• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@brunomars bu nasıl bir iş hocam çeko ve ekonometri iibf nin öz evladıdır ya bugüne kadar çeko veya ekonometri mezunu olup kaymakamlık sınavına giremeyen olmamıştır. Tek dönem anayasa hukuku dersi alıp başka hukuk dersi almayan birçok ekonometri mezunu idari hakimlik sınavına girdi kaymakamlığa haydi haydi girerler
-
@rootofallevil geçen sene girdim hocam sınava bu sene böyle bir şey çıkardılar, saçma sapan iş yapıyorlar. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Bu lanet belgenin nereden alınacağına dair bile bilgim yok şuan.
-
Bölümünüzün %80 şartını sağlayıp sağlamadığına YÖK karar verir. Bunun için de onaylı transkript ve diploma fotokopisi ekleyip dilekçe vermeniz gerekir. Dilekçenize istinaden kurul toplanacak ve karar verecek. Bu karar da min 6 ay sürer. Süreç bu şekildedir.
Bakanlıkla YÖK arasında kaymakamlık sınavına özel bir protokol imzalanmışsa onu bilemem.. -
-
@kaymakam2019 geçen yıl %80 şartını sağlıyordu da bu yıl mı sağlayamıyor hocam çok saçma sistem gerçekten
-
iibf bitti arkadaşlar elde avuçta bir kaymakamlığımız vardı onu da aldılar elimizden meslekle alakasız bölümlere pay ettiler iibfliler olarak çoğunlukla girebileceğimiz elimizde sadece guy il göç sgk kaldı taşra kadroları yani
-
@rootofallevil dur hocam hemen panik yapmayalım. Geçen sene ben ekonometri mezunu olarak girdim o zaman müfredatım %80 uyuyordu da bu sene mi uymuyor? Kaymakam aday şube ile görüşeceğiz yarın.
-
@antimülakat, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Resmileşmesi Üzdü
https://www.tercihiniyap.net/m/ozel-haber/kaymakamlikta-iibf-mezunlarindan-kismi-olarak-alindi-h7632.html
yahu bu iibf den istedikleri nedir arkadaş, vallahi yazık -
@antimülakat, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Resmileşmesi Üzdü
Yahu bu iibf den istedikleri nedir arkadaş, yazık vallahi yazık
-
@can-mavi bitirmek istiyorlardı kısmen ulaştılar. Simdiki nesil İİBF bölümleri için bir yer gelmiyordu mecbur yazdım noktasına gelmiş durumda. Yani hiç yoktan iyidir seviyesinde. Oysa eskiden ne idealist gençler İİBF okumak isterdi. Uluslararası İlişkiler bölümü için ne bölümler feda edilirdi. Şimdi gelinen nokta, tercihlerde araya serpiştirme seviyesi. Gerçekten istisnasız İİBF ve SBF bölümlerini el birliği ile bitirdiler. En büyük suçlu bu bölümün akademisyenlerinde. Çoğu bedavadan elde ettikleri koltuklarını koruma yolunu seçti. En ufak bir tepki dahi göstermediler. Şimdi uğraşınlar bakalım kalitesizlik içerisinde.
-
O değil de, antropoloji mezunları neden giremiyor haksızlık değil mi?
-
Şu ana dek başvuranlar arasında Dilekçe veren arkadaşlar için kurul toplantı. PDR girebilir. Yönetişim Bilişim Sistemleri %72 ve giremez. Sosyal hizmet başvurdu, 4 aydır bekliyor
-
Sınava başvurunun İİBF değil de bölüm bölüm sayılması mantığa aykırı. Zira yükseklisans şartını taşıyan Su Ürünleri Mühendisi mezunu bile girecek. Çok saçma
-
@kaymakam2019 çeko ve ekonometri %99 demeleri lazım ama belge saçmalığıyla uğraşıyoruz
-
Çok trajikomik şeyler yaşıyoruz. Şahsım adına tam kadroların kesildiği sırada mezun oldum. Yıllarım gidiyor. Sonuç ? Sıfıra sıfır elde var sıfır.
Siyasal bilgiler fakültesinin bana kattığı değeri mezuniyetimden sonraki şahsi gelişimim yanında da sıfır görüyorum. Benim çevreden gördüğüm değer ? O da tam manasıyla eksi, sıfıra dahi yükselemedi.
Yaşadığım bunalımı kendim biliyorum ama milletin gözünde 3-4 yıldır iş bulamayan ve hala evde oturan içi boş tenekeyim.
Bana boş teneke vasfını katan İibf/sbf ye minnet mi duymalıyım şimdi?
-
@kaimakamaday şükür edelim hocam. Mühendisler, psikoloji, sosyoloji mezunları bile bu sınava girerken bize saçma belge istemeleri trajikomik ötesi.
-
arkadaşlar yazmıyor ama siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunu da girebiliyor mu ??
-
@mirza sanırım girebilir siyaset bilimi ve kamu yönetimi siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler girebilir yinede iyi bilen bir arkadaş yorumlarsa iyi olur
-
-
millet işsizlikten parasızlıktan kırılıyor biz şimdi bir de dilekçeye 150 papel mi vereceğiz girebilirsin cevabı ne zaman gelecek bize bu dilekçeyi de yalan yok hiç duymadım dolduran varsa söylesin bir zahmet