum. ambulans hizmetleri, okul, cami, spora destek derken uyanmışım.
-
@yiğityılmaz Çok teşekkürler
-
Merhaba Üniversite ve yükseklisans eğitimimi yeni tamamladım Bu sene yapılacak olan kaymakamlık sınavına girmeyi hedefliyorum. Tarafınızdan ricam bana önerebileceğiniz kaynaklar nelerdir? Bu seneki sınav kayıtları sınav işlemleri nasıl olacak inanın hiç bir bilgim yok..
-
@uet Hocam sen kaymakam olmuşsun zaten. Ne güzel bir dildir bu tebrik ederim. Önerebileceğim kaynak yok ama yazmak istedim başarılar
-
@kuruhasan kardeşim benim göremediğim neyi gördün. Arkadaş normal soru sormuş işte
-
@uet tarafımca tarafınıza tarafsız bir öneri: bu başlıktaki 2 bin küsür mesajdan yüzde sekseni bu soruya cevap veriyor.
-
@kaymakam1842 2019 içerisinde olma ihtimali kadar 2020'nin ilk aylarında da sınav olabilir.
-
@kaymakam1842 Şahsen Eylül ihtimalini zayıf görüyorum.
-
@nikolayromanov Ekim ya da Kasım aylarını geçip 2020 ye kadar uzanacak bir süreç olacağı sadece öngörü mü ? Yoksa bilgi/duyum dahilinde mi ? Herkes bir yerlerde bir şeylere inanmak istiyor zorlu çalışma süreçlerinde
-
@nikolayromanov bekleyelim, görelim
-
@kaimakamaday Öngörü değil hocam duyum.
-
@kaymakam1842 Aynen
-
Eklemek gerekirse Sertkan Erdurmaz da 27 Ekim/3 Kasım tarihlerini işaret ediyor.Eylül beklentisinin iptal olduğunu söylüyor.
-
sınav kesınlıkle 2020 ye kalmayacak kesin duyum
-
sayın kıymetli kaymakam aday adayı hocalarım, geçen sene de hakimlik için de aynısı dendi aralık ayı olacağını bir sene öncesinden herkes tarafından bilinirken eylül ekim aylarında sınavın şubat mart aylarında olacağı aralık ayının iptal olduğu söylenmişti. ancak sınav aralık ayında olmuştu. Ben kaymakamlık sınavı için de aynı durumun söz konusu olduğunu düşünmekteyim eylül ayına bir kaç kalmışken ekim kasım söyletintisi geldi ancak ben halen sınavın eylül ayı olacağı kanısındayım iyi çalışmalar dilerim..