• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@brunomars hocam anladım eyvallah güzel yardımcı olmuşsun da uğraştırmalarina aklım ermiyor.
-
@mirza, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@brunomars hocam anladım eyvallah güzel yardımcı olmuşsun da uğraştırmalarina aklım ermiyor.
malesef hocam, ders çalışmamız gerekirken böyle saçma işlerle uğraşıyoruz.
-
Bu yeni yönetmelikle beraber oluşacak belge al-ver trafiği sınav tarihini ve mülakat tarihini öteler mi acaba ?
-
Yazık! Psikoloji ve sosyoloji gibi kamu idaresiyle uzaktan yakından alakası olmayan iki bölüm eşdeğerlik almıyo da çeko maliye ve ekonometri eşdeğerlik alıyo? Bu düpedüz ambargo! Bu sürece mutlak suretle itiraz etmemiz lazım kardeşlerim. Burada açıkça bir hak kaybı var. İtiraz dilekçelerimizi ayrı ayrı çoğunlukla gönderirsek bir sonuç alma ihtimalimiz yüksek..
-
@kaimmakam23, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Yazık! Psikoloji ve sosyoloji gibi kamu idaresiyle uzaktan yakından alakası olmayan iki bölüm eşdeğerlik almıyo da çeko maliye ve ekonometri eşdeğerlik alıyo? Bu düpedüz ambargo! Bu sürece mutlak suretle itiraz etmemiz lazım kardeşlerim. Burada açıkça bir hak kaybı var. İtiraz dilekçelerimizi ayrı ayrı çoğunlukla gönderirsek bir sonuç alma ihtimalimiz yüksek..
saçmalıktan başka bir şey değil.
-
@harun-resid İİBF/SBF mezunu ise diplomasını geri alsınlar zaten
-
Gerekirse yönetmeliğin iptali için danıştayda veya ankara idarede dava açalım.
-
Senelerini kurum sınavına, kaymakamlik ve hakimlik sınavına adamış ve uluslararası ilişkiler bölümünden mezun olan biri olarak rahatlıkla ve açıkça söyleyebilirim ki bu yönetmelikleri hazırlayanlar bir şey bilmiyor mu , bu nasıl bir anlamsizliktir , yahu arkadaş sen ilk başta iibf yazıp geri kalan bölümleri ayrı ayrı belirtmen gerekirken iibf yi bölüyorsun, gerçekten işin ehli olmayan, üniversite sınavı başta üniversite bölümlerinden bihaber kişiler yerine bu hazırlıkları işin ehli kişilere bırakmaları gerekiyor artık. Bu ne arkadaş her sene iibf için ayrı bir çile...
-
Bakanlığı arayıp talep patlaması yapalım arkadaşlar belki bir çözüm getirirler.
-
Maliye ve finans yazan dangalak muhtemelen yurtdışında yüksek yapmış bizde yok öyle bi bölüm.
-
Bizim idealimizdeki meslek, liyakatten uzak insanlarin tüm yetkiyi kendi ellerine alma hırslari yüzünden günbegün değersizleşiyor, karar makami onay masasina dönüyor. Gün sayarak bekledigimiz sinav da işbilmezlerin elinde oyuncağa döndü, insan gercekten hayret ediyor.
-
Maliye ve finans diye bölüm mü varmış. Şimdi Maliye bölümü olarak girip en son demesinler mi yok orda maliye ve finans yazıyordu diye vala yaparlar mı yaparlar çok can sıkıcı bir belirsizlik
-
@tardukağan gidebildiniz mi bakanliga
-
Arkadaşlar büyük ihtimalle sadece yazı üstünde kalacak bir durum bu. Yönetmenliği hazırlayan komisyon bunları bölerek sbky,sbui gibi bölümler giremez düşüncesinde olduğunu düşünmüyorum ayrı yazılma sebepleri hepsini kapsadığı içindir. Zaten siyaset bilimi diye bölüm Türkiye de 1-2 Tane var. Ama her ihtimale karşı içişleri bakanlığını arayıp durumu bildirin. Onlar aldıkları bu telefonları yetkili kişilere anında aktarıyorlar.
-
@1baksan ben personel genel müdürlüğünü aradım. "Maliye ve Finans diye bir bölümün olmadığını ve maliye mezunu olarak denklik belgesi almam gerekli mi?" diye sordum. Cevap olarak "denklik belgesi almanız lazım" denildi. Maliye ve finans bölümü 1 senedir var denildi. Lakin ben herhangi bir üniversitede bu bölümü göremedim.
-
Merhaba arkadaşlar herkese. Yaşanan olayları hayretle izleyip soluğu bakanlıkta aldım. Aldığım bilgileri özetliyorum.
1- Sınav tarihi hakkında net bir tarih yok çünkü henüz alınmamış. Ancak sınavın ekimin son haftası ve kasımın başında yapılma ihtimali daha yüksekmiş.
2- Yönetmelik ile ilgili olarak, iibf çatısında ise okuduğunuz bölüm bence sınav ilanını bekleyip ona göre yöke dilekçe yazmanız daha mantıklı . Geçen yılı hatırlayın, 5 yıl kamu da çalışma şartı geldi ve sonrasında olanları sizler de biliyorsunuz. Bakanlık olanların farkında mağduriyeti gidereceklerdir. Maliye ve finans bölümünün türkiye de olmadığını biliyoruz dediler. -
@tardukağan hocam teşekkürler yeni duyum aldığınızda tekrar paylaşırmısınız herkes her yerde birşeyler yaziyor
-
@cansarı, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@tardukağan hocam teşekkürler yeni duyum aldığınızda tekrar paylaşırmısınız herkes her yerde birşeyler yaziyor
ben teşekkür ederim. paylaşırım tabi ki .
-
@tardukağan Sınav tarihi duyumunuz yeni değil mi? Daha evvelki duyumlara göre mi söylediniz ?
-
@kaimakamaday, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@tardukağan Sınav tarihi duyumunuz yeni değil mi? Daha evvelki duyumlara göre mi söylediniz ?
yeni arkadaşım.