• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@freeboy sanırım transkript ve diploma ile dilekçe yazıp 150 papele yöke göndereceğiz. sonuç ne zaman çıkarsa artık.
-
Herkese iyi çalışmalar.Yersiz bir soru olacak belki ama bir sitede bu sınav için 2019 şartları arasında kpss şartı aranıyor yazıyor.Net bilgisi olan var mı acaba?
-
@emy, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Herkese iyi çalışmalar.Yersiz bir soru olacak belki ama bir sitede bu sınav için 2019 şartları arasında kpss şartı aranıyor yazıyor.Net bilgisi olan var mı acaba?
Kuvvetle muhtemel aynı yazıya denk geldik. Ancak sizin de görmüş olduğunuz o yazı doğru değil. Yanlış hatırlamıyorsam soru sayıları da şimdiki sınav düzeniyle örtüşmüyor. Önceki uygulamalardan kalan düzeni yazmışlar.
-
@kaimakamaday Muhtemelen.Zaten tek bir sitede bu bilgi mevcut.Bu konuda eminseniz beni çok rahatlatmış olacaksınız.Böyle bir bilgi kirliliği canımı sıktı açıkçası.
-
www. kaymakamliksinavikitaplari. com/kaymakamlik-sinavina-kimler-girebilir-2019.htm
Hayırlı geceler arkadaşlar. Az önce baktığım bir internet sitesinde bölümlerin %80 denklik durumuyla ilgili sayfanın adresini koymak istedim. Umarım yanlış bir bilgilendirme değildir ve ben de kimsenin hakkına girmem. -
@esimas dostum tamam sınava girecek ekonometri çeko ama belge isteyip istemedikleri önemli mülakata belge isterlerse şimdiden almak gerekir.
-
@kaymakam2019 min 6 ay sürüyorsa şu an başvuranlar mülakata kalırsa bu sonucun yetişme ihtimali çok zayıf o zaman sonuçta katılabilirsin evrakını mülakat aşamasında ibraz etme zorunluluğu diyor yönetmelik daha yeni değişmiş nasıl yetişicek ki?Çökerttiler resmen ne zamandır bu sınava bakıyorum aldığım kaynaklar verdiğim zaman..
-
tarihçilerin, psikologların girdiği sınav kolay olur tat vermez. ne yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim.
-
@brunomars, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@freeboy sanırım transkript ve diploma ile dilekçe yazıp 150 papele yöke göndereceğiz. sonuç ne zaman çıkarsa artık.
5-6 ay sürüyor ortalama
-
Psikolog ve tarihçilere ayrı sınav kota uygulaması olacak mı ?
-
@mami1616, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Psikolog ve tarihçilere ayrı sınav kota uygulaması olacak mı ?
hayır
-
@emy, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@kaimakamaday Muhtemelen.Zaten tek bir sitede bu bilgi mevcut.Bu konuda eminseniz beni çok rahatlatmış olacaksınız.Böyle bir bilgi kirliliği canımı sıktı açıkçası.
Siz ona takılmayın. Yanlış o bilgi.
-
Siyaset bilimi ve kamu yönetimi
Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler
Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
Ekonometri.
vb.bölümler eşdeğerlik belgesi almak zorunda arkadaşlar, kaymakam aday şube ile görüştük.
Ancak sadece siyaset bilimi veya kamu yönetimi mezunu iseniz yönetmelikte yazdığı için gerek yok. -
@brunomars eş değerlik belgesi nerden alınıyor
-
İİBF'ye özgü bir meslek için diğer bölümlerden(Sosyoloj, psikoloji gibi) belge istenmeyip İİBF 'nin açıkça adları sayılmayan bölümlerinden ek belge istenmesi kendi vatandaşına vize uygulamak gibi bir şey bence. Yazık.
-
@brunomars aday şubenin numarası nedir
-
@sim diploma fotokopisi, transkript, kimlik fotokopisi ve dilekçe ile alacağız. posta veya elden teslim.
kaymakam aday şube: 0312 422 41 74
-
@brunomars, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Siyaset bilimi ve kamu yönetimi
Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler
Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
Ekonometri.
vb.bölümler eşdeğerlik belgesi almak zorunda arkadaşlar, kaymakam aday şube ile görüştük.
Ancak sadece siyaset bilimi veya kamu yönetimi mezunu iseniz yönetmelikte yazdığı için gerek yok.Yalnızca siyaset bilimi girebiliyor.
Yalnızca kamu yönetimi girebiliyor.
Bunları harmanlayıp Siyaset bilimi ve kamu yönetimi olunca giremiyor öyle mi?
Yoksa algılarımın bana küçük bir latifesi mi -
Ben siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum. Evet inanılmaz saçma bir şey olmuş bu yaptıkları bu bölümü okuyan biri nasıl olur da eşdeğerlik belgesi almalı anlamış değilim. Ama olan olmuş. Sorum şu
Hangi belgeleri hazırlamalı ve nereye göndermeliyiz ?
Anladığım kadarıyla sınava girebiliyoruz ama mülakata kalındığı takdirde mi gerekli eşdeğerlik ?
-
@kaimakamaday malesef hocam birçok arkadaş sordu belge gerekli dediler, size nasıl anlatayım ben bunu anlatması zor bir şey ama yönetmelik böyle dediler.