• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Vay arkadaş... ülkede sadece siyaset bilimi diye bir bölüm kaldı mı? Bilen var mı? Sbf okuyoruz adamlar okulu sırf mülkiye için kurmuşlar ama sınava girmek için denklik almak gerekiyor....
-
@larendeli sistemin geldiği son nokta, saçmalıktan başka bir şey değil. Geçen yıl sınava girdik derslerimiz uyuyordu da bu yıl mı uymuyor?
-
Transcript diploma ve dilekçeyle yök’e teslim edilecekmiş
-
@sim kimlik fotokopisi de dahil.
-
@brunomars bana aday şubedeki adam bunu söylemedi. Adam da telefonda dert yandı
-
Arkadaşlar E-Devletten konunun düzeltilmesi için talep geçsek etkisi olur mu? Bence kasten yapılmış bir uygulama değildir bu.. Yani ne bileyim bunu kasten yapanların kafa yapılarını çok merak ederim..
-
@sim, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@brunomars bana aday şubedeki adam bunu söylemedi. Adam da telefonda dert yandı
olsun, kimlik fotokopisinden zarar gelmez. fazladan olur ne dedi adam size?
-
@larendeli, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Arkadaşlar E-Devletten konunun düzeltilmesi için talep geçsek etkisi olur mu? Bence kasten yapılmış bir uygulama değildir bu.. Yani ne bileyim bunu kasten yapanların kafa yapılarını çok merak ederim..
CİMER üzerinden mayıs ayında bir bildirim yapmıştım YÖK'e daha cevap gelmedi hocam, dilekçe en mantıklısı
-
Diploma ve transkript fotokopisinde okul onayı şartı ararlar mı ?
-
@brunomars benim kastım YÖK değil hocam. Bakanlığa yoğun şekilde e-devletten dilekçe gönderebiliriz.
-
Şaka gibi ya. Denklik belgesiz atfen kabul edilecek boşuna işler
-
şimdi de eşdeğerlik belgesini bizzat veya vekaletnameli noter onaylı birinin elden teslim etmesi gerekiyormuş sanırım. posta kabul etmiyorlar
-
@nostromo aynı kanaatteyim kardeşim.. Yine farklı bir sınav formatı bizi bekliyor..
-
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi denklik alsın derken bizim sabrımızı da test ediyorlar heralde küçük çaplı bir şaka yapıyorlar. Hani kaymakam dediğin sabırlı olmalı, isteğinin peşinden gitmeli falan yoksa bunun mantıklı hiçbir açıklaması yok
-
Yahu ben Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezunu olarak bir de belge mi alacağım? Vay arkadaş, böyle bir ciddi kurumun bu kadar sefil bir uygulama yaptığı nerede görülmüş? Sosyoloji, psikoloji okuyana denkliğe gerek yok ama Siyaset bilimi ve ua ya var öyle mi? Sözün bittiği yer, ne diyeyim.
-
Arkadaşlar ben maliye mezunuyum da bu yeni yönetmelikte maliye ve finans yazıyor acaba sınava girebiliyor muyum? Eşdeğerlik belgesi almam gerekir mi?
-
Şimdi insanın aklına garip şeyler geliyor. Yönetmelikte “Maliye ve finans” yazılmış, buna göre yalnızca “Maliye” diploması olan da mı giremeyecek.
“Maliye ve finans” bölümünde geçen “ve” kabul de diğer bölümlerdeki “ve” neden kabul değil.
-
maliye mezunlarının almasına gerek yokmuş arkadaşlar ancak ne olur olmaz diye birkaç maliye mezunu arkadaş belge gönderecekler.
-
@kaimakamaday hocam sbui ve sbky giremiyorsa aynı mantıktan siz de giremezsiniz. Bakanlığa cimer, e-develet üzerinden yoğun talepte bulunmamız lazım. Düzeltilmeyecek bir husus değil bence..
-
@larendeli Maliye girebiliyor hocam arkadaş Maliye mezunu aradı görüştü ancak başka Maliye mezunu arkadaşlar riske atmamak için belge gönderecekler