• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@can-mavi ben arayacağım siz de arayıp bilgi ulaşırsanız yazar mısınız hocam
-
@brunomars tabiki sorarım
-
@can-mavi teşekkürler hocam, bu durumda çok mağdur olacağız. dilekçe versek bile ne zaman kabul edileceği muamma.
-
Selamlar sevgili arkadaşlar. Hukuk fakültesi mezunları kaymakamlık sınavına girebilir değil mi? Yönetmelikte hükme bakıldığında “yurt içindeki üniversitelerin veya diploma denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış olmak kaydıyla yabancı üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren fakültelerinin uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi, kamu yönetimi, iktisat, işletme, maliye ve fınans, sosyoloji, halkla ilişkiler ve tanıtım, psikoloji bölümlerinden veya bu bölümlerden herhangi birinin müfredatında yer alan derslerin en az yüzde seksenine sahip olan diğer bölümlerden ya da hukuk fakültelerinden mezun olmaları” ibaresi mevcut. Buna göre hukuk fakültesi mezunları için sanki %80’lik müfredata sahip olma zorunluluğu varmış gibi bir anlam çıkıyor. Hukuk fakültesi başta sayılan bölümlerin arasında yok. Fikriniz nedir bu konuda?
-
Arkadaşlar sinavin eylü ayında olma ihtimali var. Süreç netleşene kadar eylül ayında sinav olacak şekilde programınızi ayarlamakta yarar var.
-
@yiğityılmaz kesinlikle katılıyorum .. daha önce paylaştığım "önce yönetmelik değişecek sonra ilan gelecek" duyumunda yönetmeliğin temmuz ayında değişeceği ve o yüzden sınavın 1 ay sarkacagi söylenmişti, ancak yönetmelik değişikliğini haziran son haftaya yetiştirip yayınladılar
-
@can-mavi hocam aslında şöyle bir ibare var;
veya bu bölümlerden herhangi birinin müfredatında yer alan derslerin en az yüzde seksenine sahip olan diğer bölümlerden ya da hukuk fakültelerinden mezun olmaları .
mesela çeko veya ekonometri diğer bölümler olarak geçiyor acaba eşdeğerlik gerekiyor mu yine çok kafam karıştı
-
@can-mavi Ekim’de olma ihtimali azaldı mı yanii?
-
Oraya yazmadığı bölümlerden en az %80 denklik istiyor arkadaşlar ben o şekilde anladım.okuduğu bölümdeki dersleri yüksek öğretim kuruluna göre denk değilse kabul etmeyecek
-
@kmmlady azaldı diyemeyiz ancak eylül ayı tekrar potaya girdi
-
8-28 Eylül arasi bedelli askerlik celp dönemi.benim durumda olanlar kacirdi sinavi yani büyük ihtimalle ?
-
@can-mavi, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@kmmlady azaldı diyemeyiz ancak eylül ayı tekrar potaya girdi
En azından Eylül sonu olması az daha rahatlatacak gibi bizi.
-
@brunomars ben de çeko mezunuyum her dönem sorunsuz giriyorduk şimdi nerden çıktı anlamadım hafta başı biz de arayalım bakalım.
-
@freeboy ararsanız hocam pazartesi çeko ve ekonometri şeklinde belirtin biz de öyle belirteceğiz hiçbir İİBF bölümü açıkta kalmasın.
-
- Sayfaya 108. Dönem mülki idare amiri olmak nasip olur inşallah yazalım. @can-mavi hocam sınav tarihi ile ilgili bir duyumun olursa gözümüz kulağımız sen de
-
Arkadaşlar Eylül 15-30 arası bı tarihte sınav varmışçasına hazırlanin. Kurum icinden 2-3 kişiden duyum bu yönde. İlanın eli kulağında çalışmaya son gaz devam iyi gecele
-
@yurtlu-john, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
8-28 Eylül arasi bedelli askerlik celp dönemi.benim durumda olanlar kacirdi sinavi yani büyük ihtimalle ?
Askerdeyken sınav için izin alabiliyorsun
-
ilan gelmeden düzenli çalışamıcam galıba .
işten eve gelip ders çalısmak ıcın cidden iyi bir motivasyon lazım .
yoksa vakit desen illaki var . -
Uzun aradan sonra bakayım dedim,108. Sayfaya denk geldim.Hadi hayırlısı bakalım.
-
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır.(Sezai Karakoç) Yönetmelik değiştiğine göre ilan yakındır. Yakın meşaleleri, çalışmaya devam. Herkesin Allah yardımcısı olsun.