• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
kardeşim emeklerine sağlık kitap hazırlığı mı yoksa :)))
-
Bugün itibarıyla bir kere daha sınava çalışmaya başladım,çok değer verdiğim geçen mülakatta Kaymakam Adayı olan bir dostumun ricasıyla.
Sınava hazırlanan buradaki önce tanıdık (başta @can-mavi ve @kemoenes) arkadaşlara sonra da herkese keyifli ve verimli çalışmalar diliyorum.
Bakanlık binasında görüşmek üzere. -
@k-k, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Bugün itibarıyla bir kere daha sınava çalışmaya başladım,çok değer verdiğim geçen mülakatta Kaymakam Adayı olan bir dostumun ricasıyla.
Sınava hazırlanan buradaki önce tanıdık (başta @can-mavi ve @kemoenes) arkadaşlara sonra da herkese keyifli ve verimli çalışmalar diliyorum.
Bakanlık binasında görüşmek üzere.eyvallah üstad, hayırlısı olsun hepimizi için..
-
Kolay gelsin arkadaşlar bu forumu uzun zamandır takip ediyorum sonunda kayıt olmak da nasip oldu.İlk iletimi de bu gruba yazmak istedim.Emek veren tüm forumdaşlara başarılar diliyorum benim de hedefîm en azından mülakat aşamasına gelebilmek.Hayırlı forumlar
-
@kemoenes yok hocam bizi aşar :)) kolay gelsin
-
@yiğityılmaz hocam 2018 eylül sonrası idare hukuku değişikleri hakkında bilgi verebilir misiniz?
-
Geçen sen 27 Haziran'da ilan gelmişti.
-
yaklaşıyor yaklaşmakta olan...
loading... -
@yiğityılmaz hocam mevzuat veya soru bankanızın sınavdan önce yeni baskısı çıkar mı yoksa Nisan 2019 baskısını mı alalım?
-
@kaymakam1842 ne yaklaşıyor hocam
-
@uzmanyrd 29 kasim 2018 tarihinde belediye kanununda 20 yerde büyükşehir belediye kanununda 3-4 yerde Icisleri bakanligi ibaresi çCevre ve şehircilik Bakanlığı olarak değiştirildi. Bununla ilgili değişiklik notunu facebook gruplarında paylaştım. Dosya kisminda bulunmaktadır. Bunun dışında Adalet akademisi baskanligi, Kapadokya Alan Başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek Istişare Kurulu kuruldu. Bununla ilgili de yenilik notu paylaştım. Bu değişiklikler 2018 eylül basimli Idare Hukuku kitaplarına eklenerek kullanılabilir. Yeni idare hukuku kitabi almaya gerek yok kesinlikle. Anayasa Hukuku ve Insan haklarinda temmuz 2018 ve sonrasi basımlı kitaplar kullanılabilir.
-
@siyaset-bilimci ikinci baskıya gerek olmayacak. Değişiklik notu paylaştım.
-
Arkadaşlar her iki kaynağa da çok güvenmeme rağmen kararsız kaldığım iÇin fikir danışmak istedim anlatım ve dil olarakta anlaşılırlığını gözönüne aldığımız da sizce nohutcu mu , themis mi almalıyım anayasa ve idarede
-
@gencbiraday Anayasa için Nohutçu, İdare için Themis derim.
-
@öktem_ilteriş themis anayasa almıştım idaresi nasıl bilmiyorum ama anayasa güzel yani bilgi olarak baya dolu
-
@gencbiraday Themis anayasa kullandım nohutçuya göre daha ince bi kitap diye hatırlıyorum nispeten sayfa sayısı oldukça az fakat memnun kaldım diyebilirim.İdare de nohutçu kullandım altın seri o da güzeldi( benim ki Temmuz basımdı bu arada) şu an hem güncel olsun hem hem de iyi bi hukukçu olarak düşündüğüm Kemal gözlerin idare kitabını sipariş ettim.Kpss bitiminde ona başlamayı düşünüyorum.
-
Sınavın ertelenme sebebi olası kabine değişikliği galiba..
-
@keremia sınavın ertelenmesi nereden çıktı hocam şimdi kabine değişse bile içişleri bakanımızın değişeceğine ihtimal vermiyorum bizi etkiliycek bişey olmaz.
-
içişleri bakanına bakan yardımcısı vekalet ederken bile (seçimden dolayı bakan istifa edince..) sınav yapılmıştı. programda ne varsa onu uygular bakanlık.
-
27 Ekimi yazarken bu gelişme yoktu. Tarih daha da öteye atabilir.